Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Εδώ λέει δε προσπάθησαν καν. Αν γονιμοποιηθεί κ είναι χάλια μαύρα απλά δε προχωράει σε 5 ή 6η ημέρα από μόνο του. Εδώ μιλάμε για μη γονιμοποίηση κ όλα ανώριμα. 

Δε ξέρω κορίτσια, νομίζω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα πλέον. Νομίζω δεν έχει νόημα. Να το πάρω απόφαση να τελειώνουμε πρέπει αλλά όταν τον ρωτάω το γιατρό μου λέει έχει νόημα κλπ κλπ. Ε δε το βλέπω όμως, συγγνώμη 

Όταν δεν προχωράνε σε γονιμοποιήςη σημαίνει πως είναι ανώριμα, αρα έμβρυα με σοβαρά προβλήματα. Εκεί δεν επιτρέπεται καν η γονιμοποίηση. Στα ώριμα ωάρια είτε είναι φαινομενικά καλά είτε όχι προχωράνε πάντα σε γονιμοποίηση και από εκεί και πέρα ότι γίνει. Νιώθω την απογοήτευση σου στο πετσί μου αλλά είναι νωρίς να τα παρατήσεις, δώσε χρόνο στους φυσικούς, θα έλεγα ούτε κάνα τροποποιημένους φυσικούς, καθαρούς κύκλους και μετά το εξάμηνο αν δεν δεις αποτέλεσμα άρχισε να σκέφτεσαι τις εναλλακτικές σου αν δεν αντέχεις άλλο. Εχω στην καμπούρα μου 40+ ωολληψιες, τρία χρόνια σερί, σε καταλαβαίνω!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

KOΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ TOUNTSAKI ΜΟΥ!ΟΠΩΣ Κ ΟΛΕΣ!!

ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Διαφημίσεις

ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ,ΗΡΕΜΗ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!

ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΚΑΣΤΡΙΤΙΔΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΓΚΑΣΤΡΙΤΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ......ΟΛΕΣ ΦΥΓΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

Μαμα ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη,ολη μερα δεν μπορουσα να μπω κ σκεφτομουν ποσο γκαντεμω ειμαι που δεν μπορουσα να μαθω τα νεα σου!τελικα ομως μολισ μπηκα σπιτι και τα ειδα ενιωσα υπεροχα και αρχισα να σκεφτομαι ποσες εναλλαγες εχει η ζωη και πως επιτελους η ζωη θα σου φερει αυτα που σου αξιζουν σε σενα που τοσα εχεις περασει.πωπω δεν ειναι τελειο εκει που δεν το περιμενεις κι εκει που συμπτωματα δεν εχεις τσουπ νατο φωλιαζει και δεν το πιστευεις!ααααααχχχχχχχχχ τι καλα χαιρομαι πολυ για σενα,προσπαθησε να μην αγχωνεσε οσο μπορεις και να απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου α κ να μη χανεσαι εε??να μαθαινουμε νεα σου.....

κοριτσια ειμαι σιγουρη πως θα μας ερθουν πολλες εγκυμοσυνες σιγα σιγα....ετοιμαστειτε!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

1a0fd6e0b8.png

mama4, τα θερμά μου συγχαρητήρια! Είχα μέρες να μπω στο θέμα με τις παλλίνδρομες και μόλις είδα τα ευχάριστα.

Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε 8 μήνες να κρατάς το μπεμπάκι σου αγκαλίτσα!

Κορίτσια, και στα δικά μας οι λεύτερες!

Διαφημίσεις

νινακι ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΑΜΑ4

ναι,ναι εμπρος με αισιοδοξια και χαμογελα!!!!!!!!!!!!!να σας πω ενα μυστικο που το'χω πει μονο στον Τολη μου εγω μεχρι να ξαναμεινω εγκυος δεν θα ειμαι μουρτζουφλω θα χαιρομαι την καθε στιγμη,τελειωσε η δυστυχια να παρει δρομο απο'δω!!!!!!!!!!!!!!!καληνυχτα κουκλες:-D καληνυχτα εγκυουλα μας...

1a0fd6e0b8.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΖΕΣΤΗ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 3349!!!!!!!ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ!!ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ....ΜΕΝΗ ΜΑΖΙ!!!!ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ!!!

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρο. Εαν και με τετοια χοριακη μπορει και για δυο!!!! Ποια μερα της καθυστερησης την εκανες?

Αντε και στα δικα μας κοριτσια!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ Κ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΕΔΩΣΑ ΞΑΝΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΜΑΘΩ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρο. Εαν και με τετοια χοριακη μπορει και για δυο!!!! Ποια μερα της καθυστερησης την εκανες?

Αντε και στα δικα μας κοριτσια!

ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΒΟΥΡΛΙΣΤΩ!!!!!!:confused:ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΧΟΡΙΑΚΕΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

CHRISTY MOY ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!:tongue:

ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΒΟΥΡΛΙΣΤΩ!!!!!!:confused:ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΧΟΡΙΑΚΕΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

και εγω το σκεφτηκα για τα διδυμα.εχεις μεγαλη χοριακη.icon10.gificon10.gificon10.gif

Εγώ πάντως δε νομίζω για δίδυμα..

Για μια εβδομάδα καθυστέρηση, καλή είναι η χοριακή.

Εγώ περίμενα 03/10 να αδιαθετήσω, στις 7/10 η χοριακή έδειξε 560, στις 9/10 1150 και στις 12/10, 4.000!!! (εγώ έκανα συνέχεια επειδή είχα αίμα) .. Μέτρα μέρες και θα δεις.

Εγώ πάντως δε νομίζω για δίδυμα..

Για μια εβδομάδα καθυστέρηση, καλή είναι η χοριακή.

Εγώ περίμενα 03/10 να αδιαθετήσω, στις 7/10 η χοριακή έδειξε 560, στις 9/10 1150 και στις 12/10, 4.000!!! (εγώ έκανα συνέχεια επειδή είχα αίμα) .. Μέτρα μέρες και θα δεις.

στην 7η μερα καθυστερησης εκανε 3349 χοριακη,εσυ στην 6η μερα ειχες 1150,δεν ξερω εμενα στην εξωσωματικη που ειχα 145 της φανηκε και πολυ και σε μια εβδομαδα πηγε 2133,ειχαν βαλει και 2 και αρχικα πηγαιναμε για διδυμα.ειτε ενα ειτε δυο γερο να ειναι και να εχει καλη εγκυμοσυνη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...