Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

TOUNTS , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ Κ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ Κ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Νόμιζα ότι τα προβλήματα που αντιμετώπισα από το 2005 και με τρέλαναν μέχρι το 2009, έφτασαν στο τέλος τους! Μπήκε το 2010 και ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι που ονειρευόμαστε εγώ κι ο άντρας μου.. Κερδίσαμε και το φλουρί για πρώτη φορά! Πραγματικά σκεφτόμουν ότι ως εδώ ήταν! .. Αλλά έκανα λάθος!

Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω να ζω. Στο κάτω κάτω, πάντα υπάρχουν και χειρότερα..

Απλώς αυτό το "γιατί" που κανένας δεν μπορεί να μου απαντήσει, πολύ με ρίχνει.. Η φύση λένε... Ποιος να τα βάλει με τη φύση;

Διαφημίσεις

Καλό μου να μην έχεις άγχος!!! Κοίτα να το απολαύσεις και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!! Πάντως κορίτσια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, πράγματι το απόλαυσα και τα καταευχαριστήθηκα.... το ταξίδι στην Καβάλα, εννοώ:tongue:!

αχ βρε patousistas τις προηγούμενες φορές ήμουν στον κόσμο μου, δεν είχα άγχοσ γιατί δε με ένοιαζε και να μην μείνω αμέσως έγκυος. Εβαζα περιθώριο 5-6 μήνες και τσουπ έμεινα και τις δύο στον πρώτο μήνα! Τώρα θέλω να μείνω αμέσωσ και έχω άγχος. Υπολογίζω τις μέρες ενώ πριν δεν το έκανα!!!

Αφού το ευχαριστήθηκες πιστεύω θα έχεις καλά αποτελέσματα και στο εύχομαι!!!;)

Καλό μου να μην έχεις άγχος!!! Κοίτα να το απολαύσεις και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!! Πάντως κορίτσια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, πράγματι το απόλαυσα και τα καταευχαριστήθηκα.... το ταξίδι στην Καβάλα, εννοώ:tongue:!

είπα κι εγώ.. Τι κάνουν όλες στην Καβάλα; (Τώρα μπήκα στο νόημα! :wink:)

αχ βρε κοριτσι μου τι επαθες!!!σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο για εσας (το ζευγαρι)και επωδυνο για εσενα,αλλα με την θεληση σου και την βοηθεια του θεου θα πραγματοποιησεις το ονειρο σου.το προεχει να εισαι εσυ καλα στην υγεια σου.σιγουρα θα σου ειπαν τα κοριτσια για την θρομβοφιλια,υπαρχει σε εσενα τετοια περιπτωση,προχωρημενη εγκυμοσυνη ειχες.η περιδεση τι ειναι? εχει σχεση με την θρομβοφιλια?

Καμία σχέση δεν έχει ιπποκαμπάκι. Περίδεση είναι όταν ράβουν τον τράχηλο σε κάποιες περιπτώσεις ανέπαρκειας του προκειμένου να μην συμβεί αποβολή ή πρόωρη γέννα.

IchNp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσι μου τι επαθες!!!σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο για εσας (το ζευγαρι)και επωδυνο για εσενα,αλλα με την θεληση σου και την βοηθεια του θεου θα πραγματοποιησεις το ονειρο σου.τωρα προεχει να εισαι εσυ καλα στην υγεια σου.

Τώρα είμαι σε περίοδο λοχείας (Ο άντρας μου με φωνάζει "λοχία" για να γελάμε). Πίνω μητροτάν για να καθαρίζει η μήτρα και 2 ειδών αντιβίωση. Νιώθω σαν να έχω περίοδο πρώτη μέρα εδώ και 3 εβδομάδες.. Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν με βοηθάει να ξεχάσω.. Το παλεύω όμως!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!! ΠΟλύ με βοηθάτε!

Νόμιζα ότι τα προβλήματα που αντιμετώπισα από το 2005 και με τρέλαναν μέχρι το 2009, έφτασαν στο τέλος τους! Μπήκε το 2010 και ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι που ονειρευόμαστε εγώ κι ο άντρας μου.. Κερδίσαμε και το φλουρί για πρώτη φορά! Πραγματικά σκεφτόμουν ότι ως εδώ ήταν! .. Αλλά έκανα λάθος!

Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω να ζω. Στο κάτω κάτω, πάντα υπάρχουν και χειρότερα..

Απλώς αυτό το "γιατί" που κανένας δεν μπορεί να μου απαντήσει, πολύ με ρίχνει.. Η φύση λένε... Ποιος να τα βάλει με τη φύση;

κανενας δεν μπορει να τα βαλει με την φυση,ητανε να γινει,κοιτα μπροστα,δεν μπορεις να φερεις το χρονο πισω,φτιαξε την υγεια σου σωματικα και ψυχικα (γιατι φαινεσαι πικραμενη και απογοητευμενη)και λογικο ειναι,και μετα ξεκινα απο την αρχη,εισαι νεα,μπορεις να κανεις παιδια,και θα δεις οτι θα ερθουν μονα τους και οχι ενα αλλα πολλα παιδια.icon12.gif

Τώρα είμαι σε περίοδο λοχείας (Ο άντρας μου με φωνάζει "λοχία" για να γελάμε). Πίνω μητροτάν για να καθαρίζει η μήτρα και 2 ειδών αντιβίωση. Νιώθω σαν να έχω περίοδο πρώτη μέρα εδώ και 3 εβδομάδες.. Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν με βοηθάει να ξεχάσω.. Το παλεύω όμως!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!! ΠΟλύ με βοηθάτε!

Να το παλέψεις κοριτσάκι μου!! Να είσαι καλά και να δεις που πολύ σύντομα το μωράκι θα ξανάρθει!! (Θα πρέπει να έχει προηγηθεί βέβαια το ταξιδάκι στην Καβάλα!!!)

IchNp3.png

Διαφημίσεις

tounts αν είχατε προλάβει την περίδεση θα ήταν όλα καλά ή έφταιγε κάτι άλλο;

μου είπε ο γιατρός ότι θα κάναμε μια τρύπα στο νερό. Είχε αρχίσει τη διαστολή και με την περίδεση δεν τον επαναφέρεις.(Μόνο η προληπτική περίδεση βοηθά) Απλώς είπανε να το κάνουν κι αυτό..

Να το παλέψεις κοριτσάκι μου!! Να είσαι καλά και να δεις που πολύ σύντομα το μωράκι θα ξανάρθει!! (Θα πρέπει να έχει προηγηθεί βέβαια το ταξιδάκι στην Καβάλα!!!)

Χωρίς πλάκα, η Καβάλα μου αρέσει πολύ σαν περιοχή! Τώρα θα τη σκέφτομαι και θα γελάω μαζί!! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...