Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ βρε κορίτσι τον σφακ.. δεν τον έχω συναντήσει και δεν θέλω να σε επηρεάσω. Αλλά έχω πέσει σε συζητήσεις ότι εκμεταλλεύεται πολύ. Εγώ θα σου πω κάτι που μου είχε πει μια κοπέλα που έχει περάσει και αυτή από την εξωσωματική. Άκου το ένστικτο σου. Αυτήν την μικρή φωνουλα μέσα σου. Μόνο αυτήν ξέρει να σου πει τι να κάνεις. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά.

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα.

Διάβασα που αναρωτιέστε για τη χοριακή της mama4.

Όντως είναι ανεβασμένη. Αυτό δεν είναι κακό, το αντίθετο θα έλεγα.

Για την ακρίβεια ανεβασμένη είναι η 1η χοριακή. Η 2η χοριακή είναι απολύτως εντάξει, γιατί έχει διπλασιαστεί. Τώρα η 1η χοριακή που ήταν 3349, ίσως ήταν τόσο υψηλή λόγω του κύκλου της κοπέλας. Για παράδειγμα, αν η σύλληψη έγινε νωρίς, είναι λογικό να έχει αυτό το νούμερο.

Η δεύτερη χοριακή που είναι πάνω από 10.000 νομίζω ότι είναι εντάξει.

Δεν νομίζω ότι παίζει το ενδεχόμενο για δίδυμα, γιατί τότε η 2η χοριακή θα είχε τετραπλασιαστεί, πράγμα που δεν συνέβη.

Απλώς είναι μια φυσιολογική κύηση και θα πάει καλά.

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι μια χαρά.

Ετοιμάζομαι να φύγω αύριο για Πάσχα. Επιστρέφουμε τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αυτές τις μέρες είχα πολλές δουλειές στο σπίτι, πλυντήρια, σιδερώματα, ψώνια κλπ.

Τώρα έβαλα να φτιάξω το φαγητό, έχω ένα πλυντήριο που περιμένω να τελειώσει, μετά να σιδερώσω τα ασιδέρωτα, μετά να καθαρίσω λίγο το σπίτι, μετά να πλύνω κάτι πατάκια να τα έχω έτοιμα όταν γυρίσω και μετά να φτιάξω τη βαλίτσα μου.

καλημερα!!

σου ευχομαι να περασεις πολυ πολυ καλα και να γυρισεις ανανεωμενη και ευδιαθετη!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και πραγματικα το φως της Αναστασεως να φωτισει το δρομο για ενα αγγελουδι για σας!!

Αντζελα,

λυπαμαι για αυτο που σου συνεβει νομιζω οτι χρειαζεσαι χρονο για να πενθησεις αλλα οχι κοριτσι μου να κλεινεσαι μεσα!!

επειδη καταλαβαινω τι σημαινει κλειστη κοινωνια και μαλιστα νησι νομιζω οτι μπορεις να κανεις το εξης παρε μιση ευχη (εγω αυτο εκανα και τα πρωινα εβγαινα κανονικα).

και ειμαι σιγουρη οτι δεν πρεπει να μενεις τελειως μονη.Καποια φιλη δεν εχεις απλα να σου κανει λιγη παρεα?

Γι' αυτό που γράφετε σχετικά με τον σαραντισμό και ειδικά τον σαραντισμό της κοπέλας που έχασε το μωράκι της, μην τρελαθούμε κιόλας ρε παιδιά με τα θρησκευτικά.

Έχουν δίκιο τα κορίτσια.

Βγες κοπέλα μου έξω από το σπίτι.

Η κοινωνία δεν αλλάζει, πάντα βρίσκει κάτι, για να έχει να ασχολείται και να ξεχνάει τα δικά της.

Σημασία έχει η δική σου ψυχική ισορροπία.

Άμα δεν σε θέλουν στα σπίτια τους οι ανόητοι γιατί είσαι λεχώνα, μην πας και τους χαλάσεις τη μανέστρα. Βγες μόνη σου, πήγαινε στα μαγαζιά, πήγαινε περίπατο.

Η μαμά μου μέχρι τα 20 της χρόνια ζούσε σε ένα πολύ μικρό χωριό. Οι άνθρωποι είχαν ανόητες προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες. Όμως αυτό δεν την εμπόδισε να έχει ανοιχτό μυαλό και να είναι πάντα μπροστά από την εποχή της. Ποτέ δεν έδωσε σημασία στο τι θα πει ο κόσμος. Έκανε τη δουλειά της, ήταν έντιμη, δίκαιη και καλή.

Όταν με γέννησε και ενώ ήμουν 20 ημερών μωράκι, αποφάσισε να πάει σινεμά, για να ξεσκάσει. Με άφησε στον μπαμπά μου να με προσέχει, φρόντισε να με θηλάσει πριν βγει και γύρισε ακριβώς την ώρα που ήταν να ξαναθηλάσω. Την ώρα που έλειπε στο σινεμά, πήγαν στο σπίτι κάτι γιαγιές οπισθοδρομικές, για να με δουν. Ρώτησαν που είναι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου κατάπιε τη γλώσσα του αρχικά, γιατί δεν ήξερε τι να πει. Τελικά τους είπε ότι πήγε σινεμά. Οι γιαγιές πάθανε σοκ, άρχισαν να λένε τα δικά τους, ότι δηλ. δεν κάνει να βγαίνει από το σπίτι και κάτι τέτοια.

Τις έβαλε όμως στη θέση τους ο πατέρας μου και δεν έβγαλαν άχνα.

Ο πατέρας μου δούλευε όλη τη μέρα αλλά ήταν κι αυτός άνθρωπος προοδευτικός που αφουγκραζόταν τις ανάγκες της μητέρας μου και τη στήριζε πολύ. Ενώ θα μπορούσε εκείνη την εποχή να πει στη μητέρα μου ότι δεν ήταν σωστό να βγει έξω και να αφήσει 20 ημερών μωρό στο σπίτι, κι ότι αυτός είναι κουρασμένος γιατί δουλεύει κτλ., ωστόσο επέλεξε να μην το κάνει αλλά έμεινε σπίτι μαζί μου και με πρόσεχε. Να σημειώσω ότι ο πατέρας μου εκείνη την εποχή με φρόντιζε, με τάιζε, με άλλαζε, με έκανε μπάνιο και γενικώς ήταν σε θέση να με κρατήσει μόνος του, χωρίς η μαμά μου να έχει κανένα άγχος.

Όταν ήμουν 1 έτους και η μαμά μου χρειάστηκε να φύγει για το χωριό να φροντίσει τον ετοιμοθάνατο πατέρα της, ο δικός μου ο μπαμπάς πήρε άδεια από τη δουλειά του και με φρόντιζε ολομόναχος.

Αυτά τα γράφω για ορισμένους σημερινούς μπαμπάδες που το παιδί τους το έχουν μόνο για να παίζουν και αρνούνται να το ταΐσουν ή να το αλλάξουν, γιατι δήθεν είναι δουλειά μόνο της γυναίκας.

Διαφημίσεις

Αντζελα,

λυπαμαι για αυτο που σου συνεβει νομιζω οτι χρειαζεσαι χρονο για να πενθησεις αλλα οχι κοριτσι μου να κλεινεσαι μεσα!!

επειδη καταλαβαινω τι σημαινει κλειστη κοινωνια και μαλιστα νησι νομιζω οτι μπορεις να κανεις το εξης παρε μιση ευχη (εγω αυτο εκανα και τα πρωινα εβγαινα κανονικα).

και ειμαι σιγουρη οτι δεν πρεπει να μενεις τελειως μονη.Καποια φιλη δεν εχεις απλα να σου κανει λιγη παρεα?

η αδερφή μου και οι φίλες μου δουλεύουν.... εγώ έχω σταματήσει να εργάζομαι εδώ και καιρό...

Εγώ είμαι μια χαρά.

Ετοιμάζομαι να φύγω αύριο για Πάσχα. Επιστρέφουμε τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αυτές τις μέρες είχα πολλές δουλειές στο σπίτι, πλυντήρια, σιδερώματα, ψώνια κλπ.

Τώρα έβαλα να φτιάξω το φαγητό, έχω ένα πλυντήριο που περιμένω να τελειώσει, μετά να σιδερώσω τα ασιδέρωτα, μετά να καθαρίσω λίγο το σπίτι, μετά να πλύνω κάτι πατάκια να τα έχω έτοιμα όταν γυρίσω και μετά να φτιάξω τη βαλίτσα μου.

Καλο Πασχα

Να περασετε υπεροχα και να ξεκουραστειτε.Αυτες οι μερες ειναι φορτωμενες απο δουλειες...τι να πρωτοκανεις!το καλυτερο νομιζω ειναι οταν επιτελους φτιαχνεις τη βαλιτσα...καλο ταξιδι,αληθεια που θα πατε??

1a0fd6e0b8.png

καλημερα!!

σου ευχομαι να περασεις πολυ πολυ καλα και να γυρισεις ανανεωμενη και ευδιαθετη!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και πραγματικα το φως της Αναστασεως να φωτισει το δρομο για ενα αγγελουδι για σας!!

μ'αρεσουν πολυ τα τικερακια σου....τελεια!!!!!!!:D

1a0fd6e0b8.png

προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο αυτό. Συγχώρεσέ με αλλά τη γνώμη μου θα την πω. Έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιο χτύπημα και κάθεσαι κι ακούς τη γνώμη του παππά; Αν ήταν και άνθρωπος εκτός από παππάς θα σου έλεγε να κάνεις ό,τι σ'ευχαριστεί και να πηγαίνεις εκεί συχνά να του μιλάς για να απαλύνεις τον πόνο σου..

Το μόνο που δεν χρειάζεσαι τώρα είναι να μένεις μόνη σου κλεισμένη μέσα.

Ωστόσο αν επιμένεις να μείνεις κλεισμένη, γράφε εδώ να ξαλαφρώνεις. Και μη φοβάσαι ότι μας βαραίνεις.. όλες καταλαβαίνουμε πώς νιώθεις... δυστυχώς..:(

συμφωνω απολυτα....

ψαξε να βρεις πραγματα που σε κανουν να νιωθεις καλυτερα και μην σκεφτεσαι τοσο τα τυπικα της εκλησιας!θεωρω πως και ο παπας θα επρεπε να ασχοληθει με το πως θα σε στηριξει κι οχι με τους τυπους...

τι καιρο εχει εκει??εδω(Αθηνα) ηλιοφανεια........

1a0fd6e0b8.png

συμφωνω απολυτα....

ψαξε να βρεις πραγματα που σε κανουν να νιωθεις καλυτερα και μην σκεφτεσαι τοσο τα τυπικα της εκλησιας!θεωρω πως και ο παπας θα επρεπε να ασχοληθει με το πως θα σε στηριξει κι οχι με τους τυπους...

τι καιρο εχει εκει??εδω(Αθηνα) ηλιοφανεια........

τώρα είχα πάει να ανάψω το καντηλάκι της με την αδερφή μου....

ο καιρός εδώ είναι καλοκαιρινός αλλα στην καρδιά μου έχει βαρυχειμωνιά.....

Διαφημίσεις

τώρα είχα πάει να ανάψω το καντηλάκι της με την αδερφή μου....

ο καιρός εδώ είναι καλοκαιρινός αλλα στην καρδιά μου έχει βαρυχειμωνιά.....

το καταλαβαινω απολυτα...

η φωτογραφια σου ειναι πανεμορφη.

1a0fd6e0b8.png

Angela2, το σκέφτηκα πολύ πριν σου πώ τη δική μου γνώμη για το θέμα του παπά, του σαραντισμού, των προκαταλήψεων και όλων αυτών, γιατί θεωρώ πως τα θέματα της πίστης είναι πολύ προσωπικά και ο καθένας τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Επειδή όμως βρέθηκες εδώ μάλλον από την ανάγκη να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματά σου που δεν μπορείς να μοιραστείς με άλλους εύκολα, και αντίστοιχα να ακούσεις τα δικά τους, θα μου επιτρέψεις και θα μου συγχωρήσεις και τη δική μου γνώμη.

Αν παλαιότερα είχε κάποιο λόγο ύπαρξης ο περιορισμός της λεχώνας στο σπίτι της για κάποιο διάστημα, αυτός δεν ήταν άλλος από το να προστατεύσει την ίδια και το μωρό της από τον κίνδυνο μολύνσεων και ασθενιών, ελλείψει των στοιχειωδών μέσων προσωπικής υγιεινής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Με την πάροδο αυτού του μικρού διαστήματος, ερχόταν και η εκκλησία να δώσει την "ευχή" για την μητέρα και το μωρό της. Σήμερα δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, παρά μόνο αν θέλεις να το δεις σαν μια παράδοση που θέλεις ή όχι να ακολουθήσεις.

Αν ακούσεις τα λόγια της ευχής, θα δεις πως είναι γλυκά, τρυφερά και πέρα από οποιαδήποτε προκατάληψη συνδεδεμένη με τη λοχεία ως μια κατάσταση "βρώμικη". Όλα τα υπόλοιπα είναι καμώματα των παπάδων προκειμένου να επιδείξουν την εξουσία τους απέναντι σε κάτι που από τη φύση και τη θέση τους είναι ανίκανοι να αντιληφθούν. Το μεγαλείο της γυναικείας φύσης.

Εγώ επέλεξα να κρατήσω αυτή την παράδοση όταν γέννησα την κόρη μου και στις 15 μέρες, ο παπάς μου έδωσε τη "μισή" ευχή. Λες και πρόκειται για "μισή" δόση φαρμάκου. Ο άνθρωπος μίλαγε μηχανικά και αμήχανα, τα είπε τσάτρα πάτρα και αφού πήρε το "κατιτίς" του, πριν φύγει μου είπε: "Α, και να μην πάς στην εκκλησία μέχρι να "καθαρίσεις", δεν πρέπει. Και για να μην τον "καθαρίσω", έτσι και έκανα. Η επόμενη φορά που πήγα στην εκκλησία ήταν για να τη βαφτίσουμε.

Μπορεί να σου ακούγομαι σκληρή, ίσως και να είμαι. Πάντως αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με την πίστη μου.

Να πιστεύεις και να ακολουθείς αυτά που σε κάνουν καλύτερο και ευτυχέστερο άνθρωπο. Να βγεις από το σπίτι σου και να κάνεις πράγματα για σένα. Να είσαι αν θέλεις θυμωμένη με τον θεό, θα σου το συγχωρέσει χωρίς την παρεμβολή και τη μεσιτεία κανενός. Σιγά σιγά θα τον ξαναβρεις χαμογελαστή.

Επεξεργάστηκαν by Amaryllis

ytBLp2.png

Angela2, το σκέφτηκα πολύ πριν σου πώ τη δική μου γνώμη για το θέμα του παπά, του σαραντισμού, των προκαταλήψεων και όλων αυτών, γιατί θεωρώ πως τα θέματα της πίστης είναι πολύ προσωπικά και ο καθένας τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Επειδή όμως βρέθηκες εδώ μάλλον από την ανάγκη να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματά σου που δεν μπορείς να μοιραστείς με άλλους εύκολα, και αντίστοιχα να ακούσεις τα δικά τους, θα μου επιτρέψεις και θα μου συγχωρήσεις και τη δική μου γνώμη.

Αν παλαιότερα είχε κάποιο λόγο ύπαρξης ο περιορισμός της λεχώνας στο σπίτι της για κάποιο διάστημα, αυτός δεν ήταν άλλος από το να προστατεύψει την ίδια και το μωρό της από τον κίνδυνο μολύνσεων και ασθενιών, ελλείψει των στοιχειωδών μέσων προσωπικής υγιεινής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Με την πάροδο αυτού του μικρού διαστήματος, ερχόταν και η εκκλησία να δώσει την "ευχή" για την μητέρα και το μωρό της. Σήμερα δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, παρά μόνο αν θέλεις να το δεις σαν μια παράδοση που θέλεις ή όχι να ακολουθήσεις.

Αν ακούσεις τα λόγια της ευχής, θα δεις πως είναι γλυκά, τρυφερά και πέρα από οποιαδήποτε προκατάληψη συνδεδεμένη με τη λοχεία ως μια κατάσταση "βρώμικη". Όλα τα υπόλοιπα είναι καμώματα των παπάδων προκειμένου να επιδείξουν την εξουσία τους απέναντι σε κάτι που από τη φύση και τη θέση τους είναι ανίκανοι να αντιληφθούν. Το μεγαλείο της γυναικείας φύσης.

Εγώ επέλεξα να κρατήσω αυτή την παράδοση όταν γέννησα την κόρη μου και στις 15 μέρες, ο παπάς μου έδωσε τη "μισή" ευχή. Λες και πρόκειται για "μισή" δόση φαρμάκου. Ο άνθρωπος μίλαγε μηχανικά και αμήχανα, τα είπε τσάτρα πάτρα και αφού πήρε το "κατιτίς" του, πριν φύγει μου είπε: "Α, και να μην πάς στην εκκλησία μέχρι να "καθαρίσεις", δεν πρέπει. Και για να μην τον "καθαρίσω", έτσι και έκανα. Η επόμενη φορά που πήγα στην εκκλησία ήταν για να τη βαφτίσουμε.

Μπορεί να σου ακούγομαι σκληρή, ίσως και να είμαι. Πάντως αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με την πίστη μου.

Να πιστεύεις και να ακολουθείς αυτά που σε κάνουν καλύτερο και ευτυχέστερο άνθρωπο. Να βγεις από το σπίτι σου και να κάνεις πράγματα για σένα. Να είσαι αν θέλεις θυμωμένη με τον θεό, θα σου το συγχωρέσει χωρίς την παρεμβολή και τη μεσιτεία κανενός. Σιγά σιγά θα τον ξαναβρεις χαμογελαστή.

amaryllis μου όταν πήρες το μισοσαραντισμό απ' ότι κατάλαβα δεν είχες " καθαρισει " πήγες στην εκκλησία ή ήρθε εκείνος σπίτι? συγνώμη που ρωτάω αλλα θα ήθελα να ξέρω για να δω τη θα κάνω...

amaryllis μου όταν πήρες το μισοσαραντισμό απ' ότι κατάλαβα δεν είχες " καθαρισει " πήγες στην εκκλησία ή ήρθε εκείνος σπίτι? συγνώμη που ρωτάω αλλα θα ήθελα να ξέρω για να δω τη θα κάνω...

Ήρθε ο ιερέας στο σπίτι μου.

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...