-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:
Όταν δεν προχωράνε σε γονιμοποιήςη σημαίνει πως είναι ανώριμα, αρα έμβρυα με σοβαρά προβλήματα. Εκεί δεν επιτρέπεται καν η γονιμοποίηση. Στα ώριμα ωάρια είτε είναι φαινομενικά καλά είτε όχι προχωράνε πάντα σε γονιμοποίηση και από εκεί και πέρα ότι γίνει. Νιώθω την απογοήτευση σου στο πετσί μου αλλά είναι νωρίς να τα παρατήσεις, δώσε χρόνο στους φυσικούς, θα έλεγα ούτε κάνα τροποποιημένους φυσικούς, καθαρούς κύκλους και μετά το εξάμηνο αν δεν δεις αποτέλεσμα άρχισε να σκέφτεσαι τις εναλλακτικές σου αν δεν αντέχεις άλλο. Εχω στην καμπούρα μου 40+ ωολληψιες, τρία χρόνια σερί, σε καταλαβαίνω!!!
Ξέρω πως δε πρόκειται να τα παρατήσω αν δε με αφήσει το σώμα μου. Επειδή με ξέρω. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. Ψυχολογικά στα πατώματα είμαι. Από τις ωοληψιες αυτές πόσες βλαστοκυστες είχες; Ξέρεις τι φοβάμαι; Μήπως δε προλάβω να κάνω αρκετές ακόμα. Δε ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα δίνω ωάρια.
1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:Κορίτσια συγγνώμη που ρωτάω κάτι άσχετο αυτή τη στιγμή αλλά επειδή βρίσκομαι σε αναρρωτική από την αρχή της εγκυμοσύνης (από την έμβρυομεταφορά ακόμα) γνωρίζει κάποια αν το δώρο Πάσχα μπαίνει από τον εργοδότη ή από τον εφκα; Μας έχουν τσακίσει με την επιτροπή και λέω αν δινει ο εφκα το δώρο καλό 2026!!!Ευχαριστώ πολύ☺️
@MK2012 στεναχωρεθηκα που διάβασα την εξέλιξη αλλά κι εγώ θα σου πω πως ότι έχουν βγει παιδιά από εκεί ούτε εμένα μου λέει κάτι.. πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι γιατί θα τις πάρεις δεν θα το αφήσεις έτσι το ξέρουμε!!!😉😉 Και μετα σκέψου λίγο και τις βλαστοκυστες που έχεις στο άλλο κεντρο.. το ξέρω σου προκαλούν ασφάλεια απλώς σκέψου το!❣️
Δεν έχει λέει απαντήσεις να μου δώσει γιατί πρέπει να προσπαθήσω κ άλλο… αυτά που έγραψα παραπάνω… πως 2 κύκλοι δε δίνουν δείγμα…
-
Παλλίνδρομες κυήσεις
-
Θέματα
-
- 10.905 απαντήσεις
- 1.116.623 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.926 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.205.181 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 141.213 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.192 εμφανίσεις
-
-
-
- 10.905 απαντήσεις
- 1.116.623 εμφανίσεις
-
- 2.106 απαντήσεις
- 101.067 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.076 απαντήσεις
- 72.708 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 135 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 168 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 155 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.534 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.926 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 3.671 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 191 απαντήσεις
- 86.911 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα