Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

αν αδιαθετήσω όπως προβλέπεται στις 28/3, λέω να την κάνω την Τετάρτη του Πάσχα στις 7/4.

TOUNTSAKI ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ Κ ΕΓΩ?:rolleyes:

Διαφημίσεις

TOUNTSAKI ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ Κ ΕΓΩ?:rolleyes:

ΑΝέβα και βλέπουμε! Μάλλον φτιάχτηκε!!!! :P

κοριτσια,μου ηρθε σημερα και η ''θεια απο την κοκκινια'' και προχωραμε καλα,επρεπε να ερθει και καλο ειναι στην εξεταση να υπαρχει ''θεια'',δεν ξερω γιατι.

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!:tongue:ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΦΤΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Διαφημίσεις

εγραψα στο google μετα απο 2 αποβολες κ με εβγαλε σε διαφορα εγω πατησα εκει που λεει αποφυγη μια τριτης αποβολης EMBIO MEDICAL CENTER

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Kαλημερα!

σας ενημερωνω οτι το ασανσερ ειχε επιδιορθωθει!!

ανεβειτε!!!!

κοριτσια σορρυ αλλα πηζω σημερα!!

φιλια πολλα σε όλες!!

σημ...νομιζω οτι εχω ωορηξια.....ουφ ευτυχως εχει φυγει η θεια!!!

εγραψα στο google μετα απο 2 αποβολες κ με εβγαλε σε διαφορα εγω πατησα εκει που λεει αποφυγη μια τριτης αποβολης EMBIO MEDICAL CENTER

μήπως εννοείς τον Παράσχο; Αυτός λέει ότι απαντάει ο ίδιος..

Kαλημερα!

σας ενημερωνω οτι το ασανσερ ειχε επιδιορθωθει!!

ανεβειτε!!!!

κοριτσια σορρυ αλλα πηζω σημερα!!

φιλια πολλα σε όλες!!

σημ...νομιζω οτι εχω ωορηξια.....ουφ ευτυχως εχει φυγει η θεια!!!

Στο καλό να πάει!!!! Αντίο θεία!!!! Σε κανά 9μηνό ξαναέλα :P

Είχες νέα από τον μάστορα δηλαδή; Το φτιαξε; Επιτέλους!!!!!!! :-D

Διαφημίσεις

Στο καλό να πάει!!!! Αντίο θεία!!!! Σε κανά 9μηνό ξαναέλα :P

Είχες νέα από τον μάστορα δηλαδή; Το φτιαξε; Επιτέλους!!!!!!! :-D

μπα να μην ερθει ουτεσε κανα 9μηνο........!!

η περιοδος να μην ερθει γινεται??!!

εγω ειμαι ηδη μεσα στο ασανσερ και σας περιμενω!!

μπα να μην ερθει ουτεσε κανα 9μηνο........!!

η περιοδος να μην ερθει γινεται??!!

εγω ειμαι ηδη μεσα στο ασανσερ και σας περιμενω!!

Να μην έρθει ποτέ ξανά; Πρόσεχε τι εύχεσαι! Μπορεί μετά το 2ο παιδάκι, να θέλεις να κάνεις και 3ο.. Και τι θα κάνεις τότε χωρίς τη θείτσα εεεε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...