Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, MK2012 said:

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Όχι εδώ στο φόρουμ σε παρέα εκτός. Ως προς το οικονομικό. Εγώ πάντως όπως σου είπα άκου το ένστικτο σου. Αν αυτό σου λέει εκεί τότε εκεί. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μαγδακι μεγια το κουρεμμα...πιπινακι τωρα δηλαδη εε??τελεια κι εγω ετσι την επαθα με το μαλλι πριν απο κανενα μηνα...κουρευτηκα και μαζι με το μαλλι εχασα κ μερικα χρονακια......;)

Angela μάρεσει πολυ που εχεις αρχισει να βρισκεις διεξοδους και να προσπαθεις.....μπραβο σου!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Με έχει φάει η αγωνία, τι θα γίνει θα έχουμε κανένα νεότερο από μαριαέφη και μαμά4; (εμότικον που τρώει τα νύχια του...)

Angela2 είσαι σε καλό δρόμο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Με έχει φάει η αγωνία, τι θα γίνει θα έχουμε κανένα νεότερο από μαριαέφη και μαμά4; (εμότικον που τρώει τα νύχια του...)

Angela2 είσαι σε καλό δρόμο....

τιποτα ακομα vasdeli μου ειμαστε σε αναμονη...!

1a0fd6e0b8.png

τσα!!!!!!!

δεν ειναι ωρα ακομη ΕΓΩ παντως εγκυος δεν ειμαι..........!!!!!!!εκανα τεστ το μεσημερι και ηταν αρνητικοτατο....!!!!!!αλλα και παλι ειμαι χαρουμενη!!!!!!!!

καλα μην το δενεις και κομπο τωρα εσυ.....

χαιρομαι που εισαι χαρουμενη....

κοριτσαρες ηρθε η ωρα του φαγητου,σας φιλω γλυκα,καλη μου ορεξη!:P

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Μαριαεφακι σιγα μην εδειχνε το τεστ 3 μερες νωριτερα και απογευμα!!!!

Θα δουμε σε τρεις μερες εαν εισαι ή οχι!!!!!!!!!!!!

Ποτε θα μαθουμε τα ευχαριστα????

Εγκυμοσυνη ειναι????????

θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαριαεφακι σιγα μην εδειχνε το τεστ 3 μερες νωριτερα και απογευμα!!!!

Θα δουμε σε τρεις μερες εαν εισαι ή οχι!!!!!!!!!!!!

Ποτε θα μαθουμε τα ευχαριστα????

Εγκυμοσυνη ειναι????????

θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην σκασετε καλα ποση ωρα εμεινε θα ενημερωθειτε!!!χαχαχα!!!!!!!

δεν μπορω να σας πω ακομη βρε κοριτσια αν δεν εχω τα επισημα αποτελεσματα!

Λετε να το εκανα νωρις εε??

και μαλιστα απογευμα.......

ηταν διπλο οποτε αν ειναι την Τεταρτη(το πρωι) το ξανακανω

Λετε αυτος ο μηνας να ειναι τυχερος?

Κι εγω εχω κατι υποπτα συμπτωματα αλλα δεν ξερω εαν οφειλονται στα utrogestan που παιρνω μετα την ωορρηξια ή απο το πολυποθητο....

Περιοδο περιμενα χθες, εχω απιστευτες ανακατοσουρες και καουρες, υπνηλια και κοπωση, πολλα διαφανη υγρα (πολλα ομως) ΑΛΛΑ εκανα τεστ ουρων (αυτα που μου ελαβα απο Αγγλια) και ηταν αρνητικο. Το τεστ δεν γραφει μετα απο ποσες μερες καθυστερηση μπορεις να το κανεις. Εαν δεν μου ερθει η περιοδος την Τεταρτη λεω να κανω χοριακη.

Τι λετε βρε κοριτσια μπορει να μου κανουν ολα αυτα τα συμπτωματα τα χαπια και να μην ειμαι εγκυος????

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κι εγω εχω κατι υποπτα συμπτωματα αλλα δεν ξερω εαν οφειλονται στα utrogestan που παιρνω μετα την ωορρηξια ή απο το πολυποθητο....

Περιοδο περιμενα χθες, εχω απιστευτες ανακατοσουρες και καουρες, υπνηλια και κοπωση, πολλα διαφανη υγρα (πολλα ομως) ΑΛΛΑ εκανα τεστ ουρων (αυτα που μου ελαβα απο Αγγλια) και ηταν αρνητικο. Το τεστ δεν γραφει μετα απο ποσες μερες καθυστερηση μπορεις να το κανεις. Εαν δεν μου ερθει η περιοδος την Τεταρτη λεω να κανω χοριακη.

Τι λετε βρε κοριτσια μπορει να μου κανουν ολα αυτα τα συμπτωματα τα χαπια και να μην ειμαι εγκυος????

αχ αυτα τα τεστ!!

cristy μου τα συμπτωματα αυτα ειναι και εγκυμοσυνης τα Utrogestan εμενα προσωπικα πρηξιμο και ανακατωσουρες μου εφερναν αλλα οχι κοπωση και υπνηλια....

το στηθος σου σορρυ κιολας πως ειναι????

ειναι πρισμενο αλλα δεν με ποναει.

Εχω τρομερη υπνηλια και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.

Εσυ τα επαιρνες και δεν εκτος εγκυμοσυνης? κατα την προσπαθεια συλληψης?

Εγω οσες φορες τα επαιρνα ημουν εγκυος και ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα. το μονο αποθαρρυντικο ειναι οτι ακομη και οταν το εμβρυο ειχε σταματησει να αναπτυσσεται εγω ειχα τα ιδια συμπτωματα, ισως επειδη επαιρνα τα χαπια. Γιάυτο φοβαμαι μηπως τα προκαλουν τα χαπια ολα αυτα...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

ειναι πρισμενο αλλα δεν με ποναει.

Εχω τρομερη υπνηλια και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.

Εσυ τα επαιρνες και δεν εκτος εγκυμοσυνης? κατα την προσπαθεια συλληψης?

Εγω οσες φορες τα επαιρνα ημουν εγκυος και ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα. το μονο αποθαρρυντικο ειναι οτι ακομη και οταν το εμβρυο ειχε σταματησει να αναπτυσσεται εγω ειχα τα ιδια συμπτωματα, ισως επειδη επαιρνα τα χαπια. Γιάυτο φοβαμαι μηπως τα προκαλουν τα χαπια ολα αυτα...

οχι δεν τα επαιρνα κατα την προσπαθεια μονο με την επιβεβαιωση της εγκυμοσυνης......και τα συμπτωματα πρηξιμο και ανακωτουσερες συνεχιζαν (την τελευταια φορα βεβαια που το ειχα χασει δεν ειχα ατι 2 μερες πριν)

α!!!!ξεχασα να σας συστησω τον μακη!μακη απο δω τα κοριτσια κοριτσια ο μακης πειτε γεια κοριτσια στον μακη χταποδι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

για τις ανακατοσούρες και τις καούρες μπορεί να είναι απο τα χάπια το πάθενα και εγώ όταν τα έπερνα...αλλα την υπνηλία και την κόπωση τις είχα όταν είμουν έγκυος και όλοι με ρωτούσαν αν είμουν άρρωστη γιατί εγώ με τον ύπνο καμία σχέση κατα τη διάρκια της μέρας....

Αντε στο εύχομαι ολόψυχα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...