Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

πεστα γμτ κ μενα η αδερφη μου η μεγαλη σαν φουγαρο επινε κ τις μπυριτσες της

κ εβγαλε 2 βλασταρια τι να πω

ωρες ωρες το παιρνω πεισματικα κ αλλες με παιρνει απο κατω

με εχουν παιθανει στις εξετασεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

πεστα γμτ κ μενα η αδερφη μου η μεγαλη σαν φουγαρο επινε κ τις μπυριτσες της

κ εβγαλε 2 βλασταρια τι να πω

ωρες ωρες το παιρνω πεισματικα κ αλλες με παιρνει απο κατω

με εχουν παιθανει στις εξετασεις

Εχεις κανει πολλες ε? Κι εγω θα ξεκινησω μαλλον μετα τα αποτελεσματα

εγω μαγειρευω μονο βραδι γιατι λειπει ο αντρας μου μεσημερι τρωει στην μανα του αφου εκει ειναι η δουλεια του

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

οχι σπιτι ειμαι απο τοτε που παντρευτηκα πριν 4,5 χρονια

δεν ειναι ευκολο εδω που μενω να βρω δουλεια δεν θελει κ ο συζηγος

μακάρι να μην ήθελε κι ο δικός μου... Και να έτρωγε στη μάνα του επίσης .. ;)

ουφ! Ευτυχώς δεν έχω αδερφή! Μόνο αδερφό... Δεν θα το άντεχα να της πήγαιναν όλα καλά κι εμένα όχι.. Όσο ανώτερος άνθρωπος και να σαι, λυγίζεις βρε παιδί μου.. Πώς να το κάνουμε;

τουνσακι μου για να καταφερει να κανει τα παιδια της κ αυτη παιδευτηκε 3-4 χρονια κ οταν ηταν 5 μηνων εγκυος εμαθε οτι ο αντρας της πασχει απο σκληρυνση καταπλακας γιαυτο το λογο το σπερμα του γαμπρου ηταν χαλια αλλα καταφερε να μενει εγκυος 2 φορες φυσιολογικα .

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μακαρι παντα να πηγαινουν καλα με τα αδερφια μου για να μην εχω κ αλλους λογους να αγχωνομαι δεν θα αντεχα κ αλλα προβληματα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τουνσακι μου για να καταφερει να κανει τα παιδια της κ αυτη παιδευτηκε 3-4 χρονια κ οταν ηταν 5 μηνων εγκυος εμαθε οτι ο αντρας της πασχει απο σκληρυνση καταπλακας γιαυτο το λογο το σπερμα του γαμπρου ηταν χαλια αλλα καταφερε να μενει εγκυος 2 φορες φυσιολογικα .

Ουπς! :(

Διαφημίσεις

μακαρι παντα να πηγαινουν καλα με τα αδερφια μου για να μην εχω κ αλλους λογους να αγχωνομαι δεν θα αντεχα κ αλλα προβληματα

όσο να ναι εσύ έχεις πείρα από αδέρφια! Εγώ δεν ανησύχησα ποτέ για τα προβλήματα του αδερφού μου. Εϊναι και 4 χρόνια μεγαλύτερος, οπότε ανησυχούσε αυτός για μένα ;)

τουντσ απαντησα στο πμ σου παντως ειναι ωραια τα πολλα αδερφια πιστεψε με οταν μαζευομαστε γινεται ΧΑΜΟΣ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τωρα να δεις ζορι που με περιμενει δευτερα του πασχα αρραβωνας 3 μερες μετα το κρεβατι που θα στρωσει η μικρη κ παρασκευη το γλεντι στο σπιτι α!!κ ενα γενικο στο σπιτι πριν οοολα αυτα αλλα δεν με νοιαζει καλα θα περασουμε να ξεχαστω κ γω λιγο απο το θεμα του μωρου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Kαλημερα κοριτσια!

εχω πηξει στο γραφειο και πραγματικα υπαρχουν μερες που λεω μακαρι να μην δουλευα και να μπορουσαμε να περναμε μονο με τον μισθο του αντρα μας!

αυτη η ισοτητα μας εφαγε εμας τις γυναικες!

να ειμαστε καλες στην δουλεια μας,να ειμαστε καλες συντροφοι, να ειμαστε καλες μανουλες (!!εννοειτε!!) να ειμαστε καλες στο κρεββατι,να ειμαστε μαγερισσες κτλ κτλ......!!!!!

τεσπα και εγω κοριτσια 18 ο μηνας και απληρωτη ακομη...Σκεφτειτε το δωρο Χριστουγενων το πηρα αρχες Φεβρουαριου και οχι όλο....ευτυχως πατσισα το επιδομα αδειας και την αποζημιωση αδειας με το ασφαλιστηριο του αυτοκινητου (εχω μικτη και ειναι πολλα τα ασφαλιστρα).Ομως βλεπω οτι ζοριζεται οικονομικα και δεν ξερω τι να κανω αληθεια σας λεω....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...