Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Όλες μας αξίζουμε μπράβο! Αυτό να λέγεται!!! :D και όλες είμαστε Θεές!

Εσύ που είσαι δασκάλα, θα πρεπε να ξέρεις για τη Θεά Νικάκι, τη θεά Adnihor, Mariaefi, giasemi, mama4, vasdeli, patousitsas, ιπποκαμπάκι, Amaryllis, magdats........και άλλες που τις ξεχνάω τώρα...

...τις γνωριζω βεβαιως βεβαιως γι'αυτο και μιλαω για τη δυναμη μας ολη την ωρα...!!!!!!θεα τουντς εχεις μαγειρεψει για σημερα??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες κοριτσια δηλαδη τι καλημερα μεσημεριασε...ιπποκαμπακι πολυ χαιρομαι που πλησιαζεις ολο και πιο πολυ το σκοπο σου!;););)να σε ρωτησω κι αν εχεις ορεξη μου λες η διαδικασια ωοληψιας κ μετα η εμβρυομεταφορα ειναι επωδυνη?:mrgreen:

γεια σου.η ωοληψια γινεται με ολικη ναρκωση,ξυπνας και φευγεις,η εμβρυομεταφορα γινεται ξυπνια,σαν το τεστ παπ,το τεστ παπ σ'αυτην την περιπτωση ποναει ,στην εμβρυομεταφορα δεν καταλαβαινεις τιποτα.μονο βλεπεις στην οθονη.εγω επειδη εχω εμβρυα στην καταψυξη δεν θα κανω ωοληψια,μονο εμβρυομεταφορα.icon7.gif

...τις γνωριζω βεβαιως βεβαιως γι'αυτο και μιλαω για τη δυναμη μας ολη την ωρα...!!!!!!θεα τουντς εχεις μαγειρεψει για σημερα??

Αλίμονο!!! Τη σπεσιαλιτέ μου!! Ντελίβερι λέγεται. Είναι παραδοσιακό φαγητό.. Να σας πω τη συνταγή αν θέλετε ;)

γεια σου.η ωοληψια γινεται με ολικη ναρκωση,ξυπνας και φευγεις,η εμβρυομεταφορα γινεται ξυπνια,σαν το τεστ παπ,το τεστ παπ σ'αυτην την περιπτωση ποναει ,στην εμβρυομεταφορα δεν καταλαβαινεις τιποτα.μονο βλεπεις στην οθονη.εγω επειδη εχω εμβρυα στην καταψυξη δεν θα κανω ωοληψια,μονο εμβρυομεταφορα.icon7.gif

μαλιστα,μαλιστα καταλαβα οκ!το θυμομουν για σενα οτι δεν θα κανεις ωοληψια αφου τα ζουζουνακια σου σε περιμενουν.....:)

1a0fd6e0b8.png

Μου είπε ο γιατρός ότι ο πολύποδας μπορεί τον άλλο μήνα να μην υπάρχει. Οπότε μπορεί κι εσύ να είχες κάτι και να έφυγε... Στο καλό να πάει!

εγω ημουνα στο μπανιο και βλεπω να πεφτει στην μπανιερα ενα κομματι κρεας,κατατρομαξα,ειχα κυστες εκεινο το μηνα και λεω θα επεσε η κυστη.το παιρνω,το ξεπλενω και ηταν σαν σακκουλακι δερματινο σε σχημα τριγωνο,την αλλη μερα θα πηγαινα στο γιατρο.το βαζω σε βαζο και το παω,και με στελνει αμεσως σε κυτταρολογο.ευτυχως αντεξε γιατι δεν το ειχα σε φορμολη.τελικα ηταν φθαρτοειδης πολυποδας του ενδομητριου. ημουνα τυχερη λεει που επεσε.αλλιως θα το εκανα επεμβαση.μακαρι,να σου πεσει και εσενα σαν εμενα θα γλιτωσεις πολλα.

Διαφημίσεις

φωναζω μαστορα αμεσως...............τουτ τουτ τουτ.........εμπρος??παρακαλω εκτακτο περιστατικο ελατε αμεσως!!

Ακόμα ο Μάστορας; Τι θα γίνει με το ασανσέρ; Μας πήρε η κατηφόρα λέμε.....

εγω ημουνα στο μπανιο και βλεπω να πεφτει στην μπανιερα ενα κομματι κρεας,κατατρομαξα,ειχα κυστες εκεινο το μηνα και λεω θα επεσε η κυστη.το παιρνω,το ξεπλενω και ηταν σαν σακκουλακι δερματινο σε σχημα τριγωνο,την αλλη μερα θα πηγαινα στο γιατρο.το βαζω σε βαζο και το παω,και με στελνει αμεσως σε κυτταρολογο.ευτυχως αντεξε γιατι δεν το ειχα σε φορμολη.τελικα ηταν φθαρτοειδης πολυποδας του ενδομητριου. ημουνα τυχερη λεει που επεσε.αλλιως θα το εκανα επεμβαση.μακαρι,να σου πεσει και εσενα σαν εμενα θα γλιτωσεις πολλα.

Ουπς! Μα κι εμένα κάτι τέτοιο βγήκε μια μέρα... Λίγο πριν αδιαθετήσω τη δεύτερη φορά.. Αλλά δεν του το πήγα. Το πέταξα. Είχα φρικάρει! Τον πήρα όμως τηλέφωνο και μου πε ό,τι και να ταν, καλό ήταν που έφυγε.. Δηλαδή είχα κι άλλο εεεε? :confused:

Διαφημίσεις

Ουπς! Μα κι εμένα κάτι τέτοιο βγήκε μια μέρα... Λίγο πριν αδιαθετήσω τη δεύτερη φορά.. Αλλά δεν του το πήγα. Το πέταξα. Είχα φρικάρει! Τον πήρα όμως τηλέφωνο και μου πε ό,τι και να ταν, καλό ήταν που έφυγε.. Δηλαδή είχα κι άλλο εεεε? :confused:

αντε βρε τι καλα θα'χω και σακουλακια τωρα να περιμενω μμμμ τι καλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...