Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ βρε κορίτσι τον σφακ.. δεν τον έχω συναντήσει και δεν θέλω να σε επηρεάσω. Αλλά έχω πέσει σε συζητήσεις ότι εκμεταλλεύεται πολύ. Εγώ θα σου πω κάτι που μου είχε πει μια κοπέλα που έχει περάσει και αυτή από την εξωσωματική. Άκου το ένστικτο σου. Αυτήν την μικρή φωνουλα μέσα σου. Μόνο αυτήν ξέρει να σου πει τι να κάνεις. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά.

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

AN YΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ.

Αυτό που υποψιάζομαι εγώ είναι ότι πέρα από το δικό μας τοπικ, (που δεν το συζητώ, θα παραμείνεις!!) θα μπαίνεις και στις μανούλες Νοεμβρίου 2010 (μάλλον, ε???) και στις διδυμομανούλες!!!! Καιρός να βάλετε internet και στο σπίτι λοιπόν!!;);)

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΒΟΥΡΛΙΣΤΩ!!!!!!:confused:ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΧΟΡΙΑΚΕΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

CHRISTY MOY ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!:tongue:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι!!!

Εχω κατι υποπτες καουρες αλλα δεν ειναι αν ειναι απο τα utrogestan που παιρνω μετα την ωορρηξια ή απο την χθεσινη σκορδιαλια...:confused:

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ.ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

σε ευχαριστώ mama4 σου εύχομαι με ένα ή και δύο γερά παιδάκια στην αγκαλίτσα σου σύντομα και με το καλό!!!!

Διαφημίσεις

έχω μία αποβολή το 2003 και απο τότε ξαναέμεινα έγκυος τον 9/09 μετά απο προσπάθειες πολλές όπως σαλπυγγογραφεία και υστεροσκόπηση και πολλά χαπάκια ορμονών... τέλος πάντων στις 26/2/10 έπαθα μία αποκόληση 6*1 εκ. έκατσα στο νοσοκομείο 1 εβδομάδα και μετά σπίτι με "πάπια" τέλος στις 12/3 τα ξημερώματα με έπιασαν πόνοι και στις 2:10μμ γέννησα το κοριτσάκι μου που αφού έζησε 5', το αεροβάφτησε η μαία κατέληξε... τώρα πάω στο μνηματάκι του για να ανάβω το καντηλάκι του. πονάω αλλα προσπαθώ...

αυτά απο εμένα λοιπάμαι που σας ζάλισα μεσημεριάτικα!!!

Ό,τι και να σου πούμε δεν θα βοηθήσει... Είναι δύσκολο αυτό που περνάς και τα λόγια τι να κάνουν; Τα αυτιά μας όμως είναι εδώ για σένα.. Ο,τι νιώθεις, ό,τι σου ρθει, ό,τι ώρα.. Πες τα! Βγάλτα από μέσα σου!! Σε νιώθουμε να το ξέρεις!!! Και αγκαλίτσα ακόμα αν θες... (Έχουμε τον τρόπο μας :wink: )

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ!ΚΑΛΟ ΣΚ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΝΟΝΕΣ!!!!

πού πας καλέ... Περίμενε... Βρε τι πάθαμε με το ίντερνετ.. Βάλε παιδάκι μου ένα ρουτεράκι... Τέλος πάντων... Καλό ΣΚ και με το μαλακό η ανησυχία!!! Όλα καλά!!!:D

Ό,τι και να σου πούμε δεν θα βοηθήσει... Είναι δύσκολο αυτό που περνάς και τα λόγια τι να κάνουν; Τα αυτιά μας όμως είναι εδώ για σένα.. Ο,τι νιώθεις, ό,τι σου ρθει, ό,τι ώρα.. Πες τα! Βγάλτα από μέσα σου!! Σε νιώθουμε να το ξέρεις!!! Και αγκαλίτσα ακόμα αν θες... (Έχουμε τον τρόπο μας :wink: )

είναι δύσκολα τα πρωινά, που ξυπνάω και βρίσκομαι πάλι στην πραγματικότητα που εμένα μου φαίνεται όμως ένα κακό όνειρο που δεν τελειώνει.... γιατι? γιατι? τίποτα άλλο δεν σκέφτομαι...

ευχαριστώ για το καλως μας ήρθες...

προσπαθώ ναξεπεράσω αυτό που μου έτυχε στις 12/3/10 και είμαι λίγο καλύτερα απο εκείνη τη μέρα...διάβασα πολλά μέσα εδώ και είδα πως υπάρχουν και πιο δίσκολες στιγμές απο τη δικιά μου και πως προσπαθούν να το ξεπεράσουν!!! ευχομαι ο χρόνος που περνάει να απαλίνει τον πόνο όλων το ανθρώπων....

Angela 2

εγω το επαθα ακριβως ενα μηνα πριν απο σενα ,παλινδρομιση στις12/2 13\2 η αποξεση και ηδη ειμαι καλυτερα,ο χρονος απαλυνει τον πονο.Στην αρχη κι εγω συνεχως το γιατι σκεφτομουν και το πως θα το ξεπερασω!προσπαθησα να γεμισω τη μερα μου με πραγματα και φυσικα εκανα πολλα ψωνια κ σταδιακα καταλαβα ποσο μεγαλη δυναμη εχει ο ανθρωπος.........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εμενα τα κοριτσια με εχουν βοηθησει πολυ και δε θα σταματησω να το λεω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη vasdeli που με καλεσε και ολα τα κοριτσια που με καλοδεχτηκαν....με την κουβεντουλα ο καιρος περναει πιο γρηγορα!φιλαααακιααααααααα

Όταν είχα την δική μου άσχημη ιστορία τον Οκτώβριο και βρήκα το τόπικ των παλίνδρομων ένοιωσα να μοιράζομαι τον πόνο μου....Γι' αυτό....

AN YΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ.

Καλή μου, μην ανησυχείς. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα έχεις δίδυμα. Γνωρίζω όμως την ιστορία της Ιόλης(για την μερική μύλη κύηση που είχε). Ανέβασε κάτι τρελλά νούμερα στην χοριακή...Δεν θέλω να σε ανησυχήσω, απλά μου ήρθε αυτό στο μυαλό, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων.Ιόλη, πού είσαι παιδάκι μου;

για αυτό ο γιατρός μου στην Αθήνα μου είπε προσπάθιες ξανά μετά απο 6 μήνες...υπομονή λοιπόν!!!

Κάπου διάβασα ότι ο οργανισμός κάνει ένα 6μηνο περίπου να συνέλθει μετά απο μια τόσο προχωρημένη κύηση σαν την δική μας. Και ειλικρινά εγώ το νιώθω στο δικό μου σώμα ότι τώρα συνέρχεται σιγά σιγά.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και όλα θα γίνουν εν καιρώ...

είναι δύσκολα τα πρωινά, που ξυπνάω και βρίσκομαι πάλι στην πραγματικότητα που εμένα μου φαίνεται όμως ένα κακό όνειρο που δεν τελειώνει.... γιατι? γιατι? τίποτα άλλο δεν σκέφτομαι...

Αχ, τι μου θύμησες...Πράγματι, μετά την απώλεια τα πρωινά ήταν τα πιο δύσκολα και για μένα...Με το που ξυπνούσα σαν να έτρωγα μια σφαλιάρα και να επανερχόμουν στην πραγματικότητα, ξαναβίωνα όλα από την αρχή...

Μην ενοχοποιείς τον εαυτό σου, προς Θεού, μην πέσεις σε αυτή τη λούμπα...Γι αυτό που συνέβη δεν έφταιγες εσύ, κορίτσι μου.

Πάρε όλο τον χρόνο να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον συγχωρήσεις...

Επεξεργάστηκαν by vasdeli

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Angela 2

εγω το επαθα ακριβως ενα μηνα πριν απο σενα ,παλινδρομιση στις12/2 13\2 η αποξεση και ηδη ειμαι καλυτερα,ο χρονος απαλυνει τον πονο.Στην αρχη κι εγω συνεχως το γιατι σκεφτομουν και το πως θα το ξεπερασω!προσπαθησα να γεμισω τη μερα μου με πραγματα και φυσικα εκανα πολλα ψωνια κ σταδιακα καταλαβα ποσο μεγαλη δυναμη εχει ο ανθρωπος.........

εγώ έχω εκτός των άλλων και ένα άλλο πρόβλημα...

ο παππάς που έκανε την κηδεία, μου είπε οτι πρέπει να πάρω σαραντισμό οπότε δεν μπορώ να πάω πουθενά πόσο μάλλον να είμαι έξω απο το σπίτι μου για ψώνια!! πρέπει να φαίρομαι σαν λεχόνα όπως άλοστε με είπε...καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο μου είναι να είμαι μόνη μου όλη τη μέρα μέσα στο σπίτι με τις μνήμες μου... μιας και ο αντρούλης μου είναι όλη μέρα στη δουλειά !!!! θα τρελαθώ μέχρι να περάσει ο καιρός!!!

εγώ έχω εκτός των άλλων και ένα άλλο πρόβλημα...

ο παππάς που έκανε την κηδεία, μου είπε οτι πρέπει να πάρω σαραντισμό οπότε δεν μπορώ να πάω πουθενά πόσο μάλλον να είμαι έξω απο το σπίτι μου για ψώνια!! πρέπει να φαίρομαι σαν λεχόνα όπως άλοστε με είπε...καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο μου είναι να είμαι μόνη μου όλη τη μέρα μέσα στο σπίτι με τις μνήμες μου... μιας και ο αντρούλης μου είναι όλη μέρα στη δουλειά !!!! θα τρελαθώ μέχρι να περάσει ο καιρός!!!

προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο αυτό. Συγχώρεσέ με αλλά τη γνώμη μου θα την πω. Έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιο χτύπημα και κάθεσαι κι ακούς τη γνώμη του παππά; Αν ήταν και άνθρωπος εκτός από παππάς θα σου έλεγε να κάνεις ό,τι σ'ευχαριστεί και να πηγαίνεις εκεί συχνά να του μιλάς για να απαλύνεις τον πόνο σου..

Το μόνο που δεν χρειάζεσαι τώρα είναι να μένεις μόνη σου κλεισμένη μέσα.

Ωστόσο αν επιμένεις να μείνεις κλεισμένη, γράφε εδώ να ξαλαφρώνεις. Και μη φοβάσαι ότι μας βαραίνεις.. όλες καταλαβαίνουμε πώς νιώθεις... δυστυχώς..:(

Θα συμφωνήσω με την φίλη tounts....

Αν είναι δυνατόν! Βγες παιδάκι μου να σε δει ο ήλιος και να νιώσεις λίγο καλύτερα....Έλεος πια!:?

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο αυτό. Συγχώρεσέ με αλλά τη γνώμη μου θα την πω. Έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιο χτύπημα και κάθεσαι κι ακούς τη γνώμη του παππά; Αν ήταν και άνθρωπος εκτός από παππάς θα σου έλεγε να κάνεις ό,τι σ'ευχαριστεί και να πηγαίνεις εκεί συχνά να του μιλάς για να απαλύνεις τον πόνο σου..

Το μόνο που δεν χρειάζεσαι τώρα είναι να μένεις μόνη σου κλεισμένη μέσα.

Ωστόσο αν επιμένεις να μείνεις κλεισμένη, γράφε εδώ να ξαλαφρώνεις. Και μη φοβάσαι ότι μας βαραίνεις.. όλες καταλαβαίνουμε πώς νιώθεις... δυστυχώς..:(

δίκιο έχετε και εσύ και η vasdeli αλλά όπως καταλαβαίνετε ζω σε μία κλειστεί κοινωνία που θεωρούν οτι η λεχόνα φέρνει γρουσουζιά όπου πάει

και το βράδι δεν πρέπει να είναι έξω απο το δικό της σπίτι οπότε....

μήπως ξέρετε κορίτσια τώρα που τα λέμε πρέπει για να πάρω σαραντισμό να έχω καθαρίσει τελείως ( απο αίμα ).

Επεξεργάστηκαν by Angela2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...