Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Όταν δεν προχωράνε σε γονιμοποιήςη σημαίνει πως είναι ανώριμα, αρα έμβρυα με σοβαρά προβλήματα. Εκεί δεν επιτρέπεται καν η γονιμοποίηση. Στα ώριμα ωάρια είτε είναι φαινομενικά καλά είτε όχι προχωράνε πάντα σε γονιμοποίηση και από εκεί και πέρα ότι γίνει. Νιώθω την απογοήτευση σου στο πετσί μου αλλά είναι νωρίς να τα παρατήσεις, δώσε χρόνο στους φυσικούς, θα έλεγα ούτε κάνα τροποποιημένους φυσικούς, καθαρούς κύκλους και μετά το εξάμηνο αν δεν δεις αποτέλεσμα άρχισε να σκέφτεσαι τις εναλλακτικές σου αν δεν αντέχεις άλλο. Εχω στην καμπούρα μου 40+ ωολληψιες, τρία χρόνια σερί, σε καταλαβαίνω!!!

Ξέρω πως δε πρόκειται να τα παρατήσω αν δε με αφήσει το σώμα μου. Επειδή με ξέρω. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. Ψυχολογικά στα πατώματα είμαι. Από τις ωοληψιες αυτές πόσες βλαστοκυστες είχες; Ξέρεις τι φοβάμαι; Μήπως δε προλάβω να κάνω αρκετές ακόμα. Δε ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα δίνω ωάρια.

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Κορίτσια συγγνώμη που ρωτάω κάτι άσχετο αυτή τη στιγμή αλλά επειδή βρίσκομαι σε αναρρωτική από την αρχή της εγκυμοσύνης (από την έμβρυομεταφορά ακόμα) γνωρίζει κάποια αν το δώρο Πάσχα μπαίνει από τον εργοδότη ή από τον εφκα; Μας έχουν τσακίσει με την επιτροπή και λέω αν δινει ο εφκα το δώρο καλό 2026!!!Ευχαριστώ πολύ☺️ 

@MK2012 στεναχωρεθηκα που διάβασα την εξέλιξη αλλά κι εγώ θα σου πω πως ότι έχουν βγει παιδιά από εκεί ούτε εμένα μου λέει κάτι.. πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι γιατί θα τις πάρεις δεν θα το αφήσεις έτσι το ξέρουμε!!!😉😉 Και μετα σκέψου λίγο και τις βλαστοκυστες που έχεις στο άλλο κεντρο.. το ξέρω σου προκαλούν ασφάλεια απλώς σκέψου το!❣️

Δεν έχει λέει απαντήσεις να μου δώσει γιατί πρέπει να προσπαθήσω κ άλλο… αυτά που έγραψα παραπάνω… πως 2 κύκλοι δε δίνουν δείγμα…

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

....ετσι,ετσι...λιγο η αργια,λιγο η σκορδαλια,λιγο η αδεια, λιγο η καλοκαιρια,λιγο το κοκορετσακι,λιγο τα ωραια νεα της μαμα,λιγο απο ολα βρε παιδι μου.....ανεβηκε η διαθεση!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Για την Angela2. Eλπίζω να είσαι η τελευταία στην οποία το αφιερώνω...

Πολλές φορές είχα κρατηθεί από αυτό.

QVflukHGRp0

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

KΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ.ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 10345.ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η' ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ!!!

KΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ.ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 10345.ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η' ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ!!!

Μήπως όπως είπαν τα κορίτσια, είναι διπλή η χαρά??:rolleyes: Σήμερα δεν πας στο γιατρό?

IchNp3.png

τιποτα κακο δε συμβαινει απλως καθημερινα οταν εισαι εγκυος η χοριακη ανεβαινει κατα πολυ και ειναι πολυ πιθανο να'χεις και διδυμακιαααααα........μπραβο

εχεις καθολου συμπτωματα?

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

αφιερωμένο στο αγγελάκι μου!!! σε σκέφτομαι πολύ!!!!

Το άκουσα με ανοιγμένο το παράθυρο και η μουσική, τα λόγια και τα συναισθήματα πέταξαν και πήγαν και εκεί που ήθελα και εγώ.......

Γειά σου Angela2.

ytBLp2.png

Κοπέλα μου....Λες ο Θεός να σου στέλνει διπλή χαρά;:-D

qwlrp3.png

Μήπως όπως είπαν τα κορίτσια, είναι διπλή η χαρά??:rolleyes: Σήμερα δεν πας στο γιατρό?

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΟ ΣΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΓΜΤ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ ΛΙΓΟ!ΣΟΡΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ!!!

ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΡΗΣΤΗΚΕ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!

Mama μου, με το φτωχό μου το μυαλό, μόνο για καλό το βλέπω!!! Αφού διπλασιάστηκε και παραπάνω, η χαρά του γυναικολόγου!!!

ytBLp2.png

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΟ ΣΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΓΜΤ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ ΛΙΓΟ!ΣΟΡΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ!!!

ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΡΗΣΤΗΚΕ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!

Όχι, ρε κοπέλα μου, δεν έχεις ίντερνετ;

Και θα μας αφήσεις έτσι μέσα στην αγωνία;

Πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο...που είναι και η Ι'όλη να μας δώσει τα φώτα της....(Ξέρει αυτή γιατί το λέω....)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ολα καλα θα πανε,προσπαθησε να μην αγχωνεσαι τοσο.μακαρι να'χες ιντερνετ κ το Σ/Κ και να μας ζαλιζες..τι καλα που θα'ταν!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

φιλακια κοριτσαρες μου παω για ενα καφεδακι στο κεντρο θα τα πουμε αργοτερααααα.........

ναι εχει δικιο η vasdeliγιατι δε μιλας με το γιατρο σου...??

1a0fd6e0b8.png

Γεια σου! Μας βρήκες;

δισκολεύτικα λιγουλάκι!!!

χαίρομαι για τ νέα της mama4 και ελπίζω σε λίγους μήνες και στα δικάμας καλά νέα!

όσο σκαίφτομαι που μου έλεγε ο άντρας μου να κάνουμε ένα παιδάκι και εγώ του έλεγα όχι για να μήν περάσω όλα αυτά και τώρα που τα πέρασα θέλω πολύ να ξαναμείνω εγκυος τρελένομαι!!!!

Όπως έχω ξαναπεί, καλό θα ήταν να μην ερχόσουν σε αυτό το καφέ αλλά μια που ήρθες ....καλωσήρθες!

Θα πάρει λίγο χρόνο....έτσι γίνεται πάντα..

qwlrp3.png

δισκολεύτικα λιγουλάκι!!!

χαίρομαι για τ νέα της mama4 και ελπίζω σε λίγους μήνες και στα δικάμας καλά νέα!

όσο σκαίφτομαι που μου έλεγε ο άντρας μου να κάνουμε ένα παιδάκι και εγώ του έλεγα όχι για να μήν περάσω όλα αυτά και τώρα που τα πέρασα θέλω πολύ να ξαναμείνω εγκυος τρελένομαι!!!!

καλως μας ηρθες...αν κ μακαρι να μη χρειαζοταν!παντως εδω σιγουρα καταλαβαινουμε αυτα που περνας κι εχουμε μια ωραια παρεα.Εμενα τα κοριτσια με εχουν βοηθησει πολυ και δε θα σταματησω να το λεω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη vasdeli που με καλεσε και ολα τα κοριτσια που με καλοδεχτηκαν....με την κουβεντουλα ο καιρος περναει πιο γρηγορα!φιλαααακιααααααααα

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...