Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εισαι νευριασμενη δηλαδη τωρα μαζι μου??εε??:?

Οι συσκευές σου δουλεύουν άψογα και σε καλούν, αλλά το ασανσέρ μόλις το πάτησες για roof garden χάλασε.... Περίεργο δεν έιναι; :rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια διαβάζω τα νέα σας κάθε μέρα!!!

Toutsaki καλή επιτυχία με την υστεροσκόπιση!!!!!

Ιπποκαμπάκι σε λίγο θα μπουμε στην τελική ευθεία για να αποκτησουμε και αλλα ιπποκαμπάκια!!!!

giasemi μου τωρα διαβασα οτι αδιαθετησες, ωραια τωρα θα ηρεμησεις!!!! καλή επιτυχία στο βάψιμο!!!!

Στα υπόλοιπα κορίτσια στελνω τα φιλάκια μου!!!!

Εγώ αυριο δεν περιμένω!!!! και δεν θελω να ερθει με τιποτα!!!!!

το Σαββατο θα σας πώ τα νέα μου!!!!!

Ελπίζω να είναι 1 μεγάλο ++++++++++++++++++!!!!!

κλέινω 6 χρόνια σχέσης το Σάββατο μακάρι να είναι αυτό το δώρο μου στον συζηγό μου μιας στην επέτειο του γάμου μας ξεκίνησε το αίμα και μετα έχασα το σποράκι!!!

Αν πάλι δεν μας κάτσει δεν πειράζει!!!Εχει μήνες ο χρόνος....ουουου....ΠΟΛΛΕΣ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

χμμμμμμμ.........τι αλλο θεε μου!α...ρε συμπαν δε βλεπεις τι γινεται...στειλε καμια βοηθεια!!!

Το σύμπαν το χω καβατζάρει εγώ.. Αν θες να σε βοηθήσει, να βλέπεις κι εσύ Χαρδαβέλλα εντάξει; :roll:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια διαβάζω τα νέα σας κάθε μέρα!!!

Toutsaki καλή επιτυχία με την υστεροσκόπιση!!!!!

Ιπποκαμπάκι σε λίγο θα μπουμε στην τελική ευθεία για να αποκτησουμε και αλλα ιπποκαμπάκια!!!!

giasemi μου τωρα διαβασα οτι αδιαθετησες, ωραια τωρα θα ηρεμησεις!!!! καλή επιτυχία στο βάψιμο!!!!

Στα υπόλοιπα κορίτσια στελνω τα φιλάκια μου!!!!

Εγώ αυριο δεν περιμένω!!!! και δεν θελω να ερθει με τιποτα!!!!!

κλέινω 6 χρόνια σχέσης το Σάββατο μακάρι να είναι αυτό το δώρο μου στον συζηγό μου μιας στην επέτειο του γάμου μας ξεκίνησε το αίμα και μετα έχασα το σποράκι!!!

Αν πάλι δεν μας κάτσει δεν πειράζει!!!Εχει μήνες ο χρόνος....ουουου....ΠΟΛΛΕΣ!!!!

Να ζήσετε! Κι εμείς κλείσαμε τα 6 πριν ένα μήνα...

Πρόσεξε καλά κυρία μου! Μην τυχόν και εξαφανιστείς το Σάββατο και τρελαθούμε πάλι εεεε? Όποιο και να ναι το αποτέλεσμα, θα μπεις και θα μας πεις... Εντάξει;

Δώσε το χέρι!

Εντάξει!!! :)

Οι συσκευές σου δουλεύουν άψογα και σε καλούν, αλλά το ασανσέρ μόλις το πάτησες για roof garden χάλασε.... Περίεργο δεν έιναι; :rolleyes:

χαρα μου ποιος σου ειπε οτι δουλευουν αψογα χαχα επειδη μου κανουν νερα γι'αυτο παω,αν δουλευαν αψογα δεν θα με χρειαζονταν ;)

Magdaki φιλακια κι απο μενα,πολυ ωραιο το μηνυμα σου ιδιως το τελειωμα του:):)πωπω εμεις το σαβατο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης πω πω τι συμπτωση εχουμε επετειο την ιδια μερααααα!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Καλησπερα κοριτσια εχω καιρο να μπω και προσπαθω να διαβασω ολες τις σελιδες με τα νεα σας

Σου ευχομαι ενα τεραστιο ++++++++++!!!Θα πολυ ωραιο δωρο για τον συζυγο αλλα δεν θα συγκρινεται με αυτο που θα του κανεις σε 8 μηνες απο το θετικο τεστ!!! Περιμενουμε νεα σου

τι να πω δεν ξερω!

ειχα παει (πριν μεινω εγκυος) περσι τον Απριλη γιατι ενα μην αδιαθετησα 2 φορες και μου ειχε βρει μια κυστη που τελικα ομως εφυγε χωρις φαρμακα

Ακριβως το ιδιο ετυχε και σε μενα, ισως θα ηταν καλο να περιμενουμε οταν μας προτινουν να παρεμβουν για τις κυστες.

εγώ αυτές τις ημέρες θα κάνω την υστεροσκόπηση :(

Σου ευχομαι να ειναι η τελευταια σου ταλαιπωρια!να ειναι αυτο το προβλημα, να το λυσεις και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

εγω επειδη εχω εμβρυα στην καταψυξη δεν θα κανω ωοληψια,μονο εμβρυομεταφορα.icon7.gif

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις επιτυχημενο αποτελεσμα και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη, με ενα, δυο ή και τρεία εμβρυακια!

ΝΙΚΑΚΙ, ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

Η επομενη θα ειναι και η τυχερη!Σου ευχομαι το καλυτερο, ολες τραβαμε το σταυρο μας....

Διαφημίσεις

Υποσχομαι αφεντικό ότι, εαν μεχρι το΄σάββατο δεν μου έρθει περίοδος θα κανω πρωι πρωι τεστ και θα μπω να σας ενημερωσω!!!! Υπόσχομαι!!!!!

Παω για ύπνο τα λέμε!!!!!

:evil: όλες αγριάδα θέλετε τελικά!!!

χαρα μου ποιος σου ειπε οτι δουλευουν αψογα χαχα επειδη μου κανουν νερα γι'αυτο παω,αν δουλευαν αψογα δεν θα με χρειαζονταν ;)

Άσ τα αυτά.. Νερά σου κάνει μόνο το πλυντήριο.. Που στο κάτω κάτω, πλυντήριο είναι, νερά θα κάνει!!! ...Κάποιο λάκκο έχει η φάβα! :cool:

christy28 ελπίζω να κρατάς το μαγικό σου ραβδάκι εεεε? Έκανες τόσες ευχές για όλες μας... Δεν θα αντέξω να μην το έχεις μαζί σου!!!

Το κραταω! Για τους αλλους πιανει για μενα ειναι αχρηστο!

Να σε ρωτησω κατι εαν ξερεις... εκανα ενα τεστ ωορρηξιας μετα απο την αναμενομενη ημερομηνια (τα ειχα παραγγείλει απο το νετ και οταν ηρθαν ειπα να κανω ενα για δοκιμη και βγηκε θετικο. Λες να ειναι δεύτερη οωρρηξία ή ειναι φυσιολογικο να βγαινει θετικο μετα την 5 μερες μετα την ωορρηξία? Την πρωτη ειμαι σιγουρη οτι την καταλαβα, ηταν την αναμενομενη ημερομηνια, ειχα πονο και υγρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...