-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:
Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..
Πφφφ
πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..
Πφφφ
Ναι τα υπεραναλύουμε, αλήθεια είναι. Τουλάχιστον εγώ ο κύριος λόγος που έφυγα είναι πως ένιωσα πως τον κούρασε η κατάσταση μου κ για αυτό στράφηκα σε γιατρό που κάνει φυσικούς. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Πρέπει να σκεφτώ.
-
Παλλίνδρομες κυήσεις
-
Θέματα
-
- 10.930 απαντήσεις
- 1.117.372 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.994 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.205.440 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 141.242 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.198 εμφανίσεις
-
-
-
- 10.930 απαντήσεις
- 1.117.372 εμφανίσεις
-
- 2.112 απαντήσεις
- 101.262 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.076 απαντήσεις
- 72.789 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 151 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 180 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 169 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.550 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.994 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 3.682 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 191 απαντήσεις
- 86.964 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα