Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τελεια νεα οντως κοριτσια!!!!!!!!

η διαθεση μου ειναι στα υψη.........!!!!!!!!!

εξακολουθω να γελαω εντωμεταξυ!!!!!!!!!

Τέλεια και λίγα λες!!!!!!!!!!!!! Η καλή μας mama μας έφτιαξε τη μέρα, το μήνα, τη διάθεση γενικά!!!!!!!!!!!:-D:P

Το μωρό αυτό που έρχεται είναι το μωρό "μας"!!!!!!!!!!!!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

mama4 συγχαρητήρια!! Μπράβο!!! Με το καλό!!!! Όλα καλά να σου πάνε και όχι άγχος!!! Εγώ κορίτσια δεν θα μπορω να μπαίνω στο site γιατί το ασύρματο λήγει απο βδομάδα και θα το διακόψουμε μάλλον γιατί έχουμε πολλά έξοδα και όπως καταλαβαίνετε ένας μισθός μπαίνει στο σπίτι και τα φέρνουμε δύσκολα! Σας εύχομαι ότι καλύτερο και να γίνετε όλες σύντομα μανούλες!!! Χάρηκα πολύ που τα είπαμε μεσω του site!!! Να είστε όλες καλά!!!

Γεια σας!!!

και εσυ καλα να περνας,και ευχομαι αμα ξαναμπεις να μας βρεις σε αλλο θεμα.φιλακια!!icon9.gificon9.gificon9.gif

mama4 συγχαρητήρια!! Μπράβο!!! Με το καλό!!!! Όλα καλά να σου πάνε και όχι άγχος!!! Εγώ κορίτσια δεν θα μπορω να μπαίνω στο site γιατί το ασύρματο λήγει απο βδομάδα και θα το διακόψουμε μάλλον γιατί έχουμε πολλά έξοδα και όπως καταλαβαίνετε ένας μισθός μπαίνει στο σπίτι και τα φέρνουμε δύσκολα! Σας εύχομαι ότι καλύτερο και να γίνετε όλες σύντομα μανούλες!!! Χάρηκα πολύ που τα είπαμε μεσω του site!!! Να είστε όλες καλά!!!

Γεια σας!!!

Έλα βρε, γιατί μας αφήνεις??:( Εύχομαι πάντως να μην αντέξεις μακρυά μας και να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!:P

Να είσαι πάντα καλά!!

IchNp3.png

Γεια σας!!!

Ελπίζω να βρεις τον τρόπο και να καταφέρνεις να μας επισκέπτεσαι που και που... Μπορεί να βρεις δουλειά και να μπαίνεις από το γραφείο!! Γιατί όχι; Σύμπαν είναι αυτό! Κάτι θα κάνει! ;)

Θα σε σκεπτόμαστε σίγουρα και θα περιμένουμε νέα σου!!!!

Και με το μαλακό οι δουλειές του σπιτιού.... εντάξει;

ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.Κ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ?

ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΟΛΕΣ!!!ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ!!!!!

GIASEMI ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!

Διαφημίσεις

mama4 μη φύγεις! Εδώ να μείνεις να μας βάζεις στο κλίμα της εγκυμοσύνης! Και όταν θα είμαστε όλες έγκυες και θα συζητάμε για τις κοιλιές μας, θα μπει καμιά που θα χει παλλίνδρομη (δεν το εύχομαι) και θα νομίζει ότι κάτι έπαθε το site και την οδήγησε αλλού... Θα λεει: "Μα νόμιζα ότι μπήκα στο topic παλλίνδρομες κυήσεις... τι γίνεται εδώ; Αυτές είναι ετοιμόγεννες" χα χα χα χα χα :-)

mama4 μη φύγεις! Εδώ να μείνεις να μας βάζεις στο κλίμα της εγκυμοσύνης! Και όταν θα είμαστε όλες έγκυες και θα συζητάμε για τις κοιλιές μας, θα μπει καμιά που θα χει παλλίνδρομη (δεν το εύχομαι) και θα νομίζει ότι κάτι έπαθε το site και την οδήγησε αλλού... Θα λεει: "Μα νόμιζα ότι μπήκα στο topic παλλίνδρομες κυήσεις... τι γίνεται εδώ; Αυτές είναι ετοιμόγεννες" χα χα χα χα χα :-)

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΘΑ ΠΑΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!Κ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΧΩ Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!ΑΧ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑ ΣΑΝ ΑΡΑΠΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ?:rolleyes:

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΘΑ ΠΑΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!Κ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΧΩ Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!ΑΧ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑ ΣΑΝ ΑΡΑΠΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ?:rolleyes:

Έτσι μπράβο! εδώ να μείνεις!!!

Μη νιώθεις ενοχές για το μέχρι εδώ, αλλά από δω και πέρα όποτε θες τσιγάρο, να μου λες εμένα να το καπνίζω..;)

Έτσι μπράβο! εδώ να μείνεις!!!

Μη νιώθεις ενοχές για το μέχρι εδώ, αλλά από δω και πέρα όποτε θες τσιγάρο, να μου λες εμένα να το καπνίζω..;)

ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Η' ΕΧΩ ΦΟΥΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΝΑΨΕ ΤΟ TOUNTSAKI!!!!

ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Η' ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?

ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Η' ΕΧΩ ΦΟΥΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΝΑΨΕ ΤΟ TOUNTSAKI!!!!

ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Η' ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?

κοιμήθηκα νομίζω. Το πρωί βέβαια ήμουν σα να είχα κάνει νάρκωση. Δεν άνοιγαν τα μάτια μου.

Κι έχω ένα πρήξιμο ακόμα..Άλλο πράγμα! Εσύ είσαι έγκυος, εγώ έχω κοιλιά...

Είπαμε μόνο το τσιγάρο να αναλάβω.. όχι και την κοιλιά.. Ορίστε μας!:confused:

Σκέφτομαι εκτός από το ψυχολογικό, μήπως παίζει κανένα ορμονικό θέμα ή τίποτα με τον πολύποδα, το ινομύωμα... Ξέρω εγώ; Κάνουν αυτά τέτοια συμπτώματα; Έχω και συχνουρία.... Μήπως έχω ανεμογκάστρι; :rolleyes:

Διαφημίσεις

κοιμήθηκα νομίζω. Το πρωί βέβαια ήμουν σα να είχα κάνει νάρκωση. Δεν άνοιγαν τα μάτια μου.

Κι έχω ένα πρήξιμο ακόμα..Άλλο πράγμα! Εσύ είσαι έγκυος, εγώ έχω κοιλιά...

Είπαμε μόνο το τσιγάρο να αναλάβω.. όχι και την κοιλιά.. Ορίστε μας!:confused:

Σκέφτομαι εκτός από το ψυχολογικό, μήπως παίζει κανένα ορμονικό θέμα ή τίποτα με τον πολύποδα, το ινομύωμα... Ξέρω εγώ; Κάνουν αυτά τέτοια συμπτώματα; Έχω και συχνουρία.... Μήπως έχω ανεμογκάστρι; :rolleyes:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ?

ΑΣΕ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ.Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ?ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΙΣΩΣ?:confused::rolleyes:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ?

ΑΣΕ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ.Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ?ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΙΣΩΣ?:confused::rolleyes:

χα χα χα ... Ναι... βελονισμό!!! :P

κοριτσια γεια σας μπηκα τωρα μεσα γιατι εκανα με την πεθερα μου δουλιτσες

μαμα4 ενα μεγαλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μπραβο κοριτσι μου μας ανοιγεις τον δρομο να περασουμε κ μεις. φυσικα κ θα ανοιξεις το νεο καφε εσυ κ μην φοβασε θα ακολουθησουμε συντομα κ μεις. δεν σε αφηνουμε μονη!!!!

εγω τελικα ευτηχως αδιαθετησα χθες βραδι μετα την επομενη περιοδο ξαναβαζω κ γω μπροστα χιχιχιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

να μην ξεχναγα να βαλω κ τελειες να καταλαβαινεται τι γραφω ωραια θα ηταν νταξη ομως το διορθωσα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...