Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το κραταω! Για τους αλλους πιανει για μενα ειναι αχρηστο!

Να σε ρωτησω κατι εαν ξερεις... εκανα ενα τεστ ωορρηξιας μετα απο την αναμενομενη ημερομηνια (τα ειχα παραγγείλει απο το νετ και οταν ηρθαν ειπα να κανω ενα για δοκιμη και βγηκε θετικο. Λες να ειναι δεύτερη οωρρηξία ή ειναι φυσιολογικο να βγαινει θετικο μετα την 5 μερες μετα την ωορρηξία? Την πρωτη ειμαι σιγουρη οτι την καταλαβα, ηταν την αναμενομενη ημερομηνια, ειχα πονο και υγρα.

Έτσι γίνεται συνηθως με τα ραβδάκια :(

Που λες, είχα παραγγείλει κι εγώ κάτι τέτοια τεστ για να ξεκινήσω προσπάθειες, αλλά ήμουν ήδη έγκυος και δεν το ξερα. Δεν τα χρησιμοποίησα. Δεν ξέρω τίποτα νε σε κατατοπίσω καθώς δεν έχω κάνει ποτέ μου τεστ ωορρηξίας. Μάλιστα τώρα μου ρθαν στο μυαλό... Άραγε λήγουν αυτά; Πρέπει να τα δω.. Σε λίγους μήνες ίσως τα χρειαστώ..:rolleyes:

δεν ηταν μια ηταν πολλες χαχαχχα τις εφαγα οοοοολες εγω αυτο το μηνα ποναω απο την 19 μερα του κυκλου σαν περιοδο ωορηξια εκανα μαλλον 23 βαση την τιμη της προγεστερονης την 19 βγηκε 1,9 κ την 27 βγηκε 16 ετσι ειπε ο γιατρος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εκανα ενα τεστ ωορρηξιας μετα απο την αναμενομενη ημερομηνια (τα ειχα παραγγείλει απο το νετ και οταν ηρθαν ειπα να κανω ενα για δοκιμη και βγηκε θετικο. Λες να ειναι δεύτερη οωρρηξία ή ειναι φυσιολογικο να βγαινει θετικο μετα την 5 μερες μετα την ωορρηξία? Την πρωτη ειμαι σιγουρη οτι την καταλαβα, ηταν την αναμενομενη ημερομηνια, ειχα πονο και υγρα.

αν ξερει καποια κοπελα ας μου απαντησει..

Σας φιλω

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Το κραταω! Για τους αλλους πιανει για μενα ειναι αχρηστο!

Να σε ρωτησω κατι εαν ξερεις... εκανα ενα τεστ ωορρηξιας μετα απο την αναμενομενη ημερομηνια (τα ειχα παραγγείλει απο το νετ και οταν ηρθαν ειπα να κανω ενα για δοκιμη και βγηκε θετικο. Λες να ειναι δεύτερη οωρρηξία ή ειναι φυσιολογικο να βγαινει θετικο μετα την 5 μερες μετα την ωορρηξία? Την πρωτη ειμαι σιγουρη οτι την καταλαβα, ηταν την αναμενομενη ημερομηνια, ειχα πονο και υγρα.

Καλησπέρα κορίτσια!

Christy28 και εγώ έχω μια περίεργη σχέση με τα τέστ ωορρηξίας. Συνήθως προηγούνται τα φυσικά συμπτώματα της ωορρηξίας και μετά μου χαμογελάει το τεστάκι. Όχι βέβαια 5 μέρες μετά, αλλά ίσως να έχεις δίκιο, ίσως να είναι 2η ωορρηξία, απ' ότι ξέρω συμβαίνει. Από την άλλη, ξέρω ότι ανιχνεύουν την ορμόνη LH, η αύξηση της οποίας προηγείται της ωορρηξίας περίπου 24-36 ώρες. Τώρα αν η ορμόνη αυτή ανιχνεύεται και μετά.... άγνωστον.

Επεξεργάστηκαν by Amaryllis

ytBLp2.png

σε ευχαριστω! δεν ξερω τι να κανω γιατι ο γιατρος μου συνεστησε να παιρνω utrogestan κολπικα, 3 μερες μετα την ωορρηξια για να βοηθησουμε την εμφυτευση. ξερω ομως οτι τα συγκεκριμενα χαπια "καταστρεφουν" τα υγρα της ωορρηξιας εαν τα παιρνεις απο πριν.

σε ευχαριστω! δεν ξερω τι να κανω γιατι ο γιατρος μου συνεστησε να παιρνω utrogestan κολπικα, 3 μερες μετα την ωορρηξια για να βοηθησουμε την εμφυτευση. ξερω ομως οτι τα συγκεκριμενα χαπια "καταστρεφουν" τα υγρα της ωορρηξιας εαν τα παιρνεις απο πριν.

εγώ ξέρω ότι τα utrogestan είναι ορμόνες. Μήπως γι αυτό δείχνει θετικό το τεστ? Μήπως ανιχνεύει το utrogestan?

Αυτό (όπως και τόοοοσα άλλα) δεν το ήξερα. Σε κάθε περίπτωση, γιατί δεν το αναφέρεις στον γιατρό σου, να σου πει και εκείνος τη γνώμη του?? Η δική μου γνώμη (που σημειωτέον, δεν είναι επιστημονική) είναι ότι ίσως έχετε μια 2η ευκαιρία αυτόν τον μήνα!! ;)

ytBLp2.png

Δεν θελω να παρω τον γιατρο γιατι μου ειπε να κανω τεστ ωορρηξιας απο την 11η μερα του κυκλου αλλα δεν μου ειχαν ερθει ακομη και λυπηθηκα να δωσω 50 ευρω στο φαρμακειο να παρω αλλα. Θα κανω καμμια εκδρομη στην Καβαλα κι ας παιρνω utrogestan μπας και ειναι δευτερη ευκαιρια. Δεν ξερεις ποτε

Διαφημίσεις

vasdeli που εισαι κοριτσακι??? σε εχω χασει!

Eδώ είμαι κοπέλα μου, εσύ που είσαι; καιρό είχαμε να σε δούμε από τα μέρη μας!!!

Για τα τεστ ωορρηξίας που ρωτάς...πιθανότατα επηρεάζουν τα utrogestan και βγαίνει ψευδώς θετικό(χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ε;)

Επίσης έχει υπάρξει περίπτωση στο forum κοπέλα να έχει θετικό τεστ ωορρηξίας επειδή ήταν έγκυος....:?

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ελειπα σε κατι επαγγελματικα ταξιδια, που τα συνδυασα με διασκεδαση με μεγαλη επιτυχια θα ελεγα ;)

Νομιζω οτι τα utrogestan(προγεστερόνη) δεν παιζουν ρολο στα test ωορρηξίας μιας και ανιχνευουν την ορμονη LH. Ελπιζω ομως να είμαι ηδη εγκυούλα γι΄αυτο να βγαίνουν θετικά τα τεστ!!!! Θα ξέρουμε σε 9 μέρες!!!

Υπομονη μέχρι τότε...

Εσυ τι κάνεις? εχεις ξεκινησει εκδρομες στην Καβάλα?

Η Clelia τι κανει? εχεις νεα της? την εχω χάσει...

Σε φιλώ

Ελειπα σε κατι επαγγελματικα ταξιδια, που τα συνδυασα με διασκεδαση με μεγαλη επιτυχια θα ελεγα ;)

Νομιζω οτι τα utrogestan(προγεστερόνη) δεν παιζουν ρολο στα test ωορρηξίας μιας και ανιχνευουν την ορμονη LH. Ελπιζω ομως να είμαι ηδη εγκυούλα γι΄αυτο να βγαίνουν θετικά τα τεστ!!!! Θα ξέρουμε σε 9 μέρες!!!

Υπομονη μέχρι τότε...

Εσυ τι κάνεις? εχεις ξεκινησει εκδρομες στην Καβάλα?

Η Clelia τι κανει? εχεις νεα της? την εχω χάσει...

Σε φιλώ

Ελπίζω να είσαι έγκυος κορίτσι μου!

Όσο για την Clelia μετακόμισε στο μανούλες Οκτωβρίου 2010 και η εγκυμοσύνη της πάει μια χαρά!Είναι ήδη 11 εβδομάδων!

Εγώ είμαι σε φάση απογοήτευσης.Βαρέθηκα, εδώ και 4 μήνες έχω επαφές τις κατάλληλες μέρες και πάντα με επισκέπτονται οι Ρώσσοι....όπως σήμερα..

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ελπίζω να είσαι έγκυος κορίτσι μου!

Όσο για την Clelia μετακόμισε στο μανούλες Οκτωβρίου 2010 και η εγκυμοσύνη της πάει μια χαρά!Είναι ήδη 11 εβδομάδων!

Εγώ είμαι σε φάση απογοήτευσης.Βαρέθηκα, εδώ και 4 μήνες έχω επαφές τις κατάλληλες μέρες και πάντα με επισκέπτονται οι Ρώσσοι....όπως σήμερα..

Ειδε το μηνυμα μου και μου εστειλε πμ.Χαρηκα πολυ για τα νεα της.

Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη, απο την επιθυμια και την λαχταρα μου να μεινω εγκυος ειχα αγχωθει τοσο πολυ που μετραγα μερες εκανα τεστ ωορρηξιας και δεν ειχα κανενα αποτελεσμα. Ή μαλλον ειχα, καθε μηνα πρηξιμο στο στηθος,υπνηλια, ανακατοσουρα και καθυστερηση, κατα φαντασιαν εγκυος δηλαδη. Τον επομενο μηνα ειχα εξεταστικη και απο το πολυ διαβασμα και αγχος για τις εξετασεις αυτη τη φορα, ειχαμε 2-3 επαφες ολο το μηνα, χωρις να μετραω μερες και χωρις να εχω χρονο να αγχωθω με την ποθο μου. Ε αυτο τον μηνα δεν ειχα κανενα συμπτωμα και τελικα εμεινα εγκυος ασχετα με το αποτελεσμα που ηδη γνωριζεις.

Μια συμβουλη (το λεω για να το ακουω και εγω) ενα πραγμα ειναι σιγουρο οτι δεν εχουμε προβλημα στην συλληψη. οποτε γιατι να αγχωνομαστε? χαλαρωσε απολαυσε το και θα δεις οτι θα εργησει να ερθει η κοκκινοσιχαμενη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...