Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle said:

κι εμενα μου λεγανε οτι η υστεροσκοπηση μπορει να βοηθησει οταν αποτυγχανουν οι εμφυτευσεις, γιατι στην ουσια βλεπουν αν υπαρχει κατι στο περιβαλλον της μητρας που να τις εμποδιζει και το λυνουνε.

Τι εννοούμε αποτυχία εμφύτευσης όμως. Εγώ πχ που έχω θετική Χοριακη που μετα πέφτει αντί να ανεβαίνει μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία εμφύτευσης? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δικιά μου είσαι Tountsaki!!! Ούτε να το δώ στο ράφι!! Για την αϋπνία, μήπως να δοκίμαζες ένα εξαντλητικό, μέχρι τελικής πτώσεως, που να μη σε κρατάνε τα πόδια σου shopping therapy??? Και μετά χρησιμοποιείς και τον υπνάκο της Μάγδας:tongue:

Δυστυχώς κάνουμε οικονομία για την υστεροσκόπηση.. :(

Θα έρθει ο διάδρομος αύριο (μια εβδομάδα στο σέρβις ήταν) και θα ξαναμπω σε ρυθμό.. Ελπίζω!

Διαφημίσεις

αλήθεια τι πλάνο συμφωνήσατε με το γιατρό; Ορμονολογικές εξετάσεις και παρακολούθηση οωρρηξίας;

Ναι, αυτό ακριβώς. Σήμερα ήρθε η περίοδός μου, ευτυχώς στην ώρα της, δηλαδή επανήλθε ο κύκλος μου στα προ συμβάντος δεδομένα του, στις 25 ημέρες. Συμφωνήσαμε, δηλαδή εγώ περισσότερο επέμεινα, να κάνω στον κύκλο αυτό έλεγχο των ορμονών μου, αν και εκείνος δεν πιστεύει πως θα δείξουν κάτι ανησυχητικό, αφού ο κύκλος μου σταθεροποιήθηκε. Και μετά, με την προϋπόθεση ότι θα είναι καλές οι εξετάσεις, είπαμε να το δούμε υπερηχογραφικά. Αυτά.....

ytBLp2.png

Ναι, αυτό ακριβώς. Σήμερα ήρθε η περίοδός μου, ευτυχώς στην ώρα της, δηλαδή επανήλθε ο κύκλος μου στα προ συμβάντος δεδομένα του, στις 25 ημέρες. Συμφωνήσαμε, δηλαδή εγώ περισσότερο επέμεινα, να κάνω στον κύκλο αυτό έλεγχο των ορμονών μου, αν και εκείνος δεν πιστεύει πως θα δείξουν κάτι ανησυχητικό, αφού ο κύκλος μου σταθεροποιήθηκε. Και μετά, με την προϋπόθεση ότι θα είναι καλές οι εξετάσεις, είπαμε να το δούμε υπερηχογραφικά. Αυτά.....

εκτός από την απέχθεια στο γάλα, έχουμε και ίδιο κύκλο.. 25άρα κι εγώ.. (νεότατες είμαστε!! :mrgreen:)

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!! Και πολύ γρήγορα να ασχολείσαι κάθε μέρα με γάλατα και κρέμες!!! ;)

Δυστυχώς κάνουμε οικονομία για την υστεροσκόπηση.. :(

Θα έρθει ο διάδρομος αύριο (μια εβδομάδα στο σέρβις ήταν) και θα ξαναμπω σε ρυθμό.. Ελπίζω!

Το εξαντλητικό αναφερόταν στις ώρες διάρκειας. Μπορεί ακόμα και είναι και window shopping! Εγώ ανεβαίνω ψυχολογικά (και αδειάζει και το μυαλό μου) αγοράζοντας ακόμα και αυτοκόλλητα από το Accessorize!!! Να σου στείλω μερικά???

ytBLp2.png

Το εξαντλητικό αναφερόταν στις ώρες διάρκειας. Μπορεί ακόμα και είναι και window shopping! Εγώ ανεβαίνω ψυχολογικά (και αδειάζει και το μυαλό μου) αγοράζοντας ακόμα και αυτοκόλλητα από το Accessorize!!! Να σου στείλω μερικά???

τι αυτοκόλλητα; Για πού; Μου αρέσουν τα αυτοκόλλητα...

Έχω τη 'χάρτινη' δουλειά το απόγευμα και μη νομίζεις ότι δεν φεύγει το μυαλό μου.. Αυτό που με πιάνει τη νύχτα, είναι σαν ραντεβού. Μόλις ξαπλώσω, τεντώνονται τα νεύρα μου. Με το ταπεινό μου μυαλό νομίζω ότι έχει και το σώμα μνήμη και αυτή η ύπτια θέση του προκαλεί υπερένταση...

Μήπως να κοιμάμαι όρθια σαν τους φαντάρους στη σκοπιά; :rolleyes:

Διαφημίσεις

εκτός από την απέχθεια στο γάλα, έχουμε και ίδιο κύκλο.. 25άρα κι εγώ.. (νεότατες είμαστε!! :mrgreen:)

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!! Και πολύ γρήγορα να ασχολείσαι κάθε μέρα με γάλατα και κρέμες!!! ;)

Σ' ευχαριστώ καλό μου Tountsaki, θα σου ανταποδώσω την ευχή πρώτα πρώτα για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η υστεροσκόπησή σου, και μετά για να σε δώ και εγώ με τα βρεφικά γάλατα, αν το φρέσκο σου βρωμάει μια, εκείνα να δεις!!!

ytBLp2.png

Σ' ευχαριστώ καλό μου Tountsaki, θα σου ανταποδώσω την ευχή πρώτα πρώτα για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η υστεροσκόπησή σου, και μετά για να σε δώ και εγώ με τα βρεφικά γάλατα, αν το φρέσκο σου βρωμάει μια, εκείνα να δεις!!!

Ωχ μάνα μου!!! :confused:

τι αυτοκόλλητα; Για πού; Μου αρέσουν τα αυτοκόλλητα...

Έχω τη 'χάρτινη' δουλειά το απόγευμα και μη νομίζεις ότι δεν φεύγει το μυαλό μου.. Αυτό που με πιάνει τη νύχτα, είναι σαν ραντεβού. Μόλις ξαπλώσω, τεντώνονται τα νεύρα μου. Με το ταπεινό μου μυαλό νομίζω ότι έχει και το σώμα μνήμη και αυτή η ύπτια θέση του προκαλεί υπερένταση...

Μήπως να κοιμάμαι όρθια σαν τους φαντάρους στη σκοπιά; :rolleyes:

Κοίτα, κανονικά τα αυτοκόλλητα αυτά τα έχουν στα σταντς για τα παιδάκια:rolleyes::rolleyes:... και εγώ για την κόρη μου άρχισα να τα παίρνω, τώρα τα περισσότερα έχουν καταλήξει στην οθόνη του υπολογιστή μου!!!

Όσο για την μνήμη του σώματος, και εγώ πιστεύω σ' αυτήν, μ' έναν παράξενο τρόπο.

ytBLp2.png

Κοίτα, κανονικά τα αυτοκόλλητα αυτά τα έχουν στα σταντς για τα παιδάκια:rolleyes::rolleyes:... και εγώ για την κόρη μου άρχισα να τα παίρνω, τώρα τα περισσότερα έχουν καταλήξει στην οθόνη του υπολογιστή μου!!!

Όσο για την μνήμη του σώματος, και εγώ πιστεύω σ' αυτήν, μ' έναν παράξενο τρόπο.

Εγώ έχω γεμίσει τους τοίχους με αυτοκόλλητα τοίχου. ΜΟυ αρέσουν πολύ. Στην είσοδο έχω βάλει καμιά δεκαριά αυτοκόλλητες γλάστρες και ξεγελάνε! Όλοι νομίζουν στην αρχή ότι έχω την είσοδο γεμάτη φυτά :mrgreen:

Στο διάδρομο που δεν έχει χώρο, έχω βάλει αυτοκόλλητα κάδρα και πρόσφατα βρήκα αυτοκόλλητο μαυροπίνακα με ζωγραφισμένη σκαλιστή κορνίζα.. Απίστευτα είναι!

Πάω τώρα!!! Ευτυχώς το σώμα μου θυμάται πώς οδηγούνε....;)

Εγώ έχω γεμίσει τους τοίχους με αυτοκόλλητα τοίχου. ΜΟυ αρέσουν πολύ. Στην είσοδο έχω βάλει καμιά δεκαριά αυτοκόλλητες γλάστρες και ξεγελάνε! Όλοι νομίζουν στην αρχή ότι έχω την είσοδο γεμάτη φυτά :mrgreen:

Στο διάδρομο που δεν έχει χώρο, έχω βάλει αυτοκόλλητα κάδρα και πρόσφατα βρήκα αυτοκόλλητο μαυροπίνακα με ζωγραφισμένη σκαλιστή κορνίζα.. Απίστευτα είναι!

Πάω τώρα!!! Ευτυχώς το σώμα μου θυμάται πώς οδηγούνε....;)

Στο καλό!! Και ναι,το σώμα θυμάται, όπως το αυτοκίνητο και το ποδήλατο, έτσι θυμάται και τις εκδρομές στην Καβάλα!! Η αρχή να γίνει, τα άλλα έρχονται! Φιλιά

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Καλά ειμαι η μεγαλύτερη απο όλες σας!!!! 40αρα!!!!

ευτυχώς με το τελευταίο λιφτινγκ πηγα στις 30!!!! ευτυχώς!!!!!

Και εγώ πιστευω στην μνήμη του σώματος!!!!!!!!!!!!!!

Καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσια!! Τι κάνετε?? Αύριο αργία ε? Αν και για μένα όλες οι μέρες αργίες είναι!! χαχαχαχα!! Εγώ η χαζή έλεγα να πάω την Πέμπτη στη γιατρό, είχα ξεχάσει ότι είναι αργία!! Θα βρέξει μάλλον σήμερα αλλά την Παρασκευή μάλλον θα έχει καλό καιρό! Κορίτσια θέλω να έρθει το καλοκαιράκι, να πάμε για κανένα μπανάκι ,βαρέθηκα το χειμώνα!!!

καλημερα ολη μερα,

μαριαεφη που εισαι??????????τι εγινε???????????περιμενουμε νεα.

ευχαριστω για την θετικη σας ενεργεια,να δωσετε και λιγη ενεργεια στην γιατρο μου , αυτην θα κανει την μεγαλη δουλεια.:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...