Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

η mariaefi δυστυχώς δεν μασάει από φούστες... Κάτι άλλο πρέπει να σκεφτούμε για να λυγίσει και να μας πει το μυστικό...

Μήπως να τη βασανίσουμε????:tongue: Γαργάλημα......στις πατούσες!!!!!!!!:mrgreen: Τσάμπα φέρουμε το όνομα?:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

εγώ αδιαθέτησα χθες όπως το περίμενα. Και τώρα δεν μπορώ να σταθώ από τον πόνο, αλλά τι να κάνω; Περιμένω να δράσει το πονστάν.

Για τα κιλά θα κάνουμε υπομονή. Μάλλον ο σοφός οργανισμός μας ξέρει τι κάνει... ή δεν ξέρει τι του γίνεται..:mad:

για το τένις τι να πει κανείς.. Μια φουστίτσα (σαν της patousitsas της αεροσυνοδού) θα διατηρούσε την υπομονή του Τόλη ... Τι λες; :tongue: (το πολυβόλο πάντως δεν μάσαγε από τέτοια)

τουντσάκι μετά την υστεροσκόπηση δεν θα πονάει καθόλου η κοιλίτσα σου...άλλο ένα ευχάριστο της υστεροσκόπησεις... εγώ όποτε αδιαθετούσα δεν με έπιαναν ούτε τα 5 depon 1000 την ημέρα.... και μετά δεν καταλάβαινα τίποτα!!!

mariaefi πες το ευχάριστο να γελάσει λίγο το χειλάκι μας....

τουντσάκι μετά την υστεροσκόπηση δεν θα πονάει καθόλου η κοιλίτσα σου...άλλο ένα ευχάριστο της υστεροσκόπησεις... εγώ όποτε αδιαθετούσα δεν με έπιαναν ούτε τα 5 depon 1000 την ημέρα.... και μετά δεν καταλάβαινα τίποτα!!!

mariaefi πες το ευχάριστο να γελάσει λίγο το χειλάκι μας....

αλήθεια; Μακάρι!!!!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

κοπελιες τι κανετε?

μαρια εφι εμενα δεν μου το στελνεις πμ γιατι θα λειπω το απογευμα?

υποσχομαι να μην μιλησω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσουδια τι κανετε?επιτελους λιγο ξελασκαρα απ'το γραφειο,σε λιγο φευγω,να παω σουπερ μαρκετ και να βγω να ψωνισω κανενα ρουχαλακι,γιατι με τις λαμπαδες,τα τσουρεκια και τις δουλειες τα αφησα πολυ.να ετοιμασω και βαλιτσες,να σιδερωσω,να κανω μαλλια,αποτριχωση,να παω στην γιατρο,αυτη η εβδομαδα πως θα περασει ουτε που θα το καταλαβω,εε,η επομενη και αυτη κουτση ειναι,μεχρι να ταιριασω τα ρουχα που θα φερω θα ερθει η μερα.:P:p:p

ιπποκαμπακι πολλες δουλιες μαζεμενες ε?καλο ειναι αυτο να ξεχνιεσε κιολας αλλα να μην κουραζεσε πολυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...