Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Έλα Magdoula μου μη στενοχωριέσαι! Ας είμαστε αισιόδοξες και όπως λέει η Mariaefi σύντομα θα ανακοινώσουμε όλες μας τα ευχάριστα:-P! Άντε και σε περιμένει η... Καβάλα:tongue:! Πώς θα πάς με τέτοια διάθεση???

αντε καλε θα παρει τα επανω της!!

αλλωστε η Καβαλα ειναι ωραια καθε εποχη!!χιχιχι!!

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΠΤ!!!!

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλά κάνεις Mariaefi μου!! Αυτοί τελικά αγχώνονται πιο πολύ από εμάς. Και γω δεν του λέω τίποτα γιατί θα με πρήξει μετά. Βάρη όμως δε με αφήνει να σηκώνω για παν ενδεχόμενο. Και μη νομίζεις, όλα αυτά μετά την παλίνδρομη. Μέχρι τότε πλήρης αναισθησία:(

IchNp3.png

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΠΤ!!!!

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!!

Έτσι μπράβο!! Να δεις που όλα καλά θα πάνε!!! Και μην ξεχνάς η Καβάλα θέλει πάνω απ'ολα καλή ψυχολογία!

Επεξεργάστηκαν by patousitsas

IchNp3.png

ετσι ετσι!!

μακαρι Patousitsa μου να τα εχουμε και να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!

αν σου πω οτι αποφευγω να παιρνω αγκαλια την κορη μου θα με πεις τρελή??

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ,ΦΙΛΑΩ,ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΧ.ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΣΥΜΠΕΘΕΡΩΝ,ΠΡΟ-ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΚΤΛ. ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΜΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ:''ΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ??ΕΧΩ ΛΕΠΡΑ??''ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ.

ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ (ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ)ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:''ΚΑΛΑ,ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΑ (ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ),ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ(ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΕΝΝΟΕΙ)''.ΞΕΡΕΡΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ...ΤΡΙΧΕΣ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μπορεί να έχουμε σπόρια γι'αυτό δε σηκώνουμε βάρη!:tongue: Μέχρι την άλλη βδομάδα που θα ξέρουμε είπαμε με την Mariaefi να προσέχουμε!

Γιατί καλό μου ασχολήσαι με τον κόσμο και πικραίνεσαι? Εσύ να είσαι καλά και άσε τον καθένα να ασχολείται με την κακία του! Σιγά μη δώσεις και αναφορά αν και πότε θα μείνεις έγκυος!!:confused:

IchNp3.png

EXEI DIKIO Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!!!

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ή ΠΙΟ ΜΕΤΑ???

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!.ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ MARIAEFI ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η PATOUSITSA ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΣ MARIAEFIS (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ),ΘΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΑΛΛΟΝ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΩ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ιπποκαμπάκι μπορεί να έχουμε σπόρια γι'αυτό δε σηκώνουμε βάρη!:tongue: Μέχρι την άλλη βδομάδα που θα ξέρουμε είπαμε με την Mariaefi να προσέχουμε!

Γιατί καλό μου ασχολήσαι με τον κόσμο και πικραίνεσαι? Εσύ να είσαι καλά και άσε τον καθένα να ασχολείται με την κακία του! Σιγά μη δώσεις και αναφορά αν και πότε θα μείνεις έγκυος!!:confused:

SORRY ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ.

SORRY ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ.

Θα σου έλεγα να της κόψεις και την καλημέρα! Σχόλια του τύπου "είπες ότι σου βάλανε καλά μωρά και τώρα την πάτησες" μόνο φίλης δε μπορεί να είναι:mad:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ,ΦΙΛΑΩ,ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΧ.ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΣΥΜΠΕΘΕΡΩΝ,ΠΡΟ-ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΚΤΛ. ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΜΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ:''ΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ??ΕΧΩ ΛΕΠΡΑ??''ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ.

ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ (ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ)ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:''ΚΑΛΑ,ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΑ (ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ),ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ(ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΕΝΝΟΕΙ)''.ΞΕΡΕΡΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ...ΤΡΙΧΕΣ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.

Πόσο πολύ σε καταλαβαίνω Ιπποκαμπάκι μου!

Κι εμένα έτσι με κοιτάνε με οίκτο και από μέσα τους θα λένε "α, την κακομοίρα, δεν μπορεί να κάνει παιδιά".

Όσο για τη φίλη σου, τι να πω? Το αφήνω ασχολίαστο.

Έχω κι εγώ μια τέτοια φίλη που κάθε μήνα με έπαιρνε τηλέφωνο και στην αρχή ήταν φοβισμένη και μετά με ρωτούσε αν μου ήρθε η περίοδος, μόλις της έλεγα ότι μου ήρθε, έπαιρνε τα πάνω της. Μόνο που δε φώναζε "ΖΗΤΩ".

Έμαθε το φθινόπωρο οτι είμαι έγκυος απο μια άλλη φίλη (εγώ δεν πρόλαβα να της το πω, γιατί ειχαμε κανονίσει να βγούμε και θα της το έλεγα, αλλά δεν ήρθε κι έτσι δεν την πήρα να της το πω) και με παίρνει τηλ. μετά από καμιά βδομάδα μαζεμένη και φοβισμένη, μου λέει "τι κάνεις?", της λέω "τι να κάνω, περιμένω να αποβάλλω" και μόλις είπα αυτό, πάλι πήρε τα πάνω της και να τα γέλια και να οι χαρές.

Στην περσινή εγκυμοσύνη την πήρα τηλ. να της το πω και της λέω "είμαι έγκυος" και μου απαντάει "α, εγώ δε θέλω να μείνω έγκυος, θα εξωσωματική στα 39 και θα κάνω δίδυμα".

Αυτή ήταν η απάντησή της.

Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς!

κοριτσια τι ειναι αυτα που διαβάζω??

βρε μην αφηνετε κανεναν να σας χαλαει!και αυτες τις υποτιθεμενες φιλες διωξτε τις απο τη ζωη σας!μονο κακο σας κανουν!!

το πως βλεπει ο κοσμος το θεμα εγκυμοσυνη διαφερει σημασια εχει πως το βλεπετε εσεις!!!

και στην τελικη ακομη και καποιος που δεν μπορει να κανει παιδια (αντρας ή γυναικα) τι σημαινει οτι δεν μπορει να δωσει αγάπη??ή οτι δεν μπορει να την εισπράξει??

συγνωμη που μιλαω έτσι αλλα θυμωσα!!!

ουφ!!

-τα ειπα και ξαλάφρωσα!!

α και ολες μας θα κανουμε πολυ συντομα μωρακια να δειτε οτι το Πασχα(που ειναι και νωρις φετος) θα ακουσουμε χαρμοσυνα!!

Ε,όχι, αυτές δεν είναι φιλές!!!

Αφού αυτή θα κάνει παιδί στα 39 (άσχετο αλλά το έχει προγραμματίσει και είναι σίγουρη ότι θα γίνει τότε;;;;;), τι τη νοιάζει και δε θέλει να κάνεις εσύ;;; Για μένα μην της το πεις όταν θα μείνεις έγκυος, άσε να σε δει κατ ευθείαν με κοιλίτσα να πάθει ΣΟΚ!!!

Αλλά και η δικιά σου Ιππόκαμπε .... άλλο κι αυτό..... Εδώ ταιριάζει αυτό που λέμε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!!!!!

Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια αλλά ένα πράγμα μου τη βίδωσε που μου είπε δύο φορές μια φίλη μου αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν το ρωτούσε σκόπιμα ή με κακία!

Όταν γύρναγα από τον αιματολόγο την πήρα να της πω τι μου είπε και για το θέμα με τη θρομβοφιλία και τι με ρωτούσε;;;;; "Δηλαδή θα κάνεις παιδιά;;;;;"

Δεν ξέρω πως σας φαίνεται αλλά εμένα εκείνη την ώρα μου γύριζε το μυαλό και της την έλεγα. Δεν τα λένε αυτά και ας τα σκέφτεσαι!

Ε,όχι, αυτές δεν είναι φιλές!!!

Αφού αυτή θα κάνει παιδί στα 39 (άσχετο αλλά το έχει προγραμματίσει και είναι σίγουρη ότι θα γίνει τότε;;;;;), τι τη νοιάζει και δε θέλει να κάνεις εσύ;;; Για μένα μην της το πεις όταν θα μείνεις έγκυος, άσε να σε δει κατ ευθείαν με κοιλίτσα να πάθει ΣΟΚ!!!

Αλλά και η δικιά σου Ιππόκαμπε .... άλλο κι αυτό..... Εδώ ταιριάζει αυτό που λέμε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!!!!!

Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια αλλά ένα πράγμα μου τη βίδωσε που μου είπε δύο φορές μια φίλη μου αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν το ρωτούσε σκόπιμα ή με κακία!

Όταν γύρναγα από τον αιματολόγο την πήρα να της πω τι μου είπε και για το θέμα με τη θρομβοφιλία και τι με ρωτούσε;;;;; "Δηλαδή θα κάνεις παιδιά;;;;;"

Δεν ξέρω πως σας φαίνεται αλλά εμένα εκείνη την ώρα μου γύριζε το μυαλό και της την έλεγα. Δεν τα λένε αυτά και ας τα σκέφτεσαι!

Αχ, βρε ματάκια μου, δεν μπορεί να μείνει έγκυος και της την έχει δώσει. Δυο χρόνια παντρεμένη και προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει. Και λέει ότι θα κάνει εξωσωματική και θα κάνει δίδυμα, για να έχει κάτι να πιαστεί.

Εγώ σκέφτομαι τελείως διαφορετικά: ο κόσμος δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει παιδιά, ο κόσμος δεν θα σταματήσει να παντρεύεται, δεν θα σταματήσει να πλουτίζει, να αγοράζει ή να χτίζει σπίτια, να αγοράζει πόρσε κτλ. Αυτό δε σημαίνει ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ο καθένας πρέπει να ευχαριστιέται με αυτά που έχει και να προσπαθεί για τα καλύτερα. Αν τα καλύτερα ερθουν, καλώς. Αν δεν έρθουν, δε σημαίνει ότι πρέπει να εχθρευόμαστε τους άλλους που τους πάνε καλά. Επειδή ψόφησε η κατσίκα μας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψοφήσει κι η κατσίκα του γείτονα.

Έχω στο φόρουμ σχεδον δυο χρόνια. Μέσα σ' αυτά τα δυο χρόνια ξεκινήσαμε μια παρέα πολλών κοριτσιών με στόχο να γίνουμε μανούλες. Άλλες τα κατάφεραν, άλλες όχι. Στην πορεία όλο και προστίθενται νέα μέλη, από τα οποία άλλες τα κατάφεραν, άλλες όχι ακόμη. Κάθε φορά που μαθαίνω ότι μια φιλενάδα από το φορουμ έμεινε έγκυος, χαίρομαι σα να έμεινα έγκυος κι εγώ, γιατί σκέφτομαι ότι θα έρθει και η δική μου σειρά. Κάθε φορά που σε κάποια έρχεται η περίοδος, στενοχωριέμαι κι εγώ μαζί της και προσπαθώ να δώσω κουράγιο. Κάθε φορά που, δυστυχώς, προστίθεται νέο μέλος με παλλίνδρομη ή αποβολή, στενοχωριέμαι σαν να μου συμβαίνει πάλι εμένα.

Βέβαια στη λύπη είναι εύκολο να συμπαρασταθούμε, το μεγαλείο είναι να μπορείς να συμπαρασταθείς και στη χαρά του άλλου, όταν ο ίδιος είσαι λυπημένος.

Είπα σ' αυτή τη φίλη μου ότι ενοχλήθηκα που ενώ πληροφορήθηκε ότι η εγκυμοσύνη μου δεν πάει καλά, ωστόσο δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο και μου λέει "γιατί, κάθε φορά που εσύ μένεις έγκυος, εμείς πρέπει να σε παίρνουμε τηλέφωνο?" και της λέω "όχι βέβαια, αλλά, επειδή περνάω μια δύσκολη φάση, θα ήθελα από την κολλητή μου να μου συμπαρασταθεί" και μου λέει "δεν ήξερα ότι έχεις πρόβλημα" και της λέω "ακόμη χειρότερα, γιατί τότε θα έπρεπε να με πάρεις να με συγχαρείς για την εγκυμοσύνη, αν εσύ έμενες έγκυος, εγώ θα έκανα πάρτυ από τη χαρά μου σαν να είχα μείνει έγκυος η ίδια". Δεν ήξερε τι να πει.

Και πάλι εγώ τη δικαιολογώ, γιατί δεν μπορούν όλοι να έχουν μεγαλείο ψυχής, ο καθένας έχει τις ανασφάλειές του, τις στενοχώριες του, τις μικροκακίες του και χίλια δυο άλλα που τον κάνουν να έχει άκυρη συμπεριφορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...