Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ! Θα το ψάξω. Μου είπε ο εξωσωματιστής 800 ευρώ συνολικά για κλινική και την αμοιβή του και, δεν ξέρω, μου φάνηκε λίγο κάπως το νούμερο, ειδικά από τη στιγμή που προχωράμε μαζί για ωοληψία την Παρασκευή και, αν όλα πάνε καλά, σε εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Μπορεί να είμαι και υπερβολική, δεν ξέρω και τι τιμές παίζουν γενικά.

Από άλλες κοπέλες εδώ Θεσσαλονίκη όντως τόσο άκουγα,700-800. Αν νιώθεις ανασφάλεια κάντο. Εγώ είχα πολύποδες οπότε δεν είχα επιλογή

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!!!!!

γυρισα στο γραφειο και γελαω!!!!!!

καλα ειστε απιστευτες!!!!!!!

μπραβο κουκλαρες!!

61 κιλα τι να πω εγω 68 κιλα γαιδαρα 1.60 υψος όλα στην κοιλια μαζεμενα και στο ποπο...(ειδατε ειμαι ευγενικη!!)

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!! τι κάνετε? εγώ χθες έλειπα σχεδόν όλη μέρα! Σήμερα τρέχω και δεν φτάνω! Την Πέμπτη θα παώ κι εγώ στη γιατρό μου για να με δει και να μάθω τα αποτελέσματα επιτέλους! Να δω κι εγώ τι μου γίνετε!!! Θα πάω και στο ΟΤΕ προς το μεσημεράκι για να βάλουμε τηλέφωνο γιατί κορίτσια χωρίς σταθερό δεν μπορω! Έχω πληρώσει τα μαλλιοκεφαλά μου στα κινητά!!!

Εσεις βλέπω είστε μια χαρά!!

Τα λέμε αργοτερότερα....

Φιλιά!!!!

Επεξεργάστηκαν by giasemi

Διαφημίσεις

καλημερα,περιμενω να περασει η ωρα και το πλυντηριο,για να παω στο ραντεβου της γιατρου.διαβασα εχθες οτι μια κοπελα ειχε 4 κατεψυγμενα και κατα την αποψυξη καταστραφηκαν ΟΛΑ.ενας μπελας προστεθηκε στο κεφαλι μου,η αγωνια αρχισε να χτυπαει κοκκινο.αρχιζω να φοβαμαι εκεινη την μερα.ουφφφφ!!!!!!!!!,θα ξεπαγωσουν καλα???,θα πιασω????θα τα κρατησω????εκει που ειμαι αισιοδοξη,ακουω κατι και απελπιζομαι,και συνηθως τα ''κακα'' μαντατα με μπαινουνε στο νου.ενω εχω δει γυναικα με τον γιο της (κατεψυγμενο),διαβασα μια κοπελα περιμενει 2,στην τν ειδα που εκανε 3.με τον ιδιο τροπο ολες,εγω κολλησα σ'αυτην που τις καταστραφηκαν.τι να πω!!ουφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

καλημερα κοριτσια ,τι κανετε?εγω κοιμηθηκα σημερα λιγο παραπανω και νιωθω υπεροχα.Ιπποκαμπακι μου αυτη η πιθανοτητα ειναι τοσο μικρη που δεν αξιζει καν να τη σκεφτεσαι...ολα θα πανε καλα,πηγαινε στο γιατρο σου και περιμενουμε νεα!Περνας μια υπεροχη φαση προετοιμασιας αυτη τη στιγμη προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα...:)Adnihor κι εμεις μεσα Μαη θα ξεκινησουμε προσπαθειες και χαιρομαι απο τωρα τι θα γινει με την περιπτωση μου!!!!!!!!!καλεεεεεεε περασε ο καιρος....πρεπει να χασω κιλααααααααααααα..........help!

1a0fd6e0b8.png

καλημερα,περιμενω να περασει η ωρα και το πλυντηριο,για να παω στο ραντεβου της γιατρου.διαβασα εχθες οτι μια κοπελα ειχε 4 κατεψυγμενα και κατα την αποψυξη καταστραφηκαν ΟΛΑ.ενας μπελας προστεθηκε στο κεφαλι μου,η αγωνια αρχισε να χτυπαει κοκκινο.αρχιζω να φοβαμαι εκεινη την μερα.ουφφφφ!!!!!!!!!,θα ξεπαγωσουν καλα???,θα πιασω????θα τα κρατησω????εκει που ειμαι αισιοδοξη,ακουω κατι και απελπιζομαι,και συνηθως τα ''κακα'' μαντατα με μπαινουνε στο νου.ενω εχω δει γυναικα με τον γιο της (κατεψυγμενο),διαβασα μια κοπελα περιμενει 2,στην τν ειδα που εκανε 3.με τον ιδιο τροπο ολες,εγω κολλησα σ'αυτην που τις καταστραφηκαν.τι να πω!!ουφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

όλοι έτσι κολλάμε.. Στα δυσάρεστα! :( Το θέμα είναι ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Προσπάθησε να στεναχωριέσαι μόνο όταν όντως κάτι δεν έχει πάει καλά. Προς το παρόν, χαμογέλα!!!!:D

Πάμε κορίτσια!!! Χαμόγελο παρακαλώ!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...