Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Εγώ θεωρώ ότι τα μεγάλα κέντρα στην Αθήνα πάνω κάτω έχουν το ίδιο εμβρυολογικό. Για να μην προχωρήσουν σε γονιμοποίηση, θα θεώρησαν ότι δεν είναι κατάλληλα. Και επίσης όπως τον έχω δει τον γιατρό θεωρώ ότι έχει μεγάλη πείρα και γνώση. Εφόσον σου λέει ότι αξίζει να συνεχίσεις, κάνε το prp και συνέχισε. 
      αλήθεια λυπάμαι πολύ και εύχομαι να βρεις την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

γιορταζε ο αδερφος μου πηγε ο μπακαλιαρος σκορδαλια συννεφο...

Να τον χαίρεσαι!!:P΄

Μόνο εγώ δεν έφαγα σκορδαλιά χθες? Ε! Λοιπόν θα φάω διπλή δόση την Κυριακή:mrgreen:! Να συναντηθούμε να σας φιλήσω καλέ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω adnihor ευχαριστω patousitsas....

εφαγα πολυ σκορδαλια και φοβομουν μετα μηπως μυριζει πολυ αλλα δε γινοταν να μη φαψ...μ'αρεσει πολυ!μετα εφαγα και μπακλαβα που τον φτιαχνει η μαμα μου υπεροχο κι οπως καταλαβατε χτες τεμπελιασα ηταν η μαμα μου μαγειρισα....

1a0fd6e0b8.png

καλα εκανες μονο εγω ξεκο@@@@στηκα στις δουλιες καναμε γενικο το σπιτι της μανας μου ολες οι αδερφες κ οι πεντε αλλα περασαμε καλα ριξαμε πολυ γελιο στο σπιτι εμεις η πεντε κ ο πατερας μου που μας εκανε παρατηρησεις για το πως κανουμε δουλιες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Και γω στο σιδέρωμα!!:evil::(:?

ΧΑΧΑ!!

και σου εκανε και πλακα το σιδερο που αναβε και εσβηνε δεν λες!!!

κοριτσια περιμενω με αγωνια την μαμα4 να μας πει και δεν φευγω να παω σπιτι μου!!

χαχα!!!

ΧΑΧΑ!!

και σου εκανε και πλακα το σιδερο που αναβε και εσβηνε δεν λες!!!

κοριτσια περιμενω με αγωνια την μαμα4 να μας πει και δεν φευγω να παω σπιτι μου!!

χαχα!!!

Ναι ήθελε να αυτομολήσει για το σπίτι της Νικάκι :tongue:! Αλλά εγώ εκεί...ανένδοτη!!:mrgreen: Δεν το άφηνα σε χλωρό κλαρί!!:P

IchNp3.png

καλα εκανες μονο εγω ξεκο@@@@στηκα στις δουλιες καναμε γενικο το σπιτι της μανας μου ολες οι αδερφες κ οι πεντε αλλα περασαμε καλα ριξαμε πολυ γελιο στο σπιτι εμεις η πεντε κ ο πατερας μου που μας εκανε παρατηρησεις για το πως κανουμε δουλιες

χαχαχα σας φανταζομαι το κορυφαιο δε ειναι ο μπαμπας που κανει παρατηρησεις....κι εμενα ο δικος μου που δεν ξερει απο μαγειρικη εχει αποψη για τα πανταααα...κι ετσι πεφτει πολυ γελιοοοοοο

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ετσι ειναι μωρο μου!

οι ορμονες παιζουν τεραστιο ρόλο!!!!!!!!!

Ιουνη θα γεννουσες ε?!και εγω Μαη και οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο στεναχωριεμαι....

.........

Λοιπόν, αφού ξεπέρασα και αυτό το στάδιο(24 Μαρτίου είχα ΠΗΤ) είμαι πάλι εδώ...

Σήμερα η διάθεση είναι ανεβασμένη γιατί αρχίσανε οι διακοπές(ε, Νικάκι;:P)

Επιπλέον, έχει μια υπέροχη μέρα και μια καταγάλανη θάλασσα(την βλέπω από το μπαλκόνι μας!)

Mama4 παίζει πολύ να γίνεις διδυμομανούλα, το ξέρεις; Αχ, τι καλά....

e8w7f0ShtIM

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...