Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσι,

Είμαι καινούρια στο κλαμπ οχι βεβαια και στις παλλινδρομες μιας που πρόσφατα είχα την 2η.

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα ποιος μας καθορίσει τις εξετάσεις για έλεγχο θρομβοφιλίας μιας που για παράδειγμα στο Λαϊκο γίνονται τουλάχιστον 22 διαφορετικές εξετάσεις ή τις κάνουμε όλες?

λυπαμαι για αυτο που σου συνεβει!!

νομιζω ομως οτι ο γιατρος σου μπορει να σε καθοδηγησει για το τι εξετασεις πρεπει να κανεις!

ισως συμφωνα με την ηλικια την εβδομαδα που παλλινδρομησε...........

ελπιζω συντομα να μας πεις ευχαριστα!!

TOUNTS , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ Κ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ Κ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Έχω τρελή αγωνία!!:rolleyes: Να δούμε πώς θα αντέξω μία βδομάδα ακόμη:confused:. Εσύ???

και εγω βρε πατουσιτσα!

σημερα ποναω λες και θα αδιαθετησω............

εντωμεταξυ πολυ δουλεια στο γραφειο και εχω πελαγωσει!!!

χτες εφυγα 10 παρα 20 το βραδυ.......

ευτυχως ειναι σκ!

Διαφημίσεις

και εγω βρε πατουσιτσα!

σημερα ποναω λες και θα αδιαθετησω............

εντωμεταξυ πολυ δουλεια στο γραφειο και εχω πελαγωσει!!!

χτες εφυγα 10 παρα 20 το βραδυ.......

ευτυχως ειναι σκ!

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ Κ ΛΙΓΟΟΟΟΟ!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ......ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!!!!!ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ Κ ΛΙΓΟΟΟΟΟ!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ......ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!!!!!ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

Αστο mama4 τα εχω φτυσει ολοκληρωτικα!!

οση ωρα και αν δουλευω δεν μπορω να τελειωσω!!

και μαλιστα ενω γραφω στο φορουμ κανω και δουλειες ταυτοχρονα!!

Αστο mama4 τα εχω φτυσει ολοκληρωτικα!!

οση ωρα και αν δουλευω δεν μπορω να τελειωσω!!

και μαλιστα ενω γραφω στο φορουμ κανω και δουλειες ταυτοχρονα!!

Κοίτα το ΣΚ να χαλαρώσεις όσο πιο πολύ γίνεται! Άντε να μην έχουμε άλλα τώρα!!

IchNp3.png

Αφήστε τα κορίτσια! Ενώ λέω να μην το σκέφτομαι όλο εκεί είναι το μυαλό μου! Τα πονάκια συνεχίζονται αλλά δε θέλω να ενθουσιάζομαι!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Κ ΗΡΕΜΙΑ!!!!ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας και από εμένα!

tounts λυπάμαι πολύ! Πολύ δύσκολο αυτό που πέρασες και εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά!

Κορίτσια ελπίζω να μας πείτε ευχαριστα σε λίγες μέρες!!!

Και εγώ από μεθαύριο θα πάω ταξίδι στην Καβάλα!!! Αντε να δούμε γιατί δυστυχώς έχω πολύ άγχος και δεν κάνει.....!

Έχεις δίκιο mama μου ηρεμία και ψυχραιμία! Δε γίνεται και αλλιώς δηλαδή!! Λοιπόν ήρθε η ώρα να πάω σπιτάκι μου. Το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να κοιμηθώ!! Εύχομαι καλό και ξεκούραστο ΣΚ!!!

Σας φιλώ όλες!!!!

IchNp3.png

Κορίτσια γεια σας και από εμένα!

tounts λυπάμαι πολύ! Πολύ δύσκολο αυτό που πέρασες και εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά!

Κορίτσια ελπίζω να μας πείτε ευχαριστα σε λίγες μέρες!!!

Και εγώ από μεθαύριο θα πάω ταξίδι στην Καβάλα!!! Αντε να δούμε γιατί δυστυχώς έχω πολύ άγχος και δεν κάνει.....!

Καλό μου να μην έχεις άγχος!!! Κοίτα να το απολαύσεις και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!! Πάντως κορίτσια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, πράγματι το απόλαυσα και τα καταευχαριστήθηκα.... το ταξίδι στην Καβάλα, εννοώ:tongue:!

IchNp3.png

vasdeli ευχαριστώ που μου είπες να έρθω.. Εδώ σε αυτό το cafe, θα βρω σίγουρα κατανόηση!!

Η ιστορία μου.

Στις 19.09.2009 έκανα τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο γιατί είπαμε με τον άντρα μου να βάλουμε μπρος για παιδάκι. Μόλις είχαμε χαλαρώσει από το χαμό και από ασθένειες αγαπημένων προσώπων, έκλεισα και τα 35 και ήταν καιρός.

Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον την επόμενη θα είχα ωορρηξία. Ήρθαμε λοιπόν την επόμενη σε επαφή. Στις 23.09.2009 ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να κάνω καλλιέργεια κολπ.υγρού γιατί το ΠΑΠ έδειξε φλεγμονή άγνωστης ταυτότητας.. Κάνω καλλιέργεια στις 25.09 και στις 29.09 βγαίνουν όλα αρνητικά. Ωστόσο μας δίνει αντιβίωση και στους δύο. Στις 05.10.2009 κάνω τεστ εγκυμοσύνης και βγαίνει θετικό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Σταματάμε την αντιβίωση και περιμένουμε να περάσουν οι μέρες να πάμε για υπέρηχο. Στις 7.10 βλέπω ροζ. Κάνω χοριακή, 529! Ξεκινάω utrogestan. Ξανακάνω χοριακή στις 09.10 και βγαίνει 1170. Αναπτερώθηκα! Στις 11.10 βλέπω αίμα. Πάω για υπέρηχο, όλα καλά! Είχε δημιουργηθεί ο σάκος και όλα φαίνονταν καλά εκτός από ένα αιμάτωμα. Σταματάω τη δουλειά και ξαπλώνω μέχρι νεοτέρας. Στις 22.10 παθαίνω αποκόλληση. Οξύς πόνος και πήγματα αίματος. Πάω για υπέρηχο και ακούσαμε καρδιά. Παραμένω ξαπλωμένη και αρχίζω και ενέσεις προγεστερόνης. Σε δύο μήνες, όλα ήταν καλά. Το αιμάτωμα είχε απορροφηθεί, η αποκόλληση είχε αποκατασταθεί και σηκώθηκα σιγά σιγά από το κρεβάτι. Αγόρασα και ρούχα εγκυμοσύνης, ήρθαν και τα Χριστούγεννα, όλα καλά!! Στη δουλειά δεν είχα επιστρέψει ακόμα. Η αυχενική ήταν τέλεια και επιτέλους άρχισα να μιλάω στην κοιλιά μου..(Μέχρι τότε φοβόμουν να το πιστέψω) Στις 11.01.2010, ενώ ήμουν πια στη 18η εβδομάδα κύησης, νιώθω ένα πόνο χαμηλά και βλέπω μια βλέννα ροζ. Παίρνω το γιατρό και μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και να πάω την άλλη μέρα να με δει. Ο άντρας μου όμως επέμενε και με πήγε εκείνη τη στιγμή. Κάναμε υπέρηχο και μας είπε ο υπερηχογραφιστής ότι όλα είναι καλά. Κοριτσάκι! Ακούσαμε και την καρδιά . Αλλά μετά, μου λέει μείνε όπως είσαι. Με πήρανε με φορείο και μου κάνανε εισαγωγή τάχα για περίδεση αλλά μέχρι να ετοιμαστώ, έσπασαν τα νερά. Ακολούθησε κανονικός τοκετός και τέλος πάντων καταλαβαίνετε..

Τώρα είμαι πάλι στη δουλειά, όπως πριν και φαίνεται σα να μην άλλαξε τίποτα. Φοράω πάλι τακούνια, πίνω καφέ και καπνίζω αλλά ξέρω ότι μέσα μου ποτέ δεν θα είναι όπως πριν..

Και φυσικά, έχω πάει ήδη σε 2 γιατρούς εκτός από τον δικό μου και κανένας δεν έχει συγκεκριμένη άποψη για το τι έφταιξε και τι πρέπει να κάνω από δω και μπρος... Φοβάμαι πολύ!

αχ βρε κοριτσι μου τι επαθες!!!σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο για εσας (το ζευγαρι)και επωδυνο για εσενα,αλλα με την θεληση σου και την βοηθεια του θεου θα πραγματοποιησεις το ονειρο σου.τωρα προεχει να εισαι εσυ καλα στην υγεια σου.

Επεξεργάστηκαν by ιππόκαμπακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...