Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Για το εμβρυολογικο του συγκεκριμένου κεντρου αλλα και για τον γιατρο σου εχω ακουσει καλα λογια να πω την αληθεια..δεν εχω προσωπικη πειρα βεβαια..εγω ειμαι στον προηγουμενο γιατρο σου αλλα ουτε απο αυτον ειμαι ευχαριστημενη να σου πω την αληθεια..ειναι η δευτερη μου προσπαθεια μαζι του αλλα δεν θεωρω πως εδωσε καμια σημασια σε κατι...

Ισως δεν επεσες σε καλους κυκλους τους τελευταιους μηνες..να μην απογοητευεσαι και να μην το βαζεις κατω..σου στελνω τεράστια αγκαλιαααα

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χαχαχα αγριο θυριο η μαιμου?!!!!!!χαχαχαεκτος αν εχετε κ ελεφαντες η ψαχνετε κ γιαυτους?

εγώ σαν μαιμού που είμαι, είμαι σε άλλο τμήμα.. σιγά μην κάνω παρέα μαζί σου και με τα άγρια θηρία... :rolleyes:

αντε βρε κοριτσια καντε κατι κ για μενα

αυτο που δεν ξερω ειναι θα φορολογουμαι κανονικα γιατι αν ειναι ετσι αφηστετο καλητερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Για το τσίρκο δεν ξέρω... Αλλά με τόση συσσωρευμένη ενέργεια πάντως λόγω της τόσης φασολάδας, θα μπορούσες να μας φανείς χρήσιμη ως προς την κίνηση του διαστημόπλοιου! :tongue: Ε! αφεντικοοοοοοοοοοοοο τι λές??? :mrgreen:

να το το μυαλό!!!! Θαυμάστε κορίτσια σπιρτάδα και εξυπνάδα!!! Φτου φτου φτου παιδί μου εσύ θα πας πολύ μπροστά στις Tounts-επιχειρήσεις!!! :mrgreen:

Για το τσίρκο δεν ξέρω... Αλλά με τόση συσσωρευμένη ενέργεια πάντως λόγω της τόσης φασολάδας, θα μπορούσες να μας φανείς χρήσιμη ως προς την κίνηση του διαστημόπλοιου! :tongue: Ε! αφεντικοοοοοοοοοοοοο τι λές??? :mrgreen:

KAΛΑ Η ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!!!!:mrgreen:

Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να το το μυαλό!!!! Θαυμάστε κορίτσια σπιρτάδα και εξυπνάδα!!! Φτου φτου φτου παιδί μου εσύ θα πας πολύ μπροστά στις Tounts-επιχειρήσεις!!! :mrgreen:

Ευχαριστώ αφεντικό..:oops: Με κάνεις και κοκκινίζω....:oops::oops::oops:

IchNp3.png

μαιμουδοεπιχειρησεις εννοεις!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

KAΛΑ Η ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!!!!:mrgreen:

Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι ομολογώ ότι είχα μια κρίση εξυπνάδας! Θα βάλω θερμόμετρο το βράδυ!!:tongue: ("Τζένη - Τζένη" Κωνσταντάρας στη γυναίκα του;))

IchNp3.png

Ναι ομολογώ ότι είχα μια κρίση εξυπνάδας! Θα βάλω θερμόμετρο το βράδυ

να το κοιταξεις μην το αφησεις ετσι!!!:D:D:D

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...