Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εννοειτε τουντσακι μου,θα'μαστε συνεχεια διπλα σου αυτο το ξερεις...

τιποτα δε θα'ναι θα δεις... πιο πολυ το αγχος!

τωρα με τη σκορδαλια τι να σου πω...δεν ξερω!εγω οτι εφαγα εφαγα την Πεμπτη,τωρα ονειρευομαι τη μαγειριτσα!φιλακια...

Εσένα φαντάζομαι η κατσαρόλα τη φτιάχνει μόνη της τη μαγειρίτσα εεε; Εσύ την ονειρεύεσαι κι εκείνη φραπ φρουπ!!! Αχχχ .. Άτιμη κενωνία.. Άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους ρίχνεις στα ξένα χέρια...

Διαφημίσεις

καλημερα,ειπα πριν ξεκινησω τα γραψιματα στο γραφειο να σας στειλω μια καλημερα.βλεπω δυστυχως ηρθε ενα καινουργιο μελος.

αγγελα μου,ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.ο χρονος θα απαλεινει τον πονο σου,και με την βοηθεια του θεου και αμα χρειαστει ενος ψυχολογου θα σου δωσουν δυναμη να ξεπερασεις (οχι να ξεχασεις),και να συνεχισεις την ζωη σου με τον συζυγο σου με ονειρα και ελπιδες.οσο για τα θρησκευτικα θα κανεις αυτο που λεει η ψυχουλα σου,να βγαινεις βολτες,να ψωνιζεις αλλα γνωμη μου μην πηγαινεις σε σπιτια ''ξενα'',και οχι για κανεναν αλλο λογο παρα οτι θα σε κατηγορουν και θα σε σχολιαζουν αρνητικα και θα στεναχωριεσαι πιο πολυ.αποψη μου βεβαια,εσυ ξερεις καλυτερα την γειτονια σου και τους ανθρωπους εκει.

την μ.τεταρτη,παω για την δευτερη εξεταση,και μαλλον η προτελευταια.πλακα-πλακα την αλλη εβδομαδα θα μαλλον θα γινει η μεταφορα.οχι τιποτα αλλο θα κλεισω την αλλη παρασκευη στην βισση και με βλεπω να πηγαινω κατευθειαν για μεταφορα.ναρκωση μπορει να μην εχει αλλα αμα ειμαι ξενυχτισμενη θα κοιμηθω απο μονη μου,αφου θα πληρωσω που θα πληρωσω το δωματιο με το παραπανω γιατι να μην ριξω και εναν υπνακο.:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!

Καλή Μ. εβδομάδα σε όλες μας.

Ακολουθώντας την προσωπική μας σταύρωση ας περιμένουμε την ανάστασή μας με ανάλαφρη καρδιά!

Τι όμορφα μου τα λες...

Καλή Μ.Εβδομάδα vasdeli..

καλημερα,ειπα πριν ξεκινησω τα γραψιματα στο γραφειο να σας στειλω μια καλημερα.βλεπω δυστυχως ηρθε ενα καινουργιο μελος.

αγγελα μου,ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.ο χρονος θα απαλεινει τον πονο σου,και με την βοηθεια του θεου και αμα χρειαστει ενος ψυχολογου θα σου δωσουν δυναμη να ξεπερασεις (οχι να ξεχασεις),και να συνεχισεις την ζωη σου με τον συζυγο σου με ονειρα και ελπιδες.οσο για τα θρησκευτικα θα κανεις αυτο που λεει η ψυχουλα σου,να βγαινεις βολτες,να ψωνιζεις αλλα γνωμη μου μην πηγαινεις σε σπιτια ''ξενα'',και οχι για κανεναν αλλο λογο παρα οτι θα σε κατηγορουν και θα σε σχολιαζουν αρνητικα και θα στεναχωριεσαι πιο πολυ.αποψη μου βεβαια,εσυ ξερεις καλυτερα την γειτονια σου και τους ανθρωπους εκει.

την μ.τεταρτη,παω για την δευτερη εξεταση,και μαλλον η προτελευταια.πλακα-πλακα την αλλη εβδομαδα θα μαλλον θα γινει η μεταφορα.οχι τιποτα αλλο θα κλεισω την αλλη παρασκευη στην βισση και με βλεπω να πηγαινω κατευθειαν για μεταφορα.ναρκωση μπορει να μην εχει αλλα αμα ειμαι ξενυχτισμενη θα κοιμηθω απο μονη μου,αφου θα πληρωσω που θα πληρωσω το δωματιο με το παραπανω γιατι να μην ριξω και εναν υπνακο.:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Όταν το παιδί (ή τα παιδιά) μεγαλώσουν και θέλουν Βίσση, μην αναρωτιέσαι από πού τους ήρθε εντάξει; :mrgreen:

Όταν το παιδί (ή τα παιδιά) μεγαλώσουν και θέλουν Βίσση, μην αναρωτιέσαι από πού τους ήρθε εντάξει; :mrgreen:

καλα μεχρι τοτε η βισση θα ειναι 70+ χρονων,θα λενε αυτη την γρια πηγες και ακουσες?την περιμενα 10 χρονια γιατι οταν ειχε ερθει θεσ/νικη δεν πηγα,και τωρα θελω να παω με 1000.καλα,και τωρα να μην παω μετα ποα 2-3 εβδομαδες και με το οκ του γιατρου θα παω,δεν πιω , δεν θα καπνισω,δεν θα χορεψω......και τοτε τι θα παω να κανω:rolleyes::confused::rolleyes::confused:,θα ακουσω.:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα να'χουμε.τουντσακι μου τη μαγειριτσα τη φτιαχνει η μαμα μου οποτε ναι ειμαι πολυ τυχερη γιατι εχει αναλαβει ολα τα δυσκολα....καλα ιπποκαμπακι μου θα περασεις super στη Βισση πηγα οσο ηταν στην Αθηνα και ηταν υπεροχη!να πας οπωσδηποτε,εχεις κλεισει?;) πλακα πλακα περασε ο καιρος οντως.....ολα καλα...εισαι πολυ κοντα στο ονειρο!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ΝΙΚΑΚΙ #

1a0fd6e0b8.png

χα χα χα χα... Αφού κάνεις και χιουμοράκι, δεν σε φοβάμαι!!!!!!! Είσαι πολύ δυνατή!! :D

καλημέρα κοριτσακια... εδω ξαναχειμώνιασε.... έριξε πολύ βροχή!!!!

τουντσάκι μου σχετικά με τη δύναμη πρέπει η μία να την δίνει στην άλλη για να προχωράμε μπροστά....

καλημερα angela καλε πως αλλαζει ετσι ο καιρος!!!!

εδω εχει ηλιοφανεια ακομα...για να δουμε αν θα το κρατησει!ολες μαζι ενωμενες θα τα καταφερουμε να περασουν τα δυσκολα και να'ρθουν οι χαρες........;)

1a0fd6e0b8.png

καλε που πηγατε ολες...??hellow.....

χθες δεχτηκα μετα απο πολυ καιρο να μου μαθει ο αντρας μου τενις.....χαχα Βεγγος εγινα κανονικος!πολυ τρεξιμο βρε κοριτσια περα δωθε περα δωθε και να πεις οτι εκανα και τιποτα σωστο ουτε μια μπαλια δεν μπορουσα να αποκρουσωωωω...βεβαια ενταξει θελει υπομονη για να μαθεις...αλλα και αντοχη που δεν μπορω να πω οτι εχω...το αποτελεσμα ειναι οτι σημερα ποναω παντου...η αγυμνασια βλεπεις....!ειπα βρε τουντσακι μπας και κανω τιποτα για να χασω καμια θερμιδα:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

εσυ ενταξει με το διαδρομο....??

1a0fd6e0b8.png

καλε που πηγατε ολες...??hellow.....

χθες δεχτηκα μετα απο πολυ καιρο να μου μαθει ο αντρας μου τενις.....χαχα Βεγγος εγινα κανονικος!πολυ τρεξιμο βρε κοριτσια περα δωθε περα δωθε και να πεις οτι εκανα και τιποτα σωστο ουτε μια μπαλια δεν μπορουσα να αποκρουσωωωω...βεβαια ενταξει θελει υπομονη για να μαθεις...αλλα και αντοχη που δεν μπορω να πω οτι εχω...το αποτελεσμα ειναι οτι σημερα ποναω παντου...η αγυμνασια βλεπεις....!ειπα βρε τουντσακι μπας και κανω τιποτα για να χασω καμια θερμιδα:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

εσυ ενταξει με το διαδρομο....??

τι μου θύμισες τώρα.. όταν μαθαίναμε τένις στη σχολή, είχαμε ένα μηχάνημα σαν πολυβόλο που πέταγε μπαλάκια από απέναντι και μεις έπρεπε να τ' αποκρούσουμε.. Αλλά εγώ έχω μυωπία και δεν φόραγα γυαλιά.. Και έπρεπε να πλησιάσει πολύ το μπαλάκι για να το δω, οπότε δεν προλάβαινα να αποκρούσω.. Το αποτέλεσμα; Μπαλάκια παντού! Στα διπλανά γήπεδα, στα κεφάλια μας, στο μάτι μου .... Το μάθημα το πέρασα βέβαια, αλλά αφού αγόρασα φακούς επαφής.. ;)

Ο διάδρομος μια χαρά. Περπατάω 3 χιλιόμετρα την ημέρα. Η ζυγαριά δεν κουνιέται από τα 69, αλλά όσο ζω ελπίζω... :rolleyes:

Διαφημίσεις

χαχαχα....εχω ελπιδες δηλαδη πως το βλεπεις??το μονο ασχημο ειναι οτι εγω δεν εχω μηχανημα οποτε καταλαβαινεις οτι αν εξαντλησω την υπομονη του Τολη ...........τη βαξαμε!!!!!!!χαχαχαχα

κι εμενα η ζυγαρια δεν λεει να παρει την κατιουσα γμτ....αντε να δουμε τι θα γινει......παλι καλα που δεν συνεχιζει να ανεβαινει!!!!!!!!!οοοοοοοο τοτε δεν ξερω τι θα'κανα!!!!!!σκεφτομαι τα χειροτερα για να αντεξει η ελπιδα παραπανωωωωωωωω.................!!!!!!!!!!!!δεν εχω αδιαθετησει κιολας ....μηπως παιζει κι αυτο το ρολο του?:rolleyes:

1a0fd6e0b8.png

χαχαχα....εχω ελπιδες δηλαδη πως το βλεπεις??το μονο ασχημο ειναι οτι εγω δεν εχω μηχανημα οποτε καταλαβαινεις οτι αν εξαντλησω την υπομονη του Τολη ...........τη βαξαμε!!!!!!!χαχαχαχα

κι εμενα η ζυγαρια δεν λεει να παρει την κατιουσα γμτ....αντε να δουμε τι θα γινει......παλι καλα που δεν συνεχιζει να ανεβαινει!!!!!!!!!οοοοοοοο τοτε δεν ξερω τι θα'κανα!!!!!!σκεφτομαι τα χειροτερα για να αντεξει η ελπιδα παραπανωωωωωωωω.................!!!!!!!!!!!!δεν εχω αδιαθετησει κιολας ....μηπως παιζει κι αυτο το ρολο του?:rolleyes:

εγώ αδιαθέτησα χθες όπως το περίμενα. Και τώρα δεν μπορώ να σταθώ από τον πόνο, αλλά τι να κάνω; Περιμένω να δράσει το πονστάν.

Για τα κιλά θα κάνουμε υπομονή. Μάλλον ο σοφός οργανισμός μας ξέρει τι κάνει... ή δεν ξέρει τι του γίνεται..:mad:

για το τένις τι να πει κανείς.. Μια φουστίτσα (σαν της patousitsas της αεροσυνοδού) θα διατηρούσε την υπομονή του Τόλη ... Τι λες; :tongue: (το πολυβόλο πάντως δεν μάσαγε από τέτοια)

κουκλες τι κανετε σημερα ειμαι πολυ πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!

μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα δεν σας λεω τιποτα ακομη.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντως δεν αφορα εμενα για να μην αρχισετε τις ερωτησεις!!χμ!!!!

εγώ αδιαθέτησα χθες όπως το περίμενα. Και τώρα δεν μπορώ να σταθώ από τον πόνο, αλλά τι να κάνω; Περιμένω να δράσει το πονστάν.

Για τα κιλά θα κάνουμε υπομονή. Μάλλον ο σοφός οργανισμός μας ξέρει τι κάνει... ή δεν ξέρει τι του γίνεται..:mad:

για το τένις τι να πει κανείς.. Μια φουστίτσα (σαν της patousitsas της αεροσυνοδού) θα διατηρούσε την υπομονή του Τόλη ... Τι λες; :tongue: (το πολυβόλο πάντως δεν μάσαγε από τέτοια)

ωωωωωχ....υπομονη!δεν μας φτανουν ολα τα αλλα εχουμε κ τους πονους της περιοδου χμμμμ....!!!δεν ακουει κι αυτο το συμπαν πια να βοηθησει με τα κιλα??

ο οργανισμος μαλλον εχει μπλεξει τα μπουτια του.....χαχα κι αντε να δουμε πως θα ξεμπερδευτει!!!!!!!:mrgreen:

μμμμ...καλη ιδεα η μινι φουστα....βρε λες???μην αρπαξω καμια πουντα φοβαμαι!

καλα σε φανταζομαι με το πολυβολο....δεν εχεις κανα βιντεακι απο αυτο εε??

εγω περπει να τραβηξω τιποτα οταν ξαναπαιξω εστω με το κινητο....να'το'χουμε να γελαμε!!!!!!!!!!!!:D

1a0fd6e0b8.png

κουκλες τι κανετε σημερα ειμαι πολυ πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!

μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα δεν σας λεω τιποτα ακομη.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντως δεν αφορα εμενα για να μην αρχισετε τις ερωτησεις!!χμ!!!!

αααααααχχχχχχχχχχ......ελα πες......ειμαι πολυ περιεργη!!να αρχισουμε να μαντευουμε....??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...