Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δεν μαρεσει να επαναλαμβανομαι αλλα!!!!ΓΛΥΦΤΡΑ Ε ΓΛΥΦΤΡΑ!!!ξερεις οτι βλεπει το αφεντικο γιαυτο τετοιο ενδιαφερον!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν μαρεσει να επαναλαμβανομαι αλλα!!!!ΓΛΥΦΤΡΑ Ε ΓΛΥΦΤΡΑ!!!ξερεις οτι βλεπει το αφεντικο γιαυτο τετοιο ενδιαφερον!!!!

Όχι για το αφεντικό!! Για την Καβάλα ρε γαμώτο!!!:mrgreen:

IchNp3.png

Mama4 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡIA!!!!

Μπράβο, κούκλα μου! Χάρηκα τόσο πολύ για σένα!

Εύχομαι σε 8 μήνες να κρατάς έναν παχουλό αγγελουδίνο!!!!

Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κοπέλα μου!

μια ζεστή αγκαλιά!:P

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ VASDELI MOY!!!!Κ ΕΣΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!!

μαμα4 τι κανεις?ο συζηγος πως το πηρε?

φανταζομαι θα χρειαζεται κ αυτος μπεμπιλινο τωρα

EIMAΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΡΥΑΔΑ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΛΙ! ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!

Α όλα και όλα!! Την έχουμε ή δεν την έχουμε την επιχείρηση? Πρέπει να τη φροντίσουμε!! Άντε γιατί τη φτύσαμε τελευταία!!!:rolleyes:

ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?:confused:ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ!!!

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?:confused:ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ!!!

Πεστα και συ βρε mama μου!! Γιατί είδες θα μου βγει κακό όνομα στο τέλος που ενδιαφέρομαι!:confused:

IchNp3.png

EIMAΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΡΥΑΔΑ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΛΙ! ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!

Βρε mama μου, εδώ ζεσταθήκαμε εμείς με τα ωραία νέα σας!!! Και να το σκεφτεσαι βέβαια, έχεις ευθύνες κυρία μου!!! Είπαμε: Η tounts αναλαμβάνει να κάνει τα απαγορευμένα τσιγαράκια σου (αν ντουμανιάσεις tountsaki, εδώ είμαι και εγώ). Εγώ αναλαμβάνω να πηγαίνω τη χύτρα στη μαμά μου, μη μου σηκώνεις και βάρη, και τέρμα τα τρεξίματα στης δημόσιες υπηρεσίες!! Μακριά από τα τοξικά μαμά και εμβρυάκι!!

Νά τα μας!

Πεστα και συ βρε mama μου!! Γιατί είδες θα μου βγει κακό όνομα στο τέλος που ενδιαφέρομαι!:confused:

Είναι η μοίρα κάθε αξιοπρεπούς καρκίνου αυτή patousitsa μου!!

ytBLp2.png

Σας αφήνω για σήμερα! Καλό απόγευμα να έχετε!:P

Mama μου σ'ευχαριστούμε που μας άλλαξες τη διάθεση και μας έκανες να ελπίζουμε ξανά ότι τίποτα δεν τέλειωσε και ότι τα πιο όμορφα τα έχουμε μπροστά μας!!:rolleyes:

Σας φιλώ!!!!!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Mama μου σ'ευχαριστούμε που μας άλλαξες τη διάθεση και μας έκανες να ελπίζουμε ξανά ότι τίποτα δεν τέλειωσε και ότι τα πιο όμορφα τα έχουμε μπροστά μας!!:rolleyes:

Στο καλό patousitsa!! Άντε και στα δικά μας τα πιο όμορφα που τα έχουμε μπροστά μας!!

ytBLp2.png

μου ρθε τίτλος βιβλίου στο μυαλό με το ευαίσθητο μήνυμά σου στη μαμά...

"Η ρομαντική πατούσα"

Ηχεί στ αυτιά μου και η διαφήμιση στο alter.. :tongue:

μου ρθε τίτλος βιβλίου στο μυαλό με το ευαίσθητο μήνυμά σου στη μαμά...

"Η ρομαντική πατούσα"

Ηχεί στ αυτιά μου και η διαφήμιση στο alter.. :tongue:

Και συ τέκνον Βρούτε? :confused: Καρκινάκι είμαι λέμε!!!!:mrgreen: Που σημαίνει και ρομαντικό και ευαίσθητο και πολλά άλλα!!:tongue:

IchNp3.png

Και συ τέκνον Βρούτε? :confused: Καρκινάκι είμαι λέμε!!!!:mrgreen: Που σημαίνει και ρομαντικό και ευαίσθητο και πολλά άλλα!!:tongue:

χα χα χα χα :-D....

Οχι.... είχε πλάκα να βλέπεις το nick name patousitsas να λέει σ'ευχαριστούμε που μας άνοιξες το δρόμο.. μπλα μπλα...

Δεν ξέρω μου φάνηκε αστείο..

Τι; Δεν πάω καλά;

Ναιαιαιαιαι.... Αυτό το ξέρω!!! :rolleyes:

Επεξεργάστηκαν by tounts

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...