Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Επίσης αυτό που πρότεινε ο προηγ εμβρυολόγος, στην Ελλάδα είναι παράνομο. Απορώ πως το ξεστόμισε και είναι και στην ειδικότητα που είναι. Πέρα από αντιδεοντολογικο! 

Κι όμως το κάνουν! Μου το είχε ζητήσει μια ξαδέρφη μου. Της το είχε προτείνει ο γιατρός της. Κι επειδή δεν έχει αδερφη, το ζήτησε από μένα. Δεν μπορούσα καν να το σκεφτώ. Να δώσω ωάρια, να γονιμοποιηθούν με το σπέρμα του άντρα της, να βάλει το έμβρυο εκείνη.. Εμένα με φρικαρει η σκέψη και μόνο..! Αλλά ούτε και εγώ θα ήθελα ωάρια από συγγενή ή φίλη. Θα προτιμούσα από άγνωστη.. Δική μου άποψη αυτή βέβαια.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Το άκουσα με ανοιγμένο το παράθυρο και η μουσική, τα λόγια και τα συναισθήματα πέταξαν και πήγαν και εκεί που ήθελα και εγώ.......

Γειά σου Angela2.

AMARYLLIS μου σου εύχομαι ότι εύχομαι και για μένα....

ένα καινούριο και γερό μωράκι στην άδεια μας αγκαλίτσα!!!

εγώ βέβαια απο το Σεπτέμβριο πια... υπομονεί ως τότε λοιπόν!!!

Διαφημίσεις

δισκολεύτικα λιγουλάκι!!!

χαίρομαι για τ νέα της mama4 και ελπίζω σε λίγους μήνες και στα δικάμας καλά νέα!

όσο σκαίφτομαι που μου έλεγε ο άντρας μου να κάνουμε ένα παιδάκι και εγώ του έλεγα όχι για να μήν περάσω όλα αυτά και τώρα που τα πέρασα θέλω πολύ να ξαναμείνω εγκυος τρελένομαι!!!!

ΚΟυράγιο! Η δική σου ιστορία ποια είναι;

Όλες καταλαβαίνουμε πάντως!

Καλώς ήρθες! ... Μάλλον κακώς ήρθες αλλά τέλος πάντων...

AMARYLLIS μου σου εύχομαι ότι εύχομαι και για μένα....

ένα καινούριο και γερό μωράκι στην άδεια μας αγκαλίτσα!!!

εγώ βέβαια απο το Σεπτέμβριο πια... υπομονεί ως τότε λοιπόν!!!

Μιλάς για μια αρετή που δυστυχώς δεν διαθέτω αλλά το παλεύω!! Δεν ξέρω σε ποια φάση βρίσκεσαι εσύ, (αλήθεια, γιατί έως τον Σεπτέμβριο??)αλλά εγώ την υπομονή μου την έχω κάνει και με βοήθησαν πολύ και τα κορίτσια εδώ. Την ευχή σου την κρατάω γερά-γερά!!

ytBLp2.png

καλως μας ηρθες...αν κ μακαρι να μη χρειαζοταν!παντως εδω σιγουρα καταλαβαινουμε αυτα που περνας κι εχουμε μια ωραια παρεα.Εμενα τα κοριτσια με εχουν βοηθησει πολυ και δε θα σταματησω να το λεω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη vasdeli που με καλεσε και ολα τα κοριτσια που με καλοδεχτηκαν....με την κουβεντουλα ο καιρος περναει πιο γρηγορα!φιλαααακιααααααααα

ευχαριστώ για το καλως μας ήρθες...

προσπαθώ ναξεπεράσω αυτό που μου έτυχε στις 12/3/10 και είμαι λίγο καλύτερα απο εκείνη τη μέρα...διάβασα πολλά μέσα εδώ και είδα πως υπάρχουν και πιο δίσκολες στιγμές απο τη δικιά μου και πως προσπαθούν να το ξεπεράσουν!!! ευχομαι ο χρόνος που περνάει να απαλίνει τον πόνο όλων το ανθρώπων....

Διαφημίσεις

ΚΟυράγιο! Η δική σου ιστορία ποια είναι;

Όλες καταλαβαίνουμε πάντως!

Καλώς ήρθες! ... Μάλλον κακώς ήρθες αλλά τέλος πάντων...

έχω μία αποβολή το 2003 και απο τότε ξαναέμεινα έγκυος τον 9/09 μετά απο προσπάθειες πολλές όπως σαλπυγγογραφεία και υστεροσκόπηση και πολλά χαπάκια ορμονών... τέλος πάντων στις 26/2/10 έπαθα μία αποκόληση 6*1 εκ. έκατσα στο νοσοκομείο 1 εβδομάδα και μετά σπίτι με "πάπια" τέλος στις 12/3 τα ξημερώματα με έπιασαν πόνοι και στις 2:10μμ γέννησα το κοριτσάκι μου που αφού έζησε 5', το αεροβάφτησε η μαία κατέληξε... τώρα πάω στο μνηματάκι του για να ανάβω το καντηλάκι του. πονάω αλλα προσπαθώ...

αυτά απο εμένα λοιπάμαι που σας ζάλισα μεσημεριάτικα!!!

Όχι, ρε κοπέλα μου, δεν έχεις ίντερνετ;

Και θα μας αφήσεις έτσι μέσα στην αγωνία;

Πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο...που είναι και η Ι'όλη να μας δώσει τα φώτα της....(Ξέρει αυτή γιατί το λέω....)

AN YΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ.

Μιλάς για μια αρετή που δυστυχώς δεν διαθέτω αλλά το παλεύω!! Δεν ξέρω σε ποια φάση βρίσκεσαι εσύ, (αλήθεια, γιατί έως τον Σεπτέμβριο??)αλλά εγώ την υπομονή μου την έχω κάνει και με βοήθησαν πολύ και τα κορίτσια εδώ. Την ευχή σου την κρατάω γερά-γερά!!

για αυτό ο γιατρός μου στην Αθήνα μου είπε προσπάθιες ξανά μετά απο 6 μήνες...υπομονή λοιπόν!!!

AN YΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ.

Με τέτοια χοριακή κοριτσάκι μου για το μόνο που θα πρέπει ενδεχομένως να είσαι προετοιμασμένη είναι τα μωρά να είναι περισσότερα από ένα!:mrgreen:

Θέτω υποψηφιότητα για νονά, έτσι? :P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

μαμα4 σαν τι να υποψιαζεται ρε συ μην ψαχνεις προβλημα εκει που δεν υπαρχει ολα καλα ειναι μονο που εισαι παρα πολυ εγκυος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

οπως ειπα κ πριν στο αλο καφε σημερα πηγα να κανω κατι εξετασεις σε ενα μικροβιολογικο κ ηταν μεσα καποια κυρια 50-55 ετων κ εκανε εξεταση χοριακης!!!!!εμεινα καγκελο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

έχω μία αποβολή το 2003 και απο τότε ξαναέμεινα έγκυος τον 9/09 μετά απο προσπάθειες πολλές όπως σαλπυγγογραφεία και υστεροσκόπηση και πολλά χαπάκια ορμονών... τέλος πάντων στις 26/2/10 έπαθα μία αποκόληση 6*1 εκ. έκατσα στο νοσοκομείο 1 εβδομάδα και μετά σπίτι με "πάπια" τέλος στις 12/3 τα ξημερώματα με έπιασαν πόνοι και στις 2:10μμ γέννησα το κοριτσάκι μου που αφού έζησε 5', το αεροβάφτησε η μαία κατέληξε... τώρα πάω στο μνηματάκι του για να ανάβω το καντηλάκι του. πονάω αλλα προσπαθώ...

αυτά απο εμένα λοιπάμαι που σας ζάλισα μεσημεριάτικα!!!

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ.ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...