Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Δεν ξέρω αν γίνεται η υστεροσκοπηση μαζί με την ωοληψια. Ισως να μπορείς. Το μικροβιωμα είναι επιπλέον περίπου στα 200€ και πάνω ανάλογα που το στέλνουν. Η δική μου υστεροσκοπηση ήταν διερευνητικό χειρουργείο δλδ θα κάναμε σκρατσινγκ ούτως ή άλλως και εγώ επέμενα πως θα βρουν συμφύσεις (τα βρήκαν χειρότερα) μου την έγραψαν διαγνωστική στην κλινική και έγινε επεμβατική. Αν του πεις να προχωρήσετε θα σου πει αναλυτικά κόστος και τι περιλαμβάνει γιατί κ εμένα στο γενικά κάπου στα 900€ μου είπε για το ΙΑΣΩ, τελικά βγήκε λίγο λιγότερο. Βιοψία αν δεν υπάρχουν ευρήματα δεν χρειάζεται να κάνεις εκτός αν εννοείς άλλα τεστ πχ ΝΙΚΑ που εκεί δεν κάνεις μικροβιωμα. Το ότι κάποιες κοπέλες κάναμε διάφορα δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τα κάνεις κ εσύ. Ειδικά αν είναι η πρώτη σου προσπάθεια λόγω κόστους δεν τα προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί. Αν δλδ δεν έχεις προηγούμενες αποβολές δεν έχουν λόγο να σε βάλουν χειρουργείο. Εγώ είχα εξωμήτρια κύηση, δεν ένιωθα οκ να μην κάνω υστεροσκοπηση. 

Κι εγώ έτσι νόμιζα τρία λεπτά υπόθεση αλλά ήταν διαγνωστική μόνο στα χαρτιά. Η επεμβατική υστεροσκοπηση είναι χειρουργείο και απαιτεί αναισθησία, νοσηλευτές, μαίες, χώρο κλπ. Μπορείς αν ο γιατρός σου το κάνει να κάνεις μια απλή διαγνωστική στο ιατρείο του στα 3 λεπτά. Κάποιοι το κάνουν. Ο δικός μου δεν το κάνει και μου είχε πει να μου βρει άλλον γιατρό αν θέλω. Δεν ήθελα γιατί ήμουν σίγουρη πως κάτι δεν πάει καλά, επέλεξα την επεμβατική ήθελα να κάνω και το σκρατσινγκ ακόμα κ αν όλα ήταν τέλεια. Ασε που δεν θα άντεχα τον πόνο με τίποτα έχω στενό κανάλι! 

Οχι δεν έχω ξανακάνει ετ και όπως πάω δεν ξέρω και πότε θα την κάνω γιατί μόνο εξετάσεις κάνω ακόμα 😂 
      Δεν μου έχουν δώσει αξιολόγηση από το κέντρο ακόμα για τα έμβρυα. Ξέρω πως είναι καλά, όχι άριστα. Και πως είναι ένα 5ης και ένα 6ης ημέρας.

Εντωμεταξύ κορίτσια εσείς που προσπαθείτε πρώτη φορά, οι εξετάσεις που κάνω και η διερεύνηση που κάνω πλέον είναι κατόπιν δικού μου αιτήματος προς τον γιατρό. Ο γιατρός μου ήθελε να έχουμε κάνει ήδη εμβρυομεταφορά αλλά εγώ διάλεξα να κάνω όλα αυτά που έκανα πριν πάω σε εμβρυομεταφορά. Είναι συνειδητή επιλογή όχι κάτι απαραίτητο. Οι περισσότερες κοπέλες στην πρώτη τους ετ δεν κάνουν υστεροσκοπηση και μικροβιωμα και μπορεί να έχουν επιτυχία. 

συμφωνώ σε όλα, τα ιδια και εγώ αλλά μετά την αποτυχημένη βιοχιμή εμβρυομεταφορά. 

Κάλεσε στο κέντρο. Αξιολόγηση έχουν σίγουρα. Ζήτα το report, εκτός αν δεν θες να ξέρεις για να μην σε πιάσει άγχος. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

patousitsas αυτη την βδομαδα ειμαι στο ολοημερο και παω αργοτερα...τελεια βδομαδα δεν ειναι αυτη με την αργια.....??:P

ου ου ου!!!!!!!

τελεια δεν λες τιποτα!!!!!!

εμεις την Πεμπτη θα κανουμε προετοιμασια για το ΠΑΣΧΑ!!Δηλ θα ψησουμε στα καρβουνα!!!

Διαφημίσεις

ου ου ου!!!!!!!

τελεια δεν λες τιποτα!!!!!!

εμεις την Πεμπτη θα κανουμε προετοιμασια για το ΠΑΣΧΑ!!Δηλ θα ψησουμε στα καρβουνα!!!

αχχχχ......τελεια!κοψιδια δηλαδη...!κι εμεις θα φαμε αρκετα γιορταζει ο αδερφος μου κ θα φαμε ολοι μαζι οποτε καταλαβαινετε...ασε που η μαμα μου θα φτιαξει μπακλαβα!

1a0fd6e0b8.png

εγω την πεμπτη θα παω στην μανα μου να κανουμε γενικο(κλαψ κλαψ)για τι την πεμτη δεν δουλευει καμια απο τις αδερφες μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αχχχχ......τελεια!κοψιδια δηλαδη...!κι εμεις θα φαμε αρκετα γιορταζει ο αδερφος μου κ θα φαμε ολοι μαζι οποτε καταλαβαινετε...ασε που η μαμα μου θα φτιαξει μπακλαβα!

Με πέθανες!!!! Ο μπακλαβάς είναι το αγαπημένο μου!!!!!!!!!!:mrgreen:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

εγω την πεμπτη θα παω στην μανα μου να κανουμε γενικο(κλαψ κλαψ)για τι την πεμτη δεν δουλευει καμια απο τις αδερφες μου

Κουράγιο κοριτσάκι!! Είπαμε εσείς κουράζεστε για καλό σκοπό!! Τόσες χαρές μαζεμένες θα ζήσετε!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

κ το πιο καλο ξερετε πιο ειναι οτι η βιοψια που ειναι να κανω οπως παει η περιοδος μου θα πεσει σαββατοκυριακο αρα δεν θα γινει ρε γμτ τι γκαντεμια ειναι κ αυτη μου ειπε 12 μερα του κυκλου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ειναι συγκεκριμενες μερες τωρα ξανα επικοινωνησα μαζι του κ μου ειπε θα δουμε πως θα το σπρωξουμε να γινει μια μερα μπροστα μια μερα πισω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

:Pηρθα!!!τελικα ανα 3 ειναι τα μωρουλια,μεγαλη παρεα ειναι :P:p,παμε για τριδυμα.80% ειναι πιθανοτητα να ζησουν.ειναι 3 ημερων,και 2,5 εβδομαδες θα γινει η τοποθετηση.θα τα βγαλουν το πρωι και μεχρι το μεσημερι θα τα βαλουν.(αν ζουν βεβαια).ειναι καλα λεει η γιατρος και εχει σημασια που ειναι λιγοτερο καλα απο τα αλλα,μπορει αυτα να πιασουν.ενα καλο σπερμα και ωαριο δεν σημαινει οτι θα βγαλουν εμβρυο σωστο.

ρε κοριτσια αυτος ο γιατρος 1,5 χρονο τωρα με φωναζει αναστασια χχαχαχαχα γιατρε ανδριανη με λενε ναι ναι το ξεχναω κ μετα παλι αναστασια το κανει οπως ο λουκας στα μυστικα της εδεμ χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...