Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χαχα!!

αρχισε να βαφεσαι!

και εγω το ιδιο αιμα παρα παρα πολυ και ειδικα τον Ιανουαριο μου κρατησαν 7 μερες και τις 5 με πολυ αιμα....

το ειπα στον γιατρο και μου ειχε πει να παω μετα ομως αρρωστησε η κορη μου οποτε καταλαβες δεν πηγα.Τωρα αυτη την φορα ολα καλα 5 μερες με 3 μερες αιμα και οχι οπως την αλλη φορα

Μου είπε ο γιατρός ότι ο πολύποδας μπορεί τον άλλο μήνα να μην υπάρχει. Οπότε μπορεί κι εσύ να είχες κάτι και να έφυγε... Στο καλό να πάει!

Διαφημίσεις

γεια στην κοπελια εγω βραζω λιγες πατατουλες να φαω μην πεθανω απο ασιτια η μαυρη χαχαχα κ τι θα λεει ο αντρας μου μετα πανω που την μαθαμε να μην τρωει πεθανε!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

άστα όλα επώδυνα είναι.. και να μην πονάνε στο σώμα, στην ψυχή πονάνε.. (ουπς με έχει πάρει από κάτω ή μου φαίνεται; )

τουντσακι μου μπορει να πονανε αλλα τοσο σκληροπυρηνικες που'χουμε γινει εμεις δεν καταλαβαινουμε τιποτα κι αν πεφτουμε ειναι για λιγο γιατι μετα μπαινουμε στο ασανσερ και ποιος μας πιανει παμε κατευθειαν στο roof garden!εεεεεεεη εσυ μας ελεγες για τη δυναμη της φαντασιας,μην το ξεχνας...διαλεξε και φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........;)

1a0fd6e0b8.png

Μου είπε ο γιατρός ότι ο πολύποδας μπορεί τον άλλο μήνα να μην υπάρχει. Οπότε μπορεί κι εσύ να είχες κάτι και να έφυγε... Στο καλό να πάει!

τι να πω δεν ξερω!

ειχα παει (πριν μεινω εγκυος) περσι τον Απριλη γιατι ενα μην αδιαθετησα 2 φορες και μου ειχε βρει μια κυστη που τελικα ομως εφυγε χωρις φαρμακα τοτε ειχα συζητησει το θεμα της εγκυμοσυνης που δεν ερχετε και μου ειχε πει για τον συζυγο σπερματοδιαγραμμα αλλα μετα απο 2μηνες ακομα προσπαθειων και τον Αυγουστο εγω εμεινα εγκυος αλλα δυστυχως την καταληξη του Οκτωμβριου την ξερουμε......

Διαφημίσεις

τουντσακι μου μπορει να πονανε αλλα τοσο σκληροπυρηνικες που'χουμε γινει εμεις δεν καταλαβαινουμε τιποτα κι αν πεφτουμε ειναι για λιγο γιατι μετα μπαινουμε στο ασανσερ και ποιος μας πιανει παμε κατευθειαν στο roof garden!εεεεεεεη εσυ μας ελεγες για τη δυναμη της φαντασιας,μην το ξεχνας...διαλεξε και φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........;)

;):) :)

μετα την αποξεση δημιουργουνται και συμφυσεις και πολυποδες απο οτι ξερω............

αχ τι περναμε εμεις οι γυναικες......

ελα ντε....ποσα ακομα θα μαθω θεε μου..........::?

1a0fd6e0b8.png

Εγώ είπα ότι έχει η φαντασία δύναμη... Είπα ότι έχω εγώ; Όχι πες μου το είπα:(

Άντε καλά.... Μπήκα!... Πάτα το κουμπί.. Το πάτησες; Τι έπαθε καλέ; Χάλασε το ασανσέρ τώρα; Δεν το πιστεύω!!!!:confused:

Άντε καλά.... Μπήκα!... Πάτα το κουμπί.. Το πάτησες; Τι έπαθε καλέ; Χάλασε το ασανσέρ τώρα; Δεν το πιστεύω!!!!:confused:

χαχαχαχαχα εχω ξεκαρδιστει... ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ....μονο και μονο που εξακολουθεις να κανεις αστεια και να δινεις και σε μας δυναμη εισαι θεαααααααα...και αξιζεις μπραβοοοοο!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

φωναζω μαστορα αμεσως...............τουτ τουτ τουτ.........εμπρος??παρακαλω εκτακτο περιστατικο ελατε αμεσως!!

τι να πω δεν ξερω!

ειχα παει (πριν μεινω εγκυος) περσι τον Απριλη γιατι ενα μην αδιαθετησα 2 φορες και μου ειχε βρει μια κυστη που τελικα ομως εφυγε χωρις φαρμακα τοτε ειχα συζητησει το θεμα της εγκυμοσυνης που δεν ερχετε και μου ειχε πει για τον συζυγο σπερματοδιαγραμμα αλλα μετα απο 2μηνες ακομα προσπαθειων και τον Αυγουστο εγω εμεινα εγκυος αλλα δυστυχως την καταληξη του Οκτωμβριου την ξερουμε......

Από τότε δεν ξαναπήγες? Μήπως να πας άλλη μια τώρα;

ΝΙΚΑΚΙ, ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΟΛΗΨΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΝΑΡΚΩΣΗ (ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΗ Η ΧΩΡΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΗ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΦΙΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΟΛΠΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΜΑΤΗ ΚΥΣΤΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ. ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

ΝΙΚΑΚΙ, ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΟΛΗΨΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΝΑΡΚΩΣΗ (ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΗ Η ΧΩΡΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΗ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΦΙΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΟΛΠΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΜΑΤΗ ΚΥΣΤΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ. ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

σε ευχαριστω πολυ με διαφωτισες πληρως,να'σαι καλα...μην το βαζεις κατω θα ερθει και η πετυχημενη ειμαι σιγουρη!!!!μας το χρωσταει σε μας που τοσα περναμε με το κεφαλι ψηλα και πεισμωνουμε:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

χαχαχαχαχα εχω ξεκαρδιστει... ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ....μονο και μονο που εξακολουθεις να κανεις αστεια και να δινεις και σε μας δυναμη εισαι θεαααααααα...και αξιζεις μπραβοοοοο!

Όλες μας αξίζουμε μπράβο! Αυτό να λέγεται!!! :D και όλες είμαστε Θεές!

Εσύ που είσαι δασκάλα, θα πρεπε να ξέρεις για τη Θεά Νικάκι, τη θεά Adnihor, Mariaefi, giasemi, mama4, vasdeli, patousitsas, ιπποκαμπάκι, Amaryllis, magdats........και άλλες που τις ξεχνάω τώρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...