Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ βέβαια κάναμε καρυοτύπο είναι πλέον πολύ βασική εξέταση.δεν θυμάμαι όμως αν συνταγογραφούνται αυτο ρώτησε το στο γιατρό σου 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ιπποκαμπάκι μου πολύ ευχαριστα τα νέα σου!!!!! Ειμαι σίγουρη ότι όλλα θα πανε καλα!!!!! Σου στελνω και εσενα θετική ενέργεια++++++++++++++++++++++++++++++++++++

στείλε καλέ λίγο κι από δω μπας και κλείσω κανένα μάτι ποτέ... Κάθε βράδυ στριφογυρίζω η έρμη.. Το φάντασμα με τα κοτσιδάκια! :confused:

Διαφημίσεις

Οχι mama μου τα δικά σου νέα θα μάθω αυριο το απόγευμα!!!!!!!!!!

Εγω την κυριακή του Πασχα ξεκιναώ εκδρομές στην Καβάλα!!!!!!

ΟΥΠΣ ΓΚΑΦΑ ΕΚΑΝΑ!!ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡ

στείλε καλέ λίγο κι από δω μπας και κλείσω κανένα μάτι ποτέ... Κάθε βράδυ στριφογυρίζω η έρμη.. Το φάντασμα με τα κοτσιδάκια! :confused:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!ΟΣΗ ΘΕΣ!!!!!ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΕΙ!!!Η' ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ?ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ!!!ΕΧΟΥΜΕ Κ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ!!!ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!:mrgreen:

...Εγω την κυριακή του Πασχα ξεκιναώ εκδρομές στην Καβάλα!!!!!!

Α, αυτή είναι μια πολύ καλή ημερομηνία!! Εγώ τί να πώ, που λογικά τη Μ. Εβδομάδα θα παρακολουθώ με υπέρηχο την ωορρηξία και αν όλα πάνε καλά και βάσει προγράμματος θα πρέπει να ξεκουβαλιέμαι στην Καβάλα Μεγαλοπεμπιάτικα ή Μεγαλοπαρασκευιάτικα??? Άκουσον -άκουσον...Δεν παραπονιέμαι όμως, μπαίνω σε πρόγραμμα....

ytBLp2.png

Εσένα θα σου στείλω λίγο απο τον ύπνο μου που τον έχω στο τσεπάκι!!!

Μιλάμε για πολύ ύπνο!!!!! -------------------------------------------------------------------------------Αντε και όνειρα γλυκα!!!!! Πιες και ένα χλιαρό γαλατάκι και θα δεις πως θα κοιμηθεις!!!!!!!!!! τρελοκοτσιδού!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!ΟΣΗ ΘΕΣ!!!!!ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΕΙ!!!Η' ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ?ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ!!!ΕΧΟΥΜΕ Κ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ!!!ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!:mrgreen:

Δυστυχώς γάλα δεν πίνω.. Να φάω φέτα που μου αρέσει; Κάνει; :D

Δεν σκέφτομαι τίποτα. Μια υπερένταση έχω.. Μόλις πέφτω στο κρεβάτι με πιάνει.. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει το πράγμα.. :rolleyes:

Εσένα θα σου στείλω λίγο απο τον ύπνο μου που τον έχω στο τσεπάκι!!!

Μιλάμε για πολύ ύπνο!!!!! -------------------------------------------------------------------------------Αντε και όνειρα γλυκα!!!!! Πιες και ένα χλιαρό γαλατάκι και θα δεις πως θα κοιμηθεις!!!!!!!!!! τρελοκοτσιδού!!!!!!!

Στείλε ύπνο μετά τις 5:30.. Μη με πιάσει και στο τιμόνι..:tongue:

Α, αυτή είναι μια πολύ καλή ημερομηνία!! Εγώ τί να πώ, που λογικά τη Μ. Εβδομάδα θα παρακολουθώ με υπέρηχο την ωορρηξία και αν όλα πάνε καλά και βάσει προγράμματος θα πρέπει να ξεκουβαλιέμαι στην Καβάλα Μεγαλοπεμπιάτικα ή Μεγαλοπαρασκευιάτικα??? Άκουσον -άκουσον...Δεν παραπονιέμαι όμως, μπαίνω σε πρόγραμμα....

Ο γιατρός είπε να παω να δει αλλα είπα αυτή την φορά να ξεκινήσω την Κυριακη(16 μερα) να παιξω τζοκερ!!!!!

Καλή μας επιτυχία, μαζι θα αγωνιούμε μετα το Πάσχα!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!

Δυστυχώς γάλα δεν πίνω.. Να φάω φέτα που μου αρέσει; Κάνει; :D

Δεν σκέφτομαι τίποτα. Μια υπερένταση έχω.. Μόλις πέφτω στο κρεβάτι με πιάνει.. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει το πράγμα.. :rolleyes:

ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ?ΟΥΤΕ Κ ΑΥΤΟ?

Διαφημίσεις

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!

εγώ που είμαι και το αφεντικό (τρομάρα μου) ούτε για αναψυχή δεν έχω πάει στην Καβάλα ακόμα.... Από τον Σεπτέμβρη..:( Δεν μπορώ γμτ.. Το πούλμαν μου φαίνεται θα αρχίσει εκδρομές στα μοναστήρια! :rolleyes:

Ο γιατρός είπε να παω να δει αλλα είπα αυτή την φορά να ξεκινήσω την Κυριακη(16 μερα) να παιξω τζοκερ!!!!!

Καλή μας επιτυχία, μαζι θα αγωνιούμε μετα το Πάσχα!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι Μαγδούλα μου, αλλά εγώ θα αγωνιώ και νωρίτερα, θα κάνω πρώτα, Παρασκευή ή Σάββατο ορμονολογικές εξετάσεις και άσε μη πάρω καμιά κρυάδα νωρίτερα:confused:

ytBLp2.png

Μακάρι Μαγδούλα μου, αλλά εγώ θα αγωνιώ και νωρίτερα, θα κάνω πρώτα, Παρασκευή ή Σάββατο ορμονολογικές εξετάσεις και άσε μη πάρω καμιά κρυάδα νωρίτερα:confused:

αλήθεια τι πλάνο συμφωνήσατε με το γιατρό; Ορμονολογικές εξετάσεις και παρακολούθηση οωρρηξίας;

όχι !! γάλα και κρέμα γάλακτος και ό,τι μυρίζει γάλα δεν μπορώ!!!! :mad:

Παγωτό, τυρί, προφιτερόλ .. κ.λ.π. μάλιστα!!! :D

Δικιά μου είσαι Tountsaki!!! Ούτε να το δώ στο ράφι!! Για την αϋπνία, μήπως να δοκίμαζες ένα εξαντλητικό, μέχρι τελικής πτώσεως, που να μη σε κρατάνε τα πόδια σου shopping therapy??? Και μετά χρησιμοποιείς και τον υπνάκο της Μάγδας:tongue:

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...