Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, Αθήνα στο μητέρα με scratching και βιοψία έδωσα 580€

θα σου κάνει υστεροσκόπηση την ημέρα της ωοληψίας; 

Καλημέρα! Όχι. Το είχαμε συζητήσει πιο παλιά. Αυτός θεωρεί ότι με το ιστορικό μου δεν θα έχω θέμα και το άφησε πάνω μου. Μετά το ξέχασα και εγώ αλλά τώρα που πλησιάζω στην ωοληψία αρχίζω να νιώθω ανασφάλεια να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά χωρίς υστεροσκόπηση, ειδικά αν έχουμε λίγα/κακά έμβρυα. Θα φανεί βέβαια σε λίγες μέρες τι θα έχουμε.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

έλα ντε.. Αφού στριφογύριζα που στριφογύριζα.. Δεν χτύπαγα καμιά μπυρίτσα; Δεν μου κοψε! Θα μουνα κι εγώ φρέσκια φρέσκια τώρα!!! :wink:

χαχαχα!!!!!!

δεν ηξερες δεν ρωταγες??

και γιατι τετοιες αυπνιες κυρια μου??

χαχαχα!!!!!!

δεν ηξερες δεν ρωταγες??

και γιατι τετοιες αυπνιες κυρια μου??

Κάθε βράδυ τα ίδια. Ενώ νυστάζω, μόλις ξαπλώνω με πιάνει υπερένταση. Έχω και κάτι πονάκια και δεν βολεύομαι στην αγαπημένη μου μπρούμυτη θέση και όλη τη νύχτα στριφογυρίζω...

(Έχουμε στείλει το διάδρομο για σέρβις και δεν περπατάω κιόλας να εκτονώνομαι... )

ουφ :(

κοπελιες τι κανετε?εγω το καβουρι του καφε ειμαι στην 34 μερα του κυκλου κ δεν εχω αδιαθετησει,ενω μετα την αποξεση ο κυκλος εφτασε μεχρι 33 μερες τωρα που θελω να αδιαθετησω δεν μου ερχεται.κ ενω πονουσα απο την 19 μεχρι κ την 29 του κυκλου τωρα δεν ποναω καθολου λες κ δεν περιμενω που κ που κανα τσιμπηματακι στο στηθος κ τις σαλπιγγες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Γιατί τέτοια ερημιά? :(Πού είστε καλέ?? Εσύ με τα κοτσίδια, μπαίνεις, βγαίνεις σα σίφουνας!! Και εσύ κυρία μου που μαδάς τον άντρα σου, πες μας καμιά κουβεντούλα!!

Adnihoraki μου μήπως είσαι έγκυος? Τόσα τσιμπήματα μήπως είναι για καλό?

IchNp3.png

Διαφημίσεις

καλε θα μου μεινει οτι μαδαω τον αντρα μου!!

εε!!!

ανδριανα μηπως κοπελα μου να κανεις μια χοριακουλα αν μεχρι Τεταρτη δεν σου εχουν ερθει??

λεω μηπως!!

πατουσιτσα μου μας ελειψες!!

πατουσιτσα αν ειμαι εγκυος τοτε μαλλον θα πρεπει να πηδηξω απο κανα μπαλκονι(οχι απο παραθυρο χαχαχα)δεν πρεπει να μεινω εγκυος τωρα ακομα κανω εξετασεις αλλα δεν νομιζω να υπαρχει τετοια πιθανοτητα γιατι κ προσεχουμε κ δεν ηταν καλος ο κυκλος μου 19 μερα του κυκλου συμφωνα με την προγεστερονη δεν ειχα κανει ωορηξια κ συν τις αλλης δεν ειχαμε συχνες επαφες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

δεν καταλαβες τουντσακι ?να πηδηθω απο το μπαλκονι οχι απο το παραθυρο!!!!μια φορα το πηδημα δεν το γλυτωνω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλε θα μου μεινει οτι μαδαω τον αντρα μου!!

εμεις δεν λεμε τιποτα εσυ ειπες χαχαχαχχα

Ε μωρε τι εκανα η γυναικα χαλασα 50 ευρω απο τα δικα του και 300 απο τα δικα μου!!

ποιος μαδαει ποιον!!

και δεν πηρα τιποτα για μενα,,,,,σουπερ μαρκετ και δωρα ααα και βενζινη,,,,,,

δεν καταλαβες τουντσακι ?να πηδηθω απο το μπαλκονι οχι απο το παραθυρο!!!!μια φορα το πηδημα δεν το γλυτωνω

χαχαχα!!!!!

ελα μωρε δεν θα ειναι κατι απλα για να σου φυγει απο το μυαλο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...