Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Εδώ λέει δε προσπάθησαν καν. Αν γονιμοποιηθεί κ είναι χάλια μαύρα απλά δε προχωράει σε 5 ή 6η ημέρα από μόνο του. Εδώ μιλάμε για μη γονιμοποίηση κ όλα ανώριμα. 

Δε ξέρω κορίτσια, νομίζω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα πλέον. Νομίζω δεν έχει νόημα. Να το πάρω απόφαση να τελειώνουμε πρέπει αλλά όταν τον ρωτάω το γιατρό μου λέει έχει νόημα κλπ κλπ. Ε δε το βλέπω όμως, συγγνώμη 

Όταν δεν προχωράνε σε γονιμοποιήςη σημαίνει πως είναι ανώριμα, αρα έμβρυα με σοβαρά προβλήματα. Εκεί δεν επιτρέπεται καν η γονιμοποίηση. Στα ώριμα ωάρια είτε είναι φαινομενικά καλά είτε όχι προχωράνε πάντα σε γονιμοποίηση και από εκεί και πέρα ότι γίνει. Νιώθω την απογοήτευση σου στο πετσί μου αλλά είναι νωρίς να τα παρατήσεις, δώσε χρόνο στους φυσικούς, θα έλεγα ούτε κάνα τροποποιημένους φυσικούς, καθαρούς κύκλους και μετά το εξάμηνο αν δεν δεις αποτέλεσμα άρχισε να σκέφτεσαι τις εναλλακτικές σου αν δεν αντέχεις άλλο. Εχω στην καμπούρα μου 40+ ωολληψιες, τρία χρόνια σερί, σε καταλαβαίνω!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!ΣΤΙΣ 2.30 ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?

Ολα καλα θα ειναι μαμα4 και στις 2 μιση θα το ξερεις και εσυ!!χαχα!!!

ανεβασμενη σε θελω!!

στην 7η μερα καθυστερησης εκανε 3349 χοριακη,εσυ στην 6η μερα ειχες 1150,δεν ξερω εμενα στην εξωσωματικη που ειχα 145 της φανηκε και πολυ και σε μια εβδομαδα πηγε 2133,ειχαν βαλει και 2 και αρχικα πηγαιναμε για διδυμα.ειτε ενα ειτε δυο γερο να ειναι και να εχει καλη εγκυμοσυνη.

Αυτό να λέγεται! Γερά να ναι κι όσα να ναι....:-D

εγώ επιτέλους κοιμάμαι πάλι!!!!

ήρθε ο διάδρομος από το σέρβις και κάνω πάλι το περπατηματάκι μου, κουράζομαι και κατά τις 11 γλαρώνω. Στις 12 έχω κοιμηθεί!!

Επίσης έμαθα (μου το πε κάποια που έπαθε τα ίδια :-( ) ότι οργανισμός μου νομίζει ότι ακόμα είμαι έγκυος (Πώς θα μπορούσε ο οργανισμός μου να είναι πιο έξυπνος από μένα; ) γι αυτό δεν χάνω κιλά. Να περιμένω, λέει, κατά τον Ιούνιο που θα γεννούσα το μεγάλο ξεφούσκωμα..

Να περιμένω.. Τι να κάνω;

Διαφημίσεις

εγώ επιτέλους κοιμάμαι πάλι!!!!

ήρθε ο διάδρομος από το σέρβις και κάνω πάλι το περπατηματάκι μου, κουράζομαι και κατά τις 11 γλαρώνω. Στις 12 έχω κοιμηθεί!!

Επίσης έμαθα (μου το πε κάποια που έπαθε τα ίδια :-( ) ότι οργανισμός μου νομίζει ότι ακόμα είμαι έγκυος (Πώς θα μπορούσε ο οργανισμός μου να είναι πιο έξυπνος από μένα; ) γι αυτό δεν χάνω κιλά. Να περιμένω, λέει, κατά τον Ιούνιο που θα γεννούσα το μεγάλο ξεφούσκωμα..

Να περιμένω.. Τι να κάνω;

ετσι ειναι μωρο μου!

οι ορμονες παιζουν τεραστιο ρόλο!!!!!!!!!

Ιουνη θα γεννουσες ε?!και εγω Μαη και οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο στεναχωριεμαι....

και ασε που μου ερχονται στο μυαλο πραγματα πχ με ειχε ρωτησει η πεθερα μου για το Πασχα που θα ειμαι στον μηνα μου σχεδον αν θα ψησουμε εμεις ή αυτοι και τωρα που πλησιαζουν οι μερες όλα μου ερχονται στο μυαλο.........

ετσι ειναι μωρο μου!

οι ορμονες παιζουν τεραστιο ρόλο!!!!!!!!!

Ιουνη θα γεννουσες ε?!και εγω Μαη και οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο στεναχωριεμαι....

και ασε που μου ερχονται στο μυαλο πραγματα πχ με ειχε ρωτησει η πεθερα μου για το Πασχα που θα ειμαι στον μηνα μου σχεδον αν θα ψησουμε εμεις ή αυτοι και τωρα που πλησιαζουν οι μερες όλα μου ερχονται στο μυαλο.........

ξέρω ξέρω... Κι εγώ έτσι...

μέχρι και η σκορδαλιά χθες, μ'έκανε να κλαίω. Νόμιζα ότι φέτος που θα ήμουν έγκυος δεν θα έτρωγα σκορδαλιά την 25η Μαρτίου, αλλά έφαγα..

Γεια σας! :PΤι κάνετε? Εγώ πήζω λίγο σήμερα (αν και Παρασκευή:(). Λίγες ωρίτσες ακόμη και πάω σπιτάκι μου!!!:rolleyes:

Είχαμε καμία εορτάζουσα χθές??:oops:

Συνήθως οι Παρασκευές είναι οι πιο γεμάτες μέρες. Όλοι την Παρασκευή θυμούνται να δουλέψουν... Υπομονή!!

Η θεία μου γιόρταζε χθες!!! Κάνει; :D

Συνήθως οι Παρασκευές είναι οι πιο γεμάτες μέρες. Όλοι την Παρασκευή θυμούνται να δουλέψουν... Υπομονή!!

Η θεία μου γιόρταζε χθες!!! Κάνει; :D

Γιατί να μην κάνει?:tongue: Πολύχρονη λοιπόν η θεία!!:P

IchNp3.png

ΜΑΜΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΣΥ ΣΤΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 2000 ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΓΕ 5000. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΕΙΧΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΔΥΟ ΣΑΚΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ. ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Διαφημίσεις

Μαμα σε ευχαριστουμε για τις ευχες σου,ολα καλα θα'ναι θα το δεις...κολλησε σε παρακαλω την christy να παιρνουμε σειρα κι εμεις!!!!!!!!

Κοριτσια να σας πω την αληθεια κι εγω σκεφτομουν πως θα περασω τις γιορτες χωρις να 'μαι εγκυος καθως βλεπεις ειχα συνδεσει το οτιδηποτε με το οτι ημουν εγκυος...τωρα ομως σκεφτομαι το οτι ερχεται το Πασχα σημαινει οτι φτανουμε ολο και πιο κοντα στο ονειρο μας........!!!!!!!!!!!!!!:P

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας! :PΤι κάνετε? Εγώ πήζω λίγο σήμερα (αν και Παρασκευή:(). Λίγες ωρίτσες ακόμη και πάω σπιτάκι μου!!!:rolleyes:

Είχαμε καμία εορτάζουσα χθές??:oops:

γιορταζε ο αδερφος μου πηγε ο μπακαλιαρος σκορδαλια συννεφο...

1a0fd6e0b8.png

Μαμα σε ευχαριστουμε για τις ευχες σου,ολα καλα θα'ναι θα το δεις...κολλησε σε παρακαλω την christy να παιρνουμε σειρα κι εμεις!!!!!!!!

Κοριτσια να σας πω την αληθεια κι εγω σκεφτομουν πως θα περασω τις γιορτες χωρις να 'μαι εγκυος καθως βλεπεις ειχα συνδεσει το οτιδηποτε με το οτι ημουν εγκυος...τωρα ομως σκεφτομαι το οτι ερχεται το Πασχα σημαινει οτι φτανουμε ολο και πιο κοντα στο ονειρο μας........!!!!!!!!!!!!!!:P

καλέ με την απόφση μόνο έχεις τόσο καλή διάθεση και αισιοδοξία; ή πίνεις τίποτα; :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...