Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Να σε δω αν είναι θετικό πώς θα κρατηθείς μέχρι αύριο.... Κανά ίντερνετ καφέ έχει εκεί κοντά; Για ρώτα να το έχεις καβάτζα!! ;)

Ακόμα καλύτερα, ρώτα αν έχει internet το μικροβιολογικό εργαστήριο!! Τί στο καλό, δεν θα'χει??

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΞΩ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΥΒΡΟΥΤΖΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΞΩ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΥΒΡΟΥΤΖΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ax μακαρι κουκλα μου μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!

αντε να ερθει η Ανοιξη επιτελους!!!!!!

μαμα νωρις νωρις ομως εε??μολις ξυπνησεις...μακαρι λοιπον να σου'ρθει ντουβρουτζαααας!

δεν τους παιρνεις κανενα τηλ. μηπως ηδη εχει βγει...να τελειωνει και η αγωνια!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

δεν τους παιρνεις κανενα τηλ. μηπως ηδη εχει βγει...να τελειωνει και η αγωνια!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ Κ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΝΕΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΑ.ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ?:confused:ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΑΕΡΑ!ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!

Mama θα περιμένουμε με αγωνία!!!:P:-D Όλη η θετική μας σκέψη είναι μαζί σου!!!!

Κοριτσάκια μου σας φιλώ μέχρι αύριο!! Έχω μια ωρίτσα να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες και να φύγω αφαίρα. Θα κάνω babysitting σήμερα στα ανιψάκια μου!!:P

Καλό απόγευμα!!!

IchNp3.png

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΣΕ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΠΕΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ!!!!!

Διαφημίσεις

ΟΥΦ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!!:confused:ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Α! Μη μας κάνεις τέτοια τώρα!! Ψυχραιμία! Και τώρα να μην είναι θα είναι σε λίγες μέρες. Μετά από ό,τι τραβήξαμε και τραβάμε σιγά μην αγχωθούμε για μία χοριακή!!:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...