Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , anemonii είπε:

Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ! Θα το ψάξω. Μου είπε ο εξωσωματιστής 800 ευρώ συνολικά για κλινική και την αμοιβή του και, δεν ξέρω, μου φάνηκε λίγο κάπως το νούμερο, ειδικά από τη στιγμή που προχωράμε μαζί για ωοληψία την Παρασκευή και, αν όλα πάνε καλά, σε εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Μπορεί να είμαι και υπερβολική, δεν ξέρω και τι τιμές παίζουν γενικά.

Καλημέρα, Αθήνα στο μητέρα με scratching και βιοψία έδωσα 580€

θα σου κάνει υστεροσκόπηση την ημέρα της ωοληψίας; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ΝΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ......!!!!!!!!!;):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ΝΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ......!!!!!!!!!;):):)

Μagdaki χρονια μας πολλα και ευτυχισμενα...να'μαστε καλα κι εμεις κ οι αντρες μας κ να περναμε καλα κι ολα τα αλλα θα ερθουν!πως θα τογιορτασετε σημερα??εμεις επειδη εχει γενεθλια η κολλητη μου θα γιορτασουμε ολοι μαζι κ μετα θα συνεχισουμε μονοι μας...

φιλακια σε ολες τις κοπελες να'χετε ενα υπεροχο Σ\Κ και να περασετε super:cool:

1a0fd6e0b8.png

τουντς μου τι τελειο avatar!!

πολυ μου αρεσουν οι κοτσιδες(τις κανω και εγω αλλα το καλοκαιρι)

σημερα θα βγω με τηνκορη μου το βραδυ κοριτσια μετα απο πολυ πολυ καιρο θα βγαλω το παιδακι μου βολτα!!

τωρα για την ωρα ειμαστε παρεα στο γραφειο!!

φιλακια σε όλες και αν λεω αν με αφησει ο συζυγος να του "κλεψω" το Laptop θα μπω το σκ!!

τον έχεις μαδήσει τον άνθρωπο..:D

τον έχεις μαδήσει τον άνθρωπο..:D

χαχαχα...:)ενταξει αντρας ειναι, σιγουρα γνωριζει τις υποχρεωσεις του!;)τουντς ελπιζω να'σαι καλα οπως και ολα τα κοριτσια...καλη εβδομαδα να 'χουμε!:cool:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,τουντ ειναι πολυ ωραιο το avatar σου,εισαι πολυ ωραιο κοριτσακι,απο την αφρικη το εφερες ?:P:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

αυριο 10:30 εχω ραντεβου με την γιατρουλη μου,να μαθω οτι με απασχολει και να παρω 2ο κυκλο θεραπειας.:P:p (παντως δεν μπορειτε να πειτε,τετοια χαρα που τρυπιεμαι και χαπακονωμαι εχετε ξαναδει??icon10.gificon10.gif)

καλημερα κοριτσια,τουντ ειναι πολυ ωραιο το avatar σου,εισαι πολυ ωραιο κοριτσακι,απο την αφρικη το εφερες ?:P:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

αυριο 10:30 εχω ραντεβου με την γιατρουλη μου,να μαθω οτι με απασχολει και να παρω 2ο κυκλο θεραπειας.:P:p (παντως δεν μπορειτε να πειτε,τετοια χαρα που τρυπιεμαι και χαπακονωμαι εχετε ξαναδει??icon10.gificon10.gif)

Έτσι ιπποκαμπάκι μου, αισιοδοξία!! Άντε λίγες μέρες έμειναν μέχρι τη μεγάλη μέρα!! Με το καλό!!!:P

IchNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!:P Μου λείψατε όλες σας πάρα πολύ!:rolleyes: Ελπίζω να είστε καλά!

που χάθηκες εσύ;

Εγώ δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ. Ψυχολογικό..:(

κατα τ'άλλα καλά..

Το avatar το είχα φτιάξει στο yahoo. Ούτε ξέρω πως. Έχω ένα yahoomail και κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω avatar και μπήκα και το έφτιαξα. Ούγκα ούγκα :-D

....

Πρόσεχε μη συνηθίσεις κακομοίρα μου...:)

Διαφημίσεις

που χάθηκες εσύ;

Εγώ δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ. Ψυχολογικό..:(

κατα τ'άλλα καλά..

Το avatar το είχα φτιάξει στο yahoo. Ούτε ξέρω πως. Έχω ένα yahoomail και κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω avatar και μπήκα και το έφτιαξα. Ούγκα ούγκα :-D

....

Πρόσεχε μη συνηθίσεις κακομοίρα μου...:)

αυτο μου ελειπε,οχι,οχι!!!μεχρι εκει που με παιρνει.:):):)

ΠΗΖΩ!!!!!

μιλαμε κοριτσια τι ειναι αυτο πραγμα προσπαθω να μαζεψω λεφτα απο τα ασφαλιστηρια και δεν μπορω...ασε που με τοσα τηλεφωνα θα ερθει ο λογ/σμος φουσκωμενος!

εγώ κοιμάμαι όρθια!!

Εμεις βγηκαμε χτες το βραδυ πηγαμε σε κατι φιλους με την μικρη μαζι και φυγαμε αργα ηπια και κατι μπυρες και το πρωι ημουν αστα βραστα!

ερχομαι στην δουλεια και μου λεει ενας συνεργατης μα τι ωραια που εισαι σημερα!?!!

ε να το ξερω ρε παιδια να ξενυχταω με μπυρακια πιο συχνα!χαχαχα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...