Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τουντσακι by far δε μοιαζεις με ελεφαντακι!

Ναι.. Επειδή κρίνεις από τη φατσούλα... Αλλά η φατσούλα δεν έιμαι εγώ.. Της μοιάζω απλώς στα χρώματα, στα μαλλιά, στο χτένισμα (ναι είμαι τρελλοκοτσιδού αν και 35άρα :confused:)Δεν είχε όμως να επιλέξω κιλά. Αν είχε επιλογή κιλών και την έκανα 69 όπως έιμαι τώρα, θα σου λεγα εγώ! Θα συνοδευόταν από προβοσκίδα...

Διαφημίσεις

εμενα η δικη μου φαντασια δεν οργιασε ποτε χαχαχχχα δεν ειμαι δα κ ο σπιλμπερκ χαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχα

Εσένα βρε δεν οργίασε η φαντασία σου; Που όχι μόνο μας έκανες με κοιλούμπες όλες, αλλά μας πήγες και στη θάλασσα, μας κέρασες και φρεσκοκομμένο καρπούζι; :rolleyes:

έτσι!!! Μ'αρέσει η δράση!!!!

Ναι!! Και εμένα!! Στον αντίποδα της αδράνειας που ένιωθα!! Τώρα δεν ξέρω τί μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η δράση, αλλά από το τίποτα μέχρι τώρα, οτιδήποτε άλλο είναι ευπρόσδεκτο!!

ytBLp2.png

Ναι!! Και εμένα!! Στον αντίποδα της αδράνειας που ένιωθα!! Τώρα δεν ξέρω τί μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η δράση, αλλά από το τίποτα μέχρι τώρα, οτιδήποτε άλλο είναι ευπρόσδεκτο!!

το τίποτα μέχρι τώρα, βοήθησε στο να σου λείψει η δράση.. Το καθετί βάζει και το λιθαράκι του... Έτσι λέει το σύμπαν!:rolleyes: (Ναι ναι σύμπαν; δεν σ'ακούω.. Φτου κόπηκε η γραμμή...)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια! τι κάνετε? tounts εισαι κουκλα!!!

έχω τόση ανάγκη από ανέβασμα που το δέχομαι το κοπλιμάν!!! Αν και ξέρω ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ... Ευχαριστώ giasemi!!!! :D

το τίποτα μέχρι τώρα, βοήθησε στο να σου λείψει η δράση.. Το καθετί βάζει και το λιθαράκι του... Έτσι λέει το σύμπαν!:rolleyes: (Ναι ναι σύμπαν; δεν σ'ακούω.. Φτου κόπηκε η γραμμή...)

Τώρα που το λές, λες να ήταν "συμπαντική" η επιταγή της ασφαλίστριας?? Γιατί πάνω που πήγα να στεναχωρηθώ, πήρα τα πάνω μου και πήρα τηλέφωνο τον γιατρό!! Αλό-Αλοοοοοοό??? Αν ακούει κανείς εκεί πάνω, μετά χαράς μου να γίνω το αντικείμενο συνωμοσίας!!

ytBLp2.png

Τώρα που το λές, λες να ήταν "συμπαντική" η επιταγή της ασφαλίστριας?? Γιατί πάνω που πήγα να στεναχωρηθώ, πήρα τα πάνω μου και πήρα τηλέφωνο τον γιατρό!! Αλό-Αλοοοοοοό??? Αν ακούει κανείς εκεί πάνω, μετά χαράς μου να γίνω το αντικείμενο συνωμοσίας!!

έπαιξε και το ασανσέρ το ρόλο του... (Να τονώσουμε και λίγο τον μάστορα..;))

έπαιξε και το ασανσέρ το ρόλο του... (Να τονώσουμε και λίγο τον μάστορα..;))

Λόγω διακοπών της ΔΕΗ τα απέφευγα αυτές τις μέρες, αλλά νά! Με την πρώτη που μπήκα εκτοξεύθηκα!! Tountsάκι μου και εσύ τώρα θα φεύγεις, καλή ξεκούραση!! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εσένα βρε δεν οργίασε η φαντασία σου; Που όχι μόνο μας έκανες με κοιλούμπες όλες, αλλά μας πήγες και στη θάλασσα, μας κέρασες και φρεσκοκομμένο καρπούζι; :rolleyes:

xixixi κουβεντα δεν αφηνεις να πεσει τουντσακι χαχαχαχαχχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τουντς μου τι τελειο avatar!!

πολυ μου αρεσουν οι κοτσιδες(τις κανω και εγω αλλα το καλοκαιρι)

σημερα θα βγω με τηνκορη μου το βραδυ κοριτσια μετα απο πολυ πολυ καιρο θα βγαλω το παιδακι μου βολτα!!

τωρα για την ωρα ειμαστε παρεα στο γραφειο!!

φιλακια σε όλες και αν λεω αν με αφησει ο συζυγος να του "κλεψω" το Laptop θα μπω το σκ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΤΣ!!!!:tongue:

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΙΔΕΑ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΩ!!!!:tongue:

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!!! ΕΧΩ ΞΕΠΡΙΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!!:confused:

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ!!!!!!:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...