Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δεν νομιζω πως πρεπει αλλα μια υστερογραφια (η οποια ειναι ενας εκτενεις υπερυχος βαζουνε με καθετηρα στην μητρα φυσιολογικο ορο κ αυτη φουσκωνη για να δουν αν εχει κανενα πολυποδα η κανενα ινωμιομα που ειναι μικρο κ δεν φαινεται στον υπερυχο)καλο θα ηταν να την εκανες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσακι να σας ρωτησω κατι...

Εχω κανει σαλπιγγογραφια χωρις καποιο ιδιαιτερο ευρημα και απειρους υπερηχους που δεν εχουν δειξει κατι υποπτο μεσα στην μητρα. Επισης κανενας γιατρος δεν εχει προτινει να κανω υστεροσκοπηση , κρινεται πως πρεπει να κανω???

η διαγνωστική υστεροσκόπηση, (χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν οι γιατροί για να αφαιρέσουν κάτι) κοστίζει γύρω στα 600ευρώ. Η επεμβατική, συν άλλα τόσα. Γιατί να μπεις σε τέτοια έξοδα αν δεν σου έχουν πει ότι πρέπει να την κάνεις;

γεια σας κοριτσαρες...ολες καλα σας βρισκω βλεπω,προσπαθω εδω και ποση ωρα να διαβασω τα μηνυματα σας ουφ επιτελους τα καταφερα...!Παρασκευη επιτελους και ειμαι ηδη στο ασανσερ...ελπιζω να΄χει γινει η επισκευη...:P

1a0fd6e0b8.png

θα παω σπιτι το μεσημερι και θα το κανω εννοειτε!!!!!!!!

ασχετο αλλα μηπως ξερει καμμια σε ποιο γιατρο πρεπει να παω για να ελεγξω αν εχω θυροειδη??????????

Μαριαεφη σε ενδοκρινολογο ο οποιος θα σου δωσει να κανεις κυριως εξετασεις αιματος ισως και υπερηχο θυροειδη.Εμενα με στειλανε αμεσως σε ενδοκρινολογο μολις εμεινα εγκυος.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

σας αρέσει το avatar μου? Με λίγη φαντασία, της μοιάζω!! Κάπως έτσι ήμουν πριν γίνω ελεφαντάκι.

δεν το 'χω δει το avatar αλλα η φατσουλα μ'αρεσει! εχω βρει κι εγω ενα εικονιδιο που θελω να βαλω αλλα δεν ξερω πως...

1a0fd6e0b8.png

σας αρέσει το avatar μου? Με λίγη φαντασία, της μοιάζω!! Κάπως έτσι ήμουν πριν γίνω ελεφαντάκι.

εμενα η δικη μου φαντασια δεν οργιασε ποτε χαχαχχχα δεν ειμαι δα κ ο σπιλμπερκ χαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Βρε κοριτσακι να σας ρωτησω κατι...

Εχω κανει σαλπιγγογραφια χωρις καποιο ιδιαιτερο ευρημα και απειρους υπερηχους που δεν εχουν δειξει κατι υποπτο μεσα στην μητρα. Επισης κανενας γιατρος δεν εχει προτινει να κανω υστεροσκοπηση , κρινεται πως πρεπει να κανω???

christy μου, θα συμφωνήσω ότι αν από τις εξετάσεις που έχεις κάνει μέχρι στιγμής οι γιατροί κρίνουν ότι δεν συντρέχει λόγος να κάνεις την εξέταση αυτή, κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμάς. Και εγώ είμαι ανυπόμονη και δεν θέλω να το αφήσω στην τύχη του το πότε θα μείνω τελικά πάλι έγκυος, και μάλιστα είμαι σήμερα και λίγο πιο αισιόδοξη, γιατί μίλησα με τον γιατρό μου τηλεφωνικά και είπαμε να τα πούμε από κοντά για ένα πλάνο δράσης!!! Επιτέλους, λίγη δράση!!

ytBLp2.png

christy μου, θα συμφωνήσω ότι αν από τις εξετάσεις που έχεις κάνει μέχρι στιγμής οι γιατροί κρίνουν ότι δεν συντρέχει λόγος να κάνεις την εξέταση αυτή, κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμάς. Και εγώ είμαι ανυπόμονη και δεν θέλω να το αφήσω στην τύχη του το πότε θα μείνω τελικά πάλι έγκυος, και μάλιστα είμαι σήμερα και λίγο πιο αισιόδοξη, γιατί μίλησα με τον γιατρό μου τηλεφωνικά και είπαμε να τα πούμε από κοντά για ένα πλάνο δράσης!!! Επιτέλους, λίγη δράση!!

κι ετσι να παραμεινεις,αισιοδοξη εννοω και εχεις καθε λογο να το κανεις...:)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

δεν το 'χω δει το avatar αλλα η φατσουλα μ'αρεσει! εχω βρει κι εγω ενα εικονιδιο που θελω να βαλω αλλα δεν ξερω πως...

Η φατσούλα είναι το avatar μου!

Στον πίνακα ελέγχου (πάνω αριστερά) κάπου λέει κάτι για το avatar. Μπαίνεις μέσα και σε καθοδηγεί... Δεν θυμάμαι κι ακριβώς τι έκανα:(

έτσι!!! Μ'αρέσει η δράση!!!!

κι ετσι να παραμεινεις,αισιοδοξη εννοω και εχεις καθε λογο να το κανεις...:)

Και να φανταστείς, ότι το έναυσμα για να κάνω το τηλεφώνημα ήταν μια τραπεζική επιταγή!!! Μου την έφερε η ασφαλίστρια και αφορούσε την επιστροφή από την ασφαλιστική μου εταιρία των εξόδων που έκανα για τη διαδικασία της απόξεσης:( Την είδα καλά-καλά, και είπα, αυτά τα χρήματα θα πάνε σε γιατρούς, αλλά για καλό αυτή τη φορά. Και έτσι τον πήρα τηλέφωνο!;)

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...