Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ειδε το μηνυμα μου και μου εστειλε πμ.Χαρηκα πολυ για τα νεα της.

Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη, απο την επιθυμια και την λαχταρα μου να μεινω εγκυος ειχα αγχωθει τοσο πολυ που μετραγα μερες εκανα τεστ ωορρηξιας και δεν ειχα κανενα αποτελεσμα. Ή μαλλον ειχα, καθε μηνα πρηξιμο στο στηθος,υπνηλια, ανακατοσουρα και καθυστερηση, κατα φαντασιαν εγκυος δηλαδη. Τον επομενο μηνα ειχα εξεταστικη και απο το πολυ διαβασμα και αγχος για τις εξετασεις αυτη τη φορα, ειχαμε 2-3 επαφες ολο το μηνα, χωρις να μετραω μερες και χωρις να εχω χρονο να αγχωθω με την ποθο μου. Ε αυτο τον μηνα δεν ειχα κανενα συμπτωμα και τελικα εμεινα εγκυος ασχετα με το αποτελεσμα που ηδη γνωριζεις.

Μια συμβουλη (το λεω για να το ακουω και εγω) ενα πραγμα ειναι σιγουρο οτι δεν εχουμε προβλημα στην συλληψη. οποτε γιατι να αγχωνομαστε? χαλαρωσε απολαυσε το και θα δεις οτι θα εργησει να ερθει η κοκκινοσιχαμενη!

Ναι, έχεις δίκαιο σε ό,τι λες αλλά....υπάρχει πάντα ένα μεγάλο αλλά!

Μου είναι λίγο δύσκολο να δεχτώ το γεγονός ότι ενώ τα άλλα 2 παιδιά μου τα έπιασα τόσο εύκολα(και μάλιστα σε απίθανες μέρες) τώρα γίνεται αυτό....Αλλά αυτό που είναι χειρότερο, είναι ότι πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι έγινε μετά την απόξεση....Βέβαια δεν έχω βάσιμο λόγο να πιστέψω κάτι τέτοιο αλλά έλα ντε που έρχεται αυτή η σκέψη...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, έχεις δίκαιο σε ό,τι λες αλλά....υπάρχει πάντα ένα μεγάλο αλλά!

Μου είναι λίγο δύσκολο να δεχτώ το γεγονός ότι ενώ τα άλλα 2 παιδιά μου τα έπιασα τόσο εύκολα(και μάλιστα σε απίθανες μέρες) τώρα γίνεται αυτό....Αλλά αυτό που είναι χειρότερο, είναι ότι πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι έγινε μετά την απόξεση....Βέβαια δεν έχω βάσιμο λόγο να πιστέψω κάτι τέτοιο αλλά έλα ντε που έρχεται αυτή η σκέψη...

κι εγω στις 2 πρωτες εγκυμοσυνες μου επιασα απο τον πρωτο μηνα προσπαθειων.Μετα την 2η αποβολη και κατ΄επεκταση μετα και απο την αποξεση, ημουν σιγουρη οτι ειχα συμφυσεις και κανενα μικροβιο σιγουρα απο την αποξεση. Αποδειχτηκε τελικα οτι ηταν μονο αγχος. Δεν μπορεις να το ελεγξεις το ξερω. προσπαθησε ομως αυτο το μηνα να βρεις να κανεις κατι πραγματικα ενδιαφερον για να μην προλαβαινεις να το σκεφτεις και να δεις οτι θα το πετυχεις. Εγω ξεκινησα τον πρωτο μηνα πολυ χαλαρα αλλα τωρα στον δευτερο μηνα προσπαθειων με εβαλε ο γιατρος να κανω τεστ ωορρηξιας και να παιρνω κολπικα utrogestan, δεν ηθελα και πολυ για να αγχωθω! οποτε ειμαστε στην ιδια φαση....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κι εγω στις 2 πρωτες εγκυμοσυνες μου επιασα απο τον πρωτο μηνα προσπαθειων.Μετα την 2η αποβολη και κατ΄επεκταση μετα και απο την αποξεση, ημουν σιγουρη οτι ειχα συμφυσεις και κανενα μικροβιο σιγουρα απο την αποξεση. Αποδειχτηκε τελικα οτι ηταν μονο αγχος. Δεν μπορεις να το ελεγξεις το ξερω. προσπαθησε ομως αυτο το μηνα να βρεις να κανεις κατι πραγματικα ενδιαφερον για να μην προλαβαινεις να το σκεφτεις και να δεις οτι θα το πετυχεις. Εγω ξεκινησα τον πρωτο μηνα πολυ χαλαρα αλλα τωρα στον δευτερο μηνα προσπαθειων με εβαλε ο γιατρος να κανω τεστ ωορρηξιας και να παιρνω κολπικα utrogestan, δεν ηθελα και πολυ για να αγχωθω! οποτε ειμαστε στην ιδια φαση....

Εμένα πάλι ο γιατρός, μου είπε να αφήσω κατα μέρους τα τεστ ωορρηξίας, πράγμα και το οποίο έκανα αυτό το μήνα. Όμως κατάλαβα την ωορρηξία μου(πράγματι αν αφαιρέσω 14 μέρες από σήμερα οι πόνοι που είχα ήταν τότε ακριβώς...) Μου μίλησε για άγχος και ότι πρέπει να χαλαρώσω...

qwlrp3.png

Εμένα πάλι ο γιατρός, μου είπε να αφήσω κατα μέρους τα τεστ ωορρηξίας, πράγμα και το οποίο έκανα αυτό το μήνα. Όμως κατάλαβα την ωορρηξία μου(πράγματι αν αφαιρέσω 14 μέρες από σήμερα οι πόνοι που είχα ήταν τότε ακριβώς...) Μου μίλησε για άγχος και ότι πρέπει να χαλαρώσω...

ωραια τα λεει(οπως ωραια τα λεω κι εγω για να τα ακουω λι εγω) στην πραξη ειναι πολυ δυσκολο, πιστευω οτι εαν δεν ειχα εκεινο τον μηνα εξεταστικη ακομη προσπαθειες θα εκανα. μπηκα για λιγο στην θεση των κοριτσιων που αντιμετωπιζουν προβληματα στην συλληψη. Ποσο ατυχη ειμαι, ελεγα, δεν φτανει που δεν μπορω να ολοκληρωσω μια εγκυμοσυνη, μου δημιουργηθηκε και προβλημα στην συλληψη!

Δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω...

ωραια τα λεει(οπως ωραια τα λεω κι εγω για να τα ακουω λι εγω) στην πραξη ειναι πολυ δυσκολο, πιστευω οτι εαν δεν ειχα εκεινο τον μηνα εξεταστικη ακομη προσπαθειες θα εκανα. μπηκα για λιγο στην θεση των κοριτσιων που αντιμετωπιζουν προβληματα στην συλληψη. Ποσο ατυχη ειμαι, ελεγα, δεν φτανει που δεν μπορω να ολοκληρωσω μια εγκυμοσυνη, μου δημιουργηθηκε και προβλημα στην συλληψη!

Δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω...

Ακριβώς, ωραία τα λέει(για να τα ακούω).Εσύ τελικά σε περίπτωση που είσαι έγκυος τι αγωγή θα ακολουθήσεις;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

σαλοσπιρ γιατι η γονιδιακη μεταλλαξη που εχω επιδρα στα αιμοπεταλια, αντιπηκτικες, αυστηρη διαιτα διαβητικου και μετρησεις του σακχαρου 4 φορες την ημερα, εαν ειναι πανω απο 120 θα κανω ινσουλινη και θα προσπαθησω να μην πεφτει με συχνα και μικρα γευματα. Μπορει να μου δωσει και ορμονες, προγεστερονη, ισως και οιστραδιολη..

Αυτα τα λιγα και θα κανω τον σταυρο μου καθε πρωι....

σαλοσπιρ γιατι η γονιδιακη μεταλλαξη που εχω επιδρα στα αιμοπεταλια, αντιπηκτικες, αυστηρη διαιτα διαβητικου και μετρησεις του σακχαρου 4 φορες την ημερα, εαν ειναι πανω απο 120 θα κανω ινσουλινη και θα προσπαθησω να μην πεφτει με συχνα και μικρα γευματα. Μπορει να μου δωσει και ορμονες, προγεστερονη, ισως και οιστραδιολη..

Αυτα τα λιγα και θα κανω τον σταυρο μου καθε πρωι....

Εύχομαι όλα να πάνε καλά για σένα....Σε παρακολουθώ από τότε που ξεκινήσαμε μαζί από τις Μανούλες Μαρτίου '10... Πρέπει κάποια στιγμή να μετακομίσουμε σε άλλο καφέ...Αυτό εδώ μου την έχει βαρέσει στα νεύρα..(μην παρεξηγηθείτε, οι υπόλοιπες-είμαι η πιο παλιά εδώ μεσα, πλέον).

qwlrp3.png

Εύχομαι όλα να πάνε καλά για σένα....Σε παρακολουθώ από τότε που ξεκινήσαμε μαζί από τις Μανούλες Μαρτίου '10... Πρέπει κάποια στιγμή να μετακομίσουμε σε άλλο καφέ...Αυτό εδώ μου την έχει βαρέσει στα νεύρα..(μην παρεξηγηθείτε, οι υπόλοιπες-είμαι η πιο παλιά εδώ μεσα, πλέον).

Σε ευχαριστω κοριτσακι! Κι εγω απο τοτε σε θυμαμαι και δεν θα ξεχασω ποσο με στηριζες πριν και μετα την αποβολη. Τωρα που το ειδα γραμμενο συνειδοποιησα οτι θα γεννουσαμε οπου να ναι! Εγω το εχω ξαναπερασει το σοκ αλλες δυο φορες και πλεον δεν μου κανει εντυπωση!!! Μακαρι να ειμαστε οι πρωτες που θα ανοιξουμε το καφε Δεκεμβριος του 2010! Και να ακολουθησουν και τα υπολοιπα κοριτσια! Μακαρι να κλεισει αυτο το βρωμοκαφε!!!!

Παω για υπνο, χαρηκα που τα ειπαμε!

Ελπιζω σε λιγοτερο απο ενα μηνα να μετακομισουμε και να πινουμε τον καφε μας στο καφε για εγκυουλες και να μας δινεις συμβουλες σαν πιο εμπειρη!!!

Σε ευχαριστω κοριτσακι! Κι εγω απο τοτε σε θυμαμαι και δεν θα ξεχασω ποσο με στηριζες πριν και μετα την αποβολη. Τωρα που το ειδα γραμμενο συνειδοποιησα οτι θα γεννουσαμε οπου να ναι! Εγω το εχω ξαναπερασει το σοκ αλλες δυο φορες και πλεον δεν μου κανει εντυπωση!!! Μακαρι να ειμαστε οι πρωτες που θα ανοιξουμε το καφε Δεκεμβριος του 2010! Και να ακολουθησουν και τα υπολοιπα κοριτσια! Μακαρι να κλεισει αυτο το βρωμοκαφε!!!!

Παω για υπνο, χαρηκα που τα ειπαμε!

Ελπιζω σε λιγοτερο απο ενα μηνα να μετακομισουμε και να πινουμε τον καφε μας στο καφε για εγκυουλες και να μας δινεις συμβουλες σαν πιο εμπειρη!!!

Καληνύχτα...

Και...όλα καλά να σου πάνε!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! τι κάνετε? Εγω πρωινή ,πρωινή πάλι! Ο άντρας μου έχει ρεπό σήμερα αλλά πήγε στις ελιές, στο χωριό του για να τις ανοίξει οπότε μοναχούλα σήμερα! Θα πήγαινα καμμιά βόλτα στη μανούλα μου αλλά είμαι αδιάθετη και λέω να κάτσω στα αυγά μου, τρίτη μέρα σήμερα , απο αύριο θα είμαι καλύτερα. Θα πάω σε λίγο για ψώνια στο σουπερ μαρκετ και μετά επιστροφή στο σπίτι. Τα λέμε όταν θα μαζευτείτε και οι υπόλοιπες!

Φιλούθια!

Ουπς! Μα κι εμένα κάτι τέτοιο βγήκε μια μέρα... Λίγο πριν αδιαθετήσω τη δεύτερη φορά.. Αλλά δεν του το πήγα. Το πέταξα. Είχα φρικάρει! Τον πήρα όμως τηλέφωνο και μου πε ό,τι και να ταν, καλό ήταν που έφυγε.. Δηλαδή είχα κι άλλο εεεε? :confused:

καλημερα.δεν ξερω αμα ηταν τετοιο,εγω κατοπιν ελεγχου το λεω με σιγουρια.παντως για να γνωριζεις οτι ο φθαρτοειδης πολυποδαας ειναι κολλημενος στα τοιχωματα της μητρας και δεν φαινεται στον υπερηχο.

Καλησπέρα κορίτσια διαβάζω τα νέα σας κάθε μέρα!!!

Toutsaki καλή επιτυχία με την υστεροσκόπιση!!!!!

Ιπποκαμπάκι σε λίγο θα μπουμε στην τελική ευθεία για να αποκτησουμε και αλλα ιπποκαμπάκια!!!!

giasemi μου τωρα διαβασα οτι αδιαθετησες, ωραια τωρα θα ηρεμησεις!!!! καλή επιτυχία στο βάψιμο!!!!

Στα υπόλοιπα κορίτσια στελνω τα φιλάκια μου!!!!

Εγώ αυριο δεν περιμένω!!!! και δεν θελω να ερθει με τιποτα!!!!!

το Σαββατο θα σας πώ τα νέα μου!!!!!

Ελπίζω να είναι 1 μεγάλο ++++++++++++++++++!!!!!

κλέινω 6 χρόνια σχέσης το Σάββατο μακάρι να είναι αυτό το δώρο μου στον συζηγό μου μιας στην επέτειο του γάμου μας ξεκίνησε το αίμα και μετα έχασα το σποράκι!!!

Αν πάλι δεν μας κάτσει δεν πειράζει!!!Εχει μήνες ο χρόνος....ουουου....ΠΟΛΛΕΣ!!!!

καλη επιτυχια,μακαρι να ακουσουμε και ευχαριστο βρε παιδακι μου.:P:p

Υποσχομαι αφεντικό ότι, εαν μεχρι το΄σάββατο δεν μου έρθει περίοδος θα κανω πρωι πρωι τεστ και θα μπω να σας ενημερωσω!!!! Υπόσχομαι!!!!!

Παω για ύπνο τα λέμε!!!!!

εχεις καθολου καθυστερηση?icon6.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΑΝΗΛΘΑ.ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!

ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ''ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΕΙΑ''.ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ-ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...