Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Κοριτσάρες επειδή βλέπω ότι απασχολεί πολλές από εμάς θέλω τη γνώμη σας κ εμπειρία σχετικά με την υστεροσκόπηση.

1. Είναι «υποχρεωτική» πριν από ΕΤ να γίνεται; Γίνεται στον ίδιο κύκλο με την ΕΤ;

2. Αν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα γιατί την προτείνουν;

3. Παίζει ρόλο η ηλικία για να την κάνουμε.

Έχω διχαστεί κ εγώ.. στον επόμενο κύκλο θα κάνω την πρώτη ΕΤ, έχω λίγες πιθανότητες λόγω σπέρματος και λίγων εμβρύων, κ δεν θέλω να πάρω απόφαση που θα βλάψει τη διαδικασία..έχω χάσει τον ύπνο μου..

Η υστεροσκοπηση βοηθάει πολύ, μπορεί να δει ο γιατρός αν υπάρχει κάτι από πίσω, δυστυχώς στον υπερυχο δεν φαίνονται όλα, για μένα καλό είναι να την κάνεις όπως επίσης και σκρατσινγκ ταυτόχρονα με την υστεροσκοπηση ,έχει κάποιο κόστος αλλά είσαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αχ, βρε ματάκια μου, δεν μπορεί να μείνει έγκυος και της την έχει δώσει. Δυο χρόνια παντρεμένη και προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει. Και λέει ότι θα κάνει εξωσωματική και θα κάνει δίδυμα, για να έχει κάτι να πιαστεί.

Εγώ σκέφτομαι τελείως διαφορετικά: ο κόσμος δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει παιδιά, ο κόσμος δεν θα σταματήσει να παντρεύεται, δεν θα σταματήσει να πλουτίζει, να αγοράζει ή να χτίζει σπίτια, να αγοράζει πόρσε κτλ. Αυτό δε σημαίνει ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ο καθένας πρέπει να ευχαριστιέται με αυτά που έχει και να προσπαθεί για τα καλύτερα. Αν τα καλύτερα ερθουν, καλώς. Αν δεν έρθουν, δε σημαίνει ότι πρέπει να εχθρευόμαστε τους άλλους που τους πάνε καλά. Επειδή ψόφησε η κατσίκα μας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψοφήσει κι η κατσίκα του γείτονα.

Έχω στο φόρουμ σχεδον δυο χρόνια. Μέσα σ' αυτά τα δυο χρόνια ξεκινήσαμε μια παρέα πολλών κοριτσιών με στόχο να γίνουμε μανούλες. Άλλες τα κατάφεραν, άλλες όχι. Στην πορεία όλο και προστίθενται νέα μέλη, από τα οποία άλλες τα κατάφεραν, άλλες όχι ακόμη. Κάθε φορά που μαθαίνω ότι μια φιλενάδα από το φορουμ έμεινε έγκυος, χαίρομαι σα να έμεινα έγκυος κι εγώ, γιατί σκέφτομαι ότι θα έρθει και η δική μου σειρά. Κάθε φορά που σε κάποια έρχεται η περίοδος, στενοχωριέμαι κι εγώ μαζί της και προσπαθώ να δώσω κουράγιο. Κάθε φορά που, δυστυχώς, προστίθεται νέο μέλος με παλλίνδρομη ή αποβολή, στενοχωριέμαι σαν να μου συμβαίνει πάλι εμένα.

Βέβαια στη λύπη είναι εύκολο να συμπαρασταθούμε, το μεγαλείο είναι να μπορείς να συμπαρασταθείς και στη χαρά του άλλου, όταν ο ίδιος είσαι λυπημένος.

Είπα σ' αυτή τη φίλη μου ότι ενοχλήθηκα που ενώ πληροφορήθηκε ότι η εγκυμοσύνη μου δεν πάει καλά, ωστόσο δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο και μου λέει "γιατί, κάθε φορά που εσύ μένεις έγκυος, εμείς πρέπει να σε παίρνουμε τηλέφωνο?" και της λέω "όχι βέβαια, αλλά, επειδή περνάω μια δύσκολη φάση, θα ήθελα από την κολλητή μου να μου συμπαρασταθεί" και μου λέει "δεν ήξερα ότι έχεις πρόβλημα" και της λέω "ακόμη χειρότερα, γιατί τότε θα έπρεπε να με πάρεις να με συγχαρείς για την εγκυμοσύνη, αν εσύ έμενες έγκυος, εγώ θα έκανα πάρτυ από τη χαρά μου σαν να είχα μείνει έγκυος η ίδια". Δεν ήξερε τι να πει.

Και πάλι εγώ τη δικαιολογώ, γιατί δεν μπορούν όλοι να έχουν μεγαλείο ψυχής, ο καθένας έχει τις ανασφάλειές του, τις στενοχώριες του, τις μικροκακίες του και χίλια δυο άλλα που τον κάνουν να έχει άκυρη συμπεριφορά.

.................

Με κάλυψες.

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου γεια σας και πάλι...τι βλέπω πολυ πεσμένες μου είστε....

Εγω Βετεράνος του αθλήματος και δεν το βάζω κατω και εσεις ετσι? δεν σας πιστευω....εσεις εχετε ειδη ξεκινησει τις προσπάθεις άρα θα έπρεπε να πετάτε και να έχετε μια απίστευτη θετικη ενέργεια .....θέλω να σηκώσετε τα κεφάλια ψηλα και να χαιρεστε και να κάνετε όνειρα γι αυτο που θα έρθει σύντομα....

Ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλα και όλες θα μπέιτε στη λίστα με τις εγκυούλες κατι το οποίο και σας ευχομαι με όλη μου την Ψυχη....

Τωρα όσο για τις φιλες σας τι να πω..εδω κολλάει το αν έχεις τετοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.....Σκασίλα σας τι λεει και τι σκέφτεται ο καθένας που είναι εξω απο το χωρό..εσας θα σας νοιαζει αυτο που θέλετε εσείς και ο άντρας σας...Εσεις να έιστε καλα και ευτυχισμένοι και όλα τα αλλα θα ερθουν είμαι σίγουρη:wink::wink::wink:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ANTE ΒΡΕ ΒΑΣΔΕΛΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!

ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ......

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΖ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ!!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΕ ΜΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ....(ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ!!!! ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ.....;););)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πώς πάνε τα κέφια;

Ιόλη μου....σε θυμόμουν χθες....μια φίλη μου, είχε κλείσει ραντεβού για υστεροσκόπηση και τελικά το ακύρωσε γιατί αδιαθέτησε!!!!

Η απογοήτευσή της δεν παιζόταν....

Κατά τα άλλα...αναμονή!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πώς πάνε τα κέφια;

Ιόλη μου....σε θυμόμουν χθες....μια φίλη μου, είχε κλείσει ραντεβού για υστεροσκόπηση και τελικά το ακύρωσε γιατί αδιαθέτησε!!!!

Η απογοήτευσή της δεν παιζόταν....

Κατά τα άλλα...αναμονή!

καλημερα κοριτσια!!

οταν ειναι να κανεις αυτην την εξεταση δεν πρεπει να εισαι καταλληλα προετοιμασμενη?δηλ.συνηθως λενε οι γιατροι στην 10η-12η μερα μετα την περιοδο,εδω δεν παιζει ρολο?πας οποτε θελεις?

καλημερα κοριτσια!!

οταν ειναι να κανεις αυτην την εξεταση δεν πρεπει να εισαι καταλληλα προετοιμασμενη?δηλ.συνηθως λενε οι γιατροι στην 10η-12η μερα μετα την περιοδο,εδω δεν παιζει ρολο?πας οποτε θελεις?

Θα σε γελάσω....και εγώ το ίδιο σκέφτηκα...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑ!!!!

ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ?????

Ξύπνησα με ωραία διάθεση αλλά ακολούθησε ένας καυγάς και όπως καταλαβαίνετε....σκ@τ*!!!!!!!!!!!!!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα τσούπρες!!

Ξέρετε στο χωριό μου λένε "να ήταν η ζήλια ψώρα!!!" :tongue:Λοιπόν τέτοιες "φίλες" δε μας χρειάζονται! Να είναι καλά.... αλλά μακρυά από μας!!

Vasdeli καλό μου μη χαλάς τη διάθεσή σου για τίποτε και για κανέναν!!

Magdoula περνάμε καλά στην Καβάλα, ε γι'αυτό μας είσαι ορεξάτο!:wink:

IchNp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!!!ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Κ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ Κ ΕΓΩ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

εγω παλι ειμαι κουρασμενη εχουμε πολυ δουλεια και χτες εφυγα 10 παρα 20 το βραδυ και το μεσημερι ειχα φυγει για 1 ωρα μονο!!!!ηττα σας λέω!

ασε που νομιζω οτι οι ζαλαδες ειναι απο την κουραση και οχι απο κατι αλλο.......σνιφ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...