Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

σε 2,5 εβδομαδες περιπου.περιμενω εντολες σημερα για καινουργια θεραπεια.αα,,σημερα 2 ενεσεις θα φαω (την μια την εφαγα δηλαδη,παμε για την κλασικη)icon10.gif,icon10.gif,icon10.gif
η γιατρος μου ειπε οτι αμα θελουμε θα βαλουμε 2,αλλα αμα ειναι καλα και τα 3 θα το ρισκαρω.μακαρι ,να ειναι και σωα και αβλαβη.αυτη εδειχνε χαλαρη και οτι ειναι συνηθισμενο.

Μπράβο βρε ιπποκαμπάκι!!!! Όλα καλά θα πάνε θα το δεις!! Κάνε και την προσευχούλα σου που λέει και η mariaefi και η Παναγιά μαζί σου!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

μαρια εφι καταλαβες την ψυχρολουσια που εφαγα τοτε βεβαια τον επομενο μηνα εμεινα αλλα.....αλλα

ναι το εχω περασει και εγω με αχνο τεστ και χοριακη 1.3!!!

οποτε η συμβουλη μου ειναι χοριακη!!

να μαι!! Έχω πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνωωωωωωω...

Ιπποκοαμπάκι είμαστε όλες δίπλα σου!! Κουράγιο με τις ενέσεις. Είσαι πολύ κοντά στον σκοπό σου!

Adnihor δεν ξέρεις ποτέ... κράτα τη την επιφύλαξη και βλέπουμε!

Mariaefi και patousitsas με καταστρέψατε με το κοκορέτσι.... Άπονες!!!!!!!

να μαι!! Έχω πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνωωωωωωω...

Ιπποκοαμπάκι είμαστε όλες δίπλα σου!! Κουράγιο με τις ενέσεις. Είσαι πολύ κοντά στον σκοπό σου!

Adnihor δεν ξέρεις ποτέ... κράτα τη την επιφύλαξη και βλέπουμε!

Mariaefi και patousitsas με καταστρέψατε με το κοκορέτσι.... Άπονες!!!!!!!

ελα εδω κοριτσι μου να φαμε να πιουμε και γιατι οχι και χορεψουμε!!!

http://www.eniac22.com/eniac/wp-content/uploads/2009/04/kokoretsi.jpg

Διαφημίσεις

σε 2,5 εβδομαδες περιπου.περιμενω εντολες σημερα για καινουργια θεραπεια.αα,,σημερα 2 ενεσεις θα φαω (την μια την εφαγα δηλαδη,παμε για την κλασικη)icon10.gif,icon10.gif,icon10.gif

τελειαααααααααααααααα.........................:):):)

1a0fd6e0b8.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια και την στηριξει και το κουραγιο σας.ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα,εσεις για πειτε μου,ειναι καμια σε αναμονη,πατε καμια εκδρομη στην καβαλα? ή περιμενετε το πασχα ολες μαζι να γινουμε εγκυουλες?:P:p:p

ιπποκαμπακι μου εγω μετα το Μαη αλλα περασε τοσο γρηγορα που δεν με πειραζει....αντε να αρχιζουν οι εγκυμοσυνες μαζι με τα τσουγκρισματα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

πρωτομαγιατικο!!!!:P:p:p,θα ειναι εμβρυακι του μαι!!!!:P:p

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΔΗΜ.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΜΑΙ.

ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

ανοιξιατικο ιπποκαμπακι μου πολυ μ'αρεσει αλλα κι αργοτερα να ερθει δεν με πειραζει αρκει να πανε ολα καλα...:) mama μακαρι να εισαι εγκυουλα.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8):cool:οσο μπορεις

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα και από μένα!!

Ιπποκαμπάκι μου!! Τί ωραία νέα και πόσο κοντινά!!! Ετοίμαζε εσύ ωραία - ωραία τη φωλίτσα για τα εμβρυάκια σου και όλα με το καλό θα πάνε!!

ytBLp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΔΗΜ.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΜΑΙ.

ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

!

Να σε δω αν είναι θετικό πώς θα κρατηθείς μέχρι αύριο.... Κανά ίντερνετ καφέ έχει εκεί κοντά; Για ρώτα να το έχεις καβάτζα!! ;)

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

mama4!! Μακάρι να'ναι μια τεράαααααααααστια χοριακή!!!!! Άντε κορίτσι μου, κάνε την αρχή. Θα περιμένουμε αποτελέσματα. (Έχω πολύ καλό feeling!!!)

Παρεμπιπτόντως, η Θεσσαλονίκη πάει σφαίρα!!!Ε???

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...