Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να μην έρθει ποτέ ξανά; Πρόσεχε τι εύχεσαι! Μπορεί μετά το 2ο παιδάκι, να θέλεις να κάνεις και 3ο.. Και τι θα κάνεις τότε χωρίς τη θείτσα εεεε?

οχι βρε ποτε ξανα!για κανα 9 μηνο γινεται??με φυσικα το αναλογο φουσκωμα κοιλιτσας!

κοριτσια χθες που σερφαρα στο ιντερνετ κ εψαχνα για αποβολες επεσα σε μια σελιδα του χασιακου που εχει κ επικοινωνια του εγραψα περιληπτικα το ιστορικο μου κ σημερα μου τηλεφωνησε ο ιδιος(τον ρωτησα βασικα για το ινομυωμα αν θα χρειαστει να το βγαλω εκει που ειναι)μου ειπε κ αυτος πιστευει οτι δεν ειναι λογος αποβολων αυτος κ οταν τελειωσω με τις εξετασεις αν θελω να παω εκει να δει πως μπορει να με βοηθησει να σας πω την αληθεια μου δεν περιμενα να με παρει κουφαθηκα

Γεια σας κορίτσια!

Αδριανή, σε πήρε ο ίδιος ο Χασιάκος? Απίστευτο! Εγώ τον έχω γιατρό και σπάνια μιλάω μαζί του. Κυρίως μιλάω με τη βοηθό του.

Σε ποια ιστοσελίδα τον βρήκες?

Γεια σας κορίτσια!

Αδριανή, σε πήρε ο ίδιος ο Χασιάκος? Απίστευτο! Εγώ τον έχω γιατρό και σπάνια μιλάω μαζί του. Κυρίως μιλάω με τη βοηθό του.

Σε ποια ιστοσελίδα τον βρήκες?

Άλλον γιατρό.. τον Παράσχο εννοούσε..

Διαφημίσεις

XAXAXA!!!!!!!!!!!

το ραβδακι που εχει η κορη μου στο σπιτι κανει???!!!!

κάνει κάνει!!! Πες της να σε αγγίξει με αυτό, να πει από μέσα της τα μαγικά λόγια (που μόνο εκείνη ξέρει) και μετά να σε κάνει μια αγκαλιά!

Μιλάμε για σϊγουρα αποτελέσματα!!! ;)

Διαφημίσεις

κάνει κάνει!!! Πες της να σε αγγίξει με αυτό, να πει από μέσα της τα μαγικά λόγια (που μόνο εκείνη ξέρει) και μετά να σε κάνει μια αγκαλιά!

Μιλάμε για σϊγουρα αποτελέσματα!!! ;)

θα παω σπιτι το μεσημερι και θα το κανω εννοειτε!!!!!!!!

ασχετο αλλα μηπως ξερει καμμια σε ποιο γιατρο πρεπει να παω για να ελεγξω αν εχω θυροειδη??????????

θα παω σπιτι το μεσημερι και θα το κανω εννοειτε!!!!!!!!

ασχετο αλλα μηπως ξερει καμμια σε ποιο γιατρο πρεπει να παω για να ελεγξω αν εχω θυροειδη??????????

Σε ενδοκρινολόγο νομίζω.

κοριτσια χθες που σερφαρα στο ιντερνετ κ εψαχνα για αποβολες επεσα σε μια σελιδα του παρασχου που εχει κ επικοινωνια του εγραψα περιληπτικα το ιστορικο μου κ σημερα μου τηλεφωνησε ο ιδιος(τον ρωτησα βασικα για το ινομυωμα αν θα χρειαστει να το βγαλω εκει που ειναι)μου ειπε κ αυτος πιστευει οτι δεν ειναι λογος αποβολων αυτος κ οταν τελειωσω με τις εξετασεις αν θελω να παω εκει να δει πως μπορει να με βοηθησει να σας πω την αληθεια μου δεν περιμενα να με παρει κουφαθηκα

ιολακι λαθος δικο μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

mariaefi αφου θα πας στον ενδοκρινολογο για να ελεγξεις τον θυρεοειδη δεν πας σε καποιον που να ειναι και διαβητολογος για να ελεγξεις και το σακχαρο, να κανεις μια καμπυλη και να σε συμβουλεψει αναλογως.Αποτελει την νουμερο ενα αιτια για αποβολες και οι περισσοτεροι γιατροι δεν του δινουν καμμια σημασια.

Βεβαίως και γίνεται!! Christy28 φέρε παιδί μου το ραβδάκι... Πελάτης!!

Τσικιτιμπλουμ!!! Να μην μας ξαναρθει η κοκκινοσιχαμενη για τους επομενους 9 μηνες!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Βρε κοριτσακι να σας ρωτησω κατι...

Εχω κανει σαλπιγγογραφια χωρις καποιο ιδιαιτερο ευρημα και απειρους υπερηχους που δεν εχουν δειξει κατι υποπτο μεσα στην μητρα. Επισης κανενας γιατρος δεν εχει προτινει να κανω υστεροσκοπηση , κρινεται πως πρεπει να κανω???

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...