Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Ναι τα υπεραναλύουμε, αλήθεια είναι. Τουλάχιστον εγώ ο κύριος λόγος που έφυγα είναι πως ένιωσα πως τον κούρασε η κατάσταση μου κ για αυτό στράφηκα σε γιατρό που κάνει φυσικούς. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Πρέπει να σκεφτώ.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Εγω παντως πηγα στην εκκλησια και ο πατερ ηταν πολυ καλος ομολογω πηγα ακουσα την λειτουργια και περιμενα να φυγει ολος ο κοσμος και μετα μου την εδωσε την μιση ευχη.Στις 40 μερες ξαναπηγα.

ειναι καθαρα θεμα παπα για αυτο και δεν νομιζω οτι πρεπει να λαμβανουμε υποψη μας ολο αυτο το θεμα.Καθε παπας εχει και αλληαποψη!

οταν βαφτησα την κορη μου ας πουμε και μαλιστα σε μοναστηρι ο παππας την εβαλε μεσα στο ιερο!!ολοι ειχαμε χαζεψει αληθεια και μας εξηγησε οτι μπορει να μπει απο την αριστερη πυλη!!

για αυτο και λεω ειναι θεμα παππα οποτε ας μην ξεχναμε τον Θεο αλλα ουτε τον ανθρωπο!

Διαφημίσεις

αντζελα απο ποιο χωριο παιδι μου εισαι της Χιου??

η πεθερα μου (δεν μενει Χιο) ειναι απο Καρδαμυλα....

μένω κοντά στο κέντρο.. ανάμεσα κέντρο και αεροδρόμιο αν ξέρεις..

δεν εχω ερθει ποτε!!10 χρονια με τον αντρα μου και ποτε δεν ηρθαμε!

μονο η κορη μου εκανε διακοπες περσι!

ρε Αντζελα μενεις κεντρο και να βγαινεις κουκλιτσα μου!

αυτο δεν σημαινει οτι θρηνεις λιγοτερο!

καλο θα σου κανει οχι κακο!γνωμη μου βεβαια.....και συγχωρεσε με κιολας αν νομιζεις οτι κανο λαθος!

ειμαι σιγουρη οτι και η πεθερα μου (χιωτισσα 55 ετων μεγαλωμενη στα Καρδαμυλα) το ιδιο θα εκανε!!

Διαφημίσεις

καλο θα σου κανει οχι κακο!γνωμη μου βεβαια.....και συγχωρεσε με κιολας αν νομιζεις οτι κανο λαθος!

ειμαι σιγουρη οτι και η πεθερα μου (χιωτισσα 55 ετων μεγαλωμενη στα Καρδαμυλα) το ιδιο θα εκανε!!

καλημερα κοριτσια...τι κανετε?Mariaefi εσυ πως εισαι...?εγω αργησα σημερα να ξυπνησω,χορτασα υπνο για τα καλα!:P

1a0fd6e0b8.png

να έρθετε ειδικά το καλοκαιράκι είναι ότι πρεπει για οικογενειακές διακοπές...

Κορίτσια καλημέρα.

Διάβασα που αναρωτιέστε για τη χοριακή της mama4.

Όντως είναι ανεβασμένη. Αυτό δεν είναι κακό, το αντίθετο θα έλεγα.

Για την ακρίβεια ανεβασμένη είναι η 1η χοριακή. Η 2η χοριακή είναι απολύτως εντάξει, γιατί έχει διπλασιαστεί. Τώρα η 1η χοριακή που ήταν 3349, ίσως ήταν τόσο υψηλή λόγω του κύκλου της κοπέλας. Για παράδειγμα, αν η σύλληψη έγινε νωρίς, είναι λογικό να έχει αυτό το νούμερο.

Η δεύτερη χοριακή που είναι πάνω από 10.000 νομίζω ότι είναι εντάξει.

Δεν νομίζω ότι παίζει το ενδεχόμενο για δίδυμα, γιατί τότε η 2η χοριακή θα είχε τετραπλασιαστεί, πράγμα που δεν συνέβη.

Απλώς είναι μια φυσιολογική κύηση και θα πάει καλά.

Έλα ρε παιδάκι μου να μας καθησυχάσεις...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!:P Τι κάνετε?

καλα εσυ?εγω εχω καταμπερδευτει με την αλλαγη της ωρας...!

ενταξει με την σκορδαλια?

Επεξεργάστηκαν by ΝΙΚΑΚΙ #

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

hello!

μου μύρισε σκορδαλιά και μπήκα... Πού είναι; Άργησα; Τη φάγατε; :(

Με πήρε ο γιατρός μόλις.. Την Τετάρτη 7 Απριλίου θα κάνω την υστεροσκόπηση. Αύριο θα ξέρω πόσο θα στοιχίσει. Φοβάμαι λίγο τη νάρκωση, αλλά τι να κάνω; Θα με στηρίξετε εσείς!! εεεε; ;)

Πάω τώρα να κάνω μανικιούρ-πεντικιούρ για να συντονιστώ με τη mama4!... :D

hello!

Με πήρε ο γιατρός μόλις.. Την Τετάρτη 7 Απριλίου θα κάνω την υστεροσκόπηση. Αύριο θα ξέρω πόσο θα στοιχίσει. Φοβάμαι λίγο τη νάρκωση, αλλά τι να κάνω; Θα με στηρίξετε εσείς!! εεεε; ;)

Πέρσι τον Ιανουάριο που την έκανα εγώ μου κόστησε 850 ευρώ.

όσο για την νάρκωση δεν είναι τίποτα, δεν το καταλαβαίνεις, ωσπου να κοιμηθείς ξυπνάς!!!! κοίταξε να έχεις χορτάσει ύπνο γιατί αν περιμένεις απο αυτό σώθηκες.....

hello!

εννοειτε τουντσακι μου,θα'μαστε συνεχεια διπλα σου αυτο το ξερεις...

τιποτα δε θα'ναι θα δεις... πιο πολυ το αγχος!

τωρα με τη σκορδαλια τι να σου πω...δεν ξερω!εγω οτι εφαγα εφαγα την Πεμπτη,τωρα ονειρευομαι τη μαγειριτσα!φιλακια...

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα!

Καλή Μ. εβδομάδα σε όλες μας.

Ακολουθώντας την προσωπική μας σταύρωση ας περιμένουμε την ανάστασή μας με ανάλαφρη καρδιά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Πέρσι τον Ιανουάριο που την έκανα εγώ μου κόστησε 850 ευρώ.

όσο για την νάρκωση δεν είναι τίποτα, δεν το καταλαβαίνεις, ωσπου να κοιμηθείς ξυπνάς!!!! κοίταξε να έχεις χορτάσει ύπνο γιατί αν περιμένεις απο αυτό σώθηκες.....

χα χα χα χα... Αφού κάνεις και χιουμοράκι, δεν σε φοβάμαι!!!!!!! Είσαι πολύ δυνατή!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...