Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Losr είπε:

Τι εννοούμε αποτυχία εμφύτευσης όμως. Εγώ πχ που έχω θετική Χοριακη που μετα πέφτει αντί να ανεβαίνει μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία εμφύτευσης? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω.

Θες να μας πεις ποια ήταν τα επιχειρήματα σου. Γιατί ήθελες να κάνεις υστεροσκοπηση? Τι είχες βρει στις μελέτες?

Αποτυχία εμφύτευσης θεωρήτε η μηδενική χοριακη. Αν η χοριακη σου είναι πάνω από 20 θεωρήτε κανονικά εγκυμοσύνη. Κάτω από 20 είναι απλά βιοχημική μόλις δηλαδή εμφυτευθηκε σταμάτησε 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα ολη μερα,

μαριαεφη που εισαι??????????τι εγινε???????????περιμενουμε νεα.

ευχαριστω για την θετικη σας ενεργεια,να δωσετε και λιγη ενεργεια στην γιατρο μου , αυτην θα κανει την μεγαλη δουλεια.:P:p:p

νεα? τι νεα??!!

αχ ιπποκαμπακι μου τα νευρα μου εχω με την δουλεια!!

τεσπα........

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΖΕΣΤΗ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 3349!!!!!!!ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ!!ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ....ΜΕΝΗ ΜΑΖΙ!!!!ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 3349!!!!!!!ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ!!ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ....ΜΕΝΗ ΜΑΖΙ!!!!ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ!!!

Θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ιπποκαμπακι μαλλον την μαμα4 εννοεις!!

αληθεια που εισαι μαμα4??

εμεις σε περιμενουμε και σε αγαπαμε!

ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ!!!Κ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!ΧΘΕΣ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΤΗΛ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!! με το καλο!!!!!!!

η Ανοιξη ηρθε!!!!!!!!!

τελεια!!!!!!!

pregnancy.jpg

ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ!!!Κ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!ΧΘΕΣ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΤΗΛ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ!!!

Να είσαι μόνο χαρούμενη κι ευτυχισμένη κι αισιόδοξη!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ιπποκαμπακι μαλλον την μαμα4 εννοεις!!

αληθεια που εισαι μαμα4??

εμεις σε περιμενουμε και σε αγαπαμε!

λαθος!!!δεν πειραζει,και απο σενα να περιμενουμε ευχαριστα νεα.:P:tongue::P:tongue::P:tongue:

εννοειτε και θα ειναι!!!!!!!!!!

ολα θα πανε καλα!!!!!!!!

η χοριακη ειναι τελεια!!!!

και εμεις εδω θα σε στηριζουμε να ανεβει και αλλο!!!

καλα γελαω μονη μου μαμα4!!!!!!

μπραβο και παλι πηρα μια χαρα!!!!!

Λοιπόν χοροπηδάω από τη χαρά μου!!!!!!!!!!!!!!!Με είχαν που με είχαν για παλαβή εδώ μέσα τώρα ήρθε κι έδεσε!!:mrgreen:

Mama μου να είσαι καλά!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ PATOUSITSA MOY!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!ΤΡΕΜΩ ΗΔΗ!Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!!!!:mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Κοριτσάρα μου γλυκειάάαααααααα!!!!!!!!!! Μπράβοοοοοοοοοοο!!!!! ¨Οοοοοοολα καλά καλή μου mama, μην αγχώνεσαι, να το χαρείς όσο μπορείς!!!!! Το είχα εγώ το feeling μου κοριτσάκι μου!!! Να φανταστείς, από την αγωνία, μπήκα τώρα για τα νέα σου πριν φύγω για το γραφείο!!!!!! Θα μπώ και αργότερα, πολλά φιλιά!!!!!!!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...