Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ βέβαια κάναμε καρυοτύπο είναι πλέον πολύ βασική εξέταση.δεν θυμάμαι όμως αν συνταγογραφούνται αυτο ρώτησε το στο γιατρό σου 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μαμα δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση απλως ειπαμε καποια στιγμη θα μετακομισουμε ολες μαζι στο ''επιτελους θα γινω μανουλα''!!!!!!!!!!!!!!!!αααα ολα κι ολα καμια σας δε χανω τωρα που σας βρηκα εεεεεε.............

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Α! Μη μας κάνεις τέτοια τώρα!! Ψυχραιμία! Και τώρα να μην είναι θα είναι σε λίγες μέρες. Μετά από ό,τι τραβήξαμε και τραβάμε σιγά μην αγχωθούμε για μία χοριακή!!:rolleyes:

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ PATOUSITSA MOY!!!!ΗΡΕΜΙΑΑΑΑ!!!!ΩΩΩΜΜΜΜΜΜ

μαμα δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση απλως ειπαμε καποια στιγμη θα μετακομισουμε ολες μαζι στο ''επιτελους θα γινω μανουλα''!!!!!!!!!!!!!!!!αααα ολα κι ολα καμια σας δε χανω τωρα που σας βρηκα εεεεεε.............

ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ!!!!!

Διαφημίσεις

ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ!!!!!

Βρε κουτό, χανόμαστε εμείς???? Ίσως να έχεις λίγο πρόβλημα να μας ψάχνεις μεταξύ πούλμαν, πλοίων, διαστημόπλοιων, ασανσέρ, αλλά στις cyber βόλτες μας όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, πολλώ δε μάλλον μια από εμάς που επιτέλους τα κατάφερε!!! Θετική σκέψη και υπομονή!!! (Ακόμα να πάρεις τηλέφωνο λέμε??? Αστειεύομαι βέβαια και το λιγότερο που θέλω, είναι να σε αγχώσω)

Επεξεργάστηκαν by Amaryllis

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

mama μου σου στέλνω όλη την θετικη μου ενέργεια!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Εγώ αυριο το απογευμα θα μαθω!!!! αχ τι καλα!!!!!!! σου ξανα στελνω θετική ενέργεια++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

YgXXp2.png

wbSJp2.png

mama μου σου στέλνω όλη την θετικη μου ενέργεια!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Εγώ αυριο το απογευμα θα μαθω!!!! αχ τι καλα!!!!!!! σου ξανα στελνω θετική ενέργεια++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ΑΧ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ!!!!!!ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΑΥΡΙΟ?Η ΧΟΡΙΑΚΗ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...