Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ιπποκαμπακι πολλες δουλιες μαζεμενες ε?καλο ειναι αυτο να ξεχνιεσε κιολας αλλα να μην κουραζεσε πολυ

μετα την εμβρυομεταφορα σταματανε τα παντα.επλυνα κουρτινες,παντζουρια,εβαψα τα σαλονακι μπαλκονιου,τσουρεκια.τραβηξα ψυγειο.εκανα ολες τις βαριες δουλειες τωρα για να μην εχω μετα και αγχωθω.μετα θα ερχεται η μαμα μου για δουλειες και η πεθερα μου φαγητα (μενει απο κατω και βολευει),τα περισσοτερα τουλαχιστον.να δουμε,τι θα γινει.εγω εχω ξεπερασει την παλλινδρομηση,γιατι εχω φιλες μου που παθανε τα ιδια,και τωρα εχουν παιδακια.και παρηγοριεμαι.βεβαια ταραζομαι καποιες στιγμες αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως.σε λιγο ερχεται και η δικια μου η σειρα της γεννας,και επειδη εχω γνωστες με 5-10 μερες διαφορα και ετοιμαζουν παιδικα και τετοια καταλαβαινεις οτι ποναει λιγο.αλλα με περναει.και σκεφτομαι οτι οταν θα γεννησουν εγω θα ειμαι εγκυος.:P

Διαφημίσεις

ναι ναι.. Την Τετάρτη μετά το Πάσχα..

τελικα,με τον πολλυποδα δεν το ξαναεψαξες,θα το δεις στην εξεταση.!!και κατι αλλο ειχες αλλα δεν θυμαμαι,κυστη?

μετα την εμβρυομεταφορα σταματανε τα παντα.επλυνα κουρτινες,παντζουρια,εβαψα τα σαλονακι μπαλκονιου,τσουρεκια.τραβηξα ψυγειο.εκανα ολες τις βαριες δουλειες τωρα για να μην εχω μετα και αγχωθω.μετα θα ερχεται η μαμα μου για δουλειες και η πεθερα μου φαγητα (μενει απο κατω και βολευει),τα περισσοτερα τουλαχιστον.να δουμε,τι θα γινει.εγω εχω ξεπερασει την παλλινδρομηση,γιατι εχω φιλες μου που παθανε τα ιδια,και τωρα εχουν παιδακια.και παρηγοριεμαι.βεβαια ταραζομαι καποιες στιγμες αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως.σε λιγο ερχεται και η δικια μου η σειρα της γεννας,και επειδη εχω γνωστες με 5-10 μερες διαφορα και ετοιμαζουν παιδικα και τετοια καταλαβαινεις οτι ποναει λιγο.αλλα με περναει.και σκεφτομαι οτι οταν θα γεννησουν εγω θα ειμαι εγκυος.:P

να σκεφτεσε θετικα ετσι μου λεει μια κυρια μεγαλης ηληκιας οτι εχει μεγαλη δυναμη η θετικη σκεψη ολα καλα θα πανε να εισαι ηρεμη κ να σκεφτεσε οτι οτι ειναι να γινει θα γινει στα χερια του θεου ειναι κ να σκεφτεσε οτι θα σε βοηθησει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τελικα,με τον πολλυποδα δεν το ξαναεψαξες,θα το δεις στην εξεταση.!!και κατι αλλο ειχες αλλα δεν θυμαμαι,κυστη?

είχα ένα ινομύωμα αλλά είναι απ έξω από τη μήτρα. Αυτό αν αποφασίσουμε να το βγάλουμε, θα κάνω άλλη επέμβαση.. Μετά την υστεροσκόπηση θα έχω πιο καλή εικόνα για το τι γίνεται με μένα.. ¨Ετσι πιστεύω τουλάχιστον..:rolleyes:

ααα δεν σας λεω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι μυστικο ακομη..............!!!!!!!!!!!!!!

μας πεταξες καλα καλα την βομβα κ εξαφανιστηκες!!ταλιμπαν ε ταλιμπαν:evil:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

τουντσακι ποσα εκατοστα ειναι το ινομυωμα εγω απο την μητρα εμενα 2εκ αλλα δεν θελω να κανω χειρουργειο με μαχαιριιιιιι!!!!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

είχα ένα ινομύωμα αλλά είναι απ έξω από τη μήτρα. Αυτό αν αποφασίσουμε να το βγάλουμε, θα κάνω άλλη επέμβαση.. Μετά την υστεροσκόπηση θα έχω πιο καλή εικόνα για το τι γίνεται με μένα.. ¨Ετσι πιστεύω τουλάχιστον..:rolleyes:

Ξέρω από φίλη μου που έκανε πρόσφατα την εξέταση ότι δεν πονάει καθόλου ;). Μη φοβάσαι βρε! Εξάλλου δεν είπαμε ότι εμείς θα είμαστε εκεί μαζί σου και θα σου κρατάμε το χέρι?:rolleyes:

IchNp3.png

Βρε συ προλαβαίνεις να έρθεις και από μένα?:tongue: Και φέρε και κανένα τσουρεκάκι:mrgreen:

IchNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Tountsάκι μου, άντε, μια ανάσα έμεινε για την υστεροσκόπηση, να περνάει και αυτό. Μην ανησυχείς για τη νάρκωση, αν και δεν ξέρω, ολική είναι ή μέθη?? Πάντως σε κάθε περίπτωση, ένα υπνάκι, που τόσο σου έλειπε, το έχεις σίγουρο. Όλα καλά!!!!!

Ιπποκαμπάκι μου, εσύ να μην συγχίζεσαι για τίποτα, βάλτα όλα και όλους πίσω σου και προετοιμάσου σωματικά και ψυχολογικά να υποδεχτείς τα ωραία που έχεις μπροστά σου. Αν και σε βλέπω ήδη σούπερ και από ετοιμασίες και από ψυχολογία!!! ("Καλά, αυτό το μέχρι να ταιριάξω τα ρούχα που θα φέρω", με πέθανε:D)

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

και εμενα απο εξω ειναι και ειπε η γιατρος οτι δεν μας ενοχλει καθολου,και η γιατρος μου εχει ενα πολλα χρονια,δεν το εβγαλε μπορει και 20 χρονια.οποτε μην ανυσηχεις μπορει να ειναι και προικα.:P:pγιατι εγω μετα τις ενεσεις εξωσωματικης μου το αφησαν για σουβενιρ.:tongue::tongue: το ελεγχω βεβαια κατα καιρους.μην ξεχνιομαστε.:tongue::tongue:

σας αφηνω για σημερα,παω να παρω φορεματακι,και να σας πω και κατι αλλα μην γελασετε.θα το παρω φαρδυ για να χωρεσει το καλοκαιρι την κοιλια μου.μηπως βιαζομαι?:rolleyes::rolleyes:παντως θα αποφυγω τα κολλητα.

ουφ έχει πέσει δουλειά και δυσκολεύομαι να μπαίνω..

Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το ινομύωμά μου. Σκέφτεται ο γιατρός μήπως ευθύνεται αυτό για το σπάσιμο των νερών.. μήπως πίεζε λέει τη μήτρα.. Αλλά κι εκείνος θα ξέρει μετά την υστεροσκόπηση που θα δει από μέσα τι γίνεται..

Θα σας έχω όλες δίπλα μου να μου κρατάτε το χέρι και να με κάνετε να γελάω... Όπως και στη σλπιγγογραφία εντάξει; Έτσι δεν θα φοβάμαι...

Και άμα χρειαστεί και λαπαροσκόπηση, εκεί εσείς.. Δίπλα ..

Και μετά θα πάω να δουλέψω σε τσίρκο! Θα γίνω βοηθός ταχυδακτυλουργού. Θα με κόβει στη μέση και δεν θα καταλαβαίνω τίποτα! :-)

πολυ μ'αρεσει οπως σκεφτεσαι...πρεπει να αρχισεις να ξεκουραζεσαι σιγα σιγα...ομως!μ'ολες αυτες τις δουλειες μ'εχεις αγχωσει,πω πω ακαματρα ειμαι τελικα!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

ουφ έχει πέσει δουλειά και δυσκολεύομαι να μπαίνω..

Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το ινομύωμά μου. Σκέφτεται ο γιατρός μήπως ευθύνεται αυτό για το σπάσιμο των νερών.. μήπως πίεζε λέει τη μήτρα.. Αλλά κι εκείνος θα ξέρει μετά την υστεροσκόπηση που θα δει από μέσα τι γίνεται..

Θα σας έχω όλες δίπλα μου να μου κρατάτε το χέρι και να με κάνετε να γελάω... Όπως και στη σλπιγγογραφία εντάξει; Έτσι δεν θα φοβάμαι...

Και άμα χρειαστεί και λαπαροσκόπηση, εκεί εσείς.. Δίπλα ..

Και μετά θα πάω να δουλέψω σε τσίρκο! Θα γίνω βοηθός ταχυδακτυλουργού. Θα με κόβει στη μέση και δεν θα καταλαβαίνω τίποτα! :-)

χαχα ετσι ετσι,δεν θα'χεις και ποτε προβλημα στο να βρεις δουλεια!!!!!!!!.....εκει θα'μαστε ολη την ωρα μη φοβασαι καθολου :cool:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...