Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μπραβο ιπποκαμπακι μου πολυ ωραια νεα με το καλο να ερθει η ωρα να δεχτεις τα μωρακια σου κ να ειναι κ τριδυμα χαχχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

:Pηρθα!!!τελικα ανα 3 ειναι τα μωρουλια,μεγαλη παρεα ειναι :P:p,παμε για τριδυμα.80% ειναι πιθανοτητα να ζησουν.ειναι 3 ημερων,και 2,5 εβδομαδες θα γινει η τοποθετηση.θα τα βγαλουν το πρωι και μεχρι το μεσημερι θα τα βαλουν.(αν ζουν βεβαια).ειναι καλα λεει η γιατρος και εχει σημασια που ειναι λιγοτερο καλα απο τα αλλα,μπορει αυτα να πιασουν.ενα καλο σπερμα και ωαριο δεν σημαινει οτι θα βγαλουν εμβρυο σωστο.

Ποιό πρωί?? Πότε θα γίνει η τοποθέτηση? Μπράβο βρε ιπποκαμπάκι!! Και να σκέφτεσαι μόνο θετικά!!:P

IchNp3.png

ειναι συγκεκριμενες μερες τωρα ξανα επικοινωνησα μαζι του κ μου ειπε θα δουμε πως θα το σπρωξουμε να γινει μια μερα μπροστα μια μερα πισω

το test το έκανες;

Και σταματήστε να μιλάτε για φαγητά και γλυκά!!!:? Έλεος!!!!!

ρε κοριτσια αυτος ο γιατρος 1,5 χρονο τωρα με φωναζει αναστασια χχαχαχαχα γιατρε ανδριανη με λενε ναι ναι το ξεχναω κ μετα παλι αναστασια το κανει οπως ο λουκας στα μυστικα της εδεμ χαχαχαχ

εγώ δεν βλέπω μυστικά της εδέμ... Νομίζω όμως ότι κάτι θέλει να πει το σύμπαν!!! ;)

Διαφημίσεις

Ποιό πρωί?? Πότε θα γίνει η τοποθέτηση? Μπράβο βρε ιπποκαμπάκι!! Και να σκέφτεσαι μόνο θετικά!!:P

σε 2,5 εβδομαδες περιπου.περιμενω εντολες σημερα για καινουργια θεραπεια.αα,,σημερα 2 ενεσεις θα φαω (την μια την εφαγα δηλαδη,παμε για την κλασικη)icon10.gif,icon10.gif,icon10.gif

τουντσακι οχι δεν το εκανα γιατι δεν ειχα εστειλα τον αντρα μου χθες αλλα ειχε μονο πρεντικτορ το εφημερευον (επαρχια βλεπεις μονο ενα εφημερευε)κ γω πρεντιτορ δεν ξανακανω\

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη με χοριακη 420 ηταν πολυ αχνο θετικο κ με πρωινα ουρα

κ ενα ιδιο θετικο αχνο τεστ το νοεμβρη κ δεν ημουν

καλα πολλες την πατησανε με αυτο το τεστ ακομα κ η αδερφη μου της βγηκε θετικο κ χοριακη αρνιτικη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγώ δεν βλέπω μυστικά της εδέμ... Νομίζω όμως ότι κάτι θέλει να πει το σύμπαν!!! ;)

αμαν με τους γριφους σου τι εννοεις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο ιπποκαμπακι σε βλπεω τριτεκνη με την μια και αν οχι τριτεκνη με δυδυμακια!!!!!!!

πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!!!!!!!!

η γιατρος μου ειπε οτι αμα θελουμε θα βαλουμε 2,αλλα αμα ειναι καλα και τα 3 θα το ρισκαρω.μακαρι ,να ειναι και σωα και αβλαβη.αυτη εδειχνε χαλαρη και οτι ειναι συνηθισμενο.

τουντσακι οχι δεν το εκανα γιατι δεν ειχα εστειλα τον αντρα μου χθες αλλα ειχε μονο πρεντικτορ το εφημερευον (επαρχια βλεπεις μονο ενα εφημερευε)κ γω πρεντιτορ δεν ξανακανω\

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη με χοριακη 420 ηταν πολυ αχνο θετικο κ με πρωινα ουρα

κ ενα ιδιο θετικο αχνο τεστ το νοεμβρη κ δεν ημουν

καλα πολλες την πατησανε με αυτο το τεστ ακομα κ η αδερφη μου της βγηκε θετικο κ χοριακη αρνιτικη

εχεις δικιο!ηταν μια παρτιδα λεει ολη ελλατωματικη!!

τελικα μονο η χοριακη δεν μπορει να κανει λαθος!

η γιατρος μου ειπε οτι αμα θελουμε θα βαλουμε 2,αλλα αμα ειναι καλα και τα 3 θα το ρισκαρω.μακαρι ,να ειναι και σωα και αβλαβη.αυτη εδειχνε χαλαρη και οτι ειναι συνηθισμενο.

ολα καλα θα πανε!!!!!

αναψε ενα κερακι αυριο στην Χαρη της και θα σε βοηθησει η Παναγια!!!!!!!θα σου δωσει την θετικη σκεψη που χρειαζεσαι!!!!!!!

μαρια εφι καταλαβες την ψυχρολουσια που εφαγα τοτε βεβαια τον επομενο μηνα εμεινα αλλα.....αλλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...