Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα μολις ξυνησα κ δεν εχω πιει ουτε καφε περιμενω να περασει το μισαωρακι απο την ωρα που ηπια το χαπι του θυρεοειδη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα μολις ξυνησα κ δεν εχω πιει ουτε καφε περιμενω να περασει το μισαωρακι απο την ωρα που ηπια το χαπι του θυρεοειδη

καλημέρα.. Εγώ περιμένω να πάει 5, να πάω σπίτι μου... Μόνο 6ωρίτσες δηλαδή.. :(

αφου κι εγω για τον ιδιο λογο εφυγα! ημουν υπευθυνη στο Λογιστηριο και ήξερα την κατασταση! απλα απορω πως αντεχουν και δεν εχουν φυγει ολοι απο εκει!! χαρα στο κουραγιο τους! στο μεταξυ και η συμπεριφορα των εγοδοτων ειναι απαισια .Εγω ημουν οκτω χρονια εκει αλλα πληρωνομασταν τοτε και καναμε υπομονη για τα υπολοιπα. Αν πληρωνεσαι τουλαχιστο λες κατι ειναι και αυτο.Εξαλου δεν καναμε εθελοντικη εργασια , μισθωτοι υπαλληλοι ειμαστε και παροχη υπηρεσιας προσφεραμε!

Διαφημίσεις

καλημέρα.. Εγώ περιμένω να πάει 5, να πάω σπίτι μου... Μόνο 6ωρίτσες δηλαδή.. :(

ελα ρε συ μεχρι να κανεις ενα τσιγαρο θα εχει περασει η ωρα !ε κ αν δεν καπνιζεις μηπως να το αρχιζες?χαχχαχαχαχχαχαχαχαα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ελα ρε συ μεχρι να κανεις ενα τσιγαρο θα εχει περασει η ωρα !ε κ αν δεν καπνιζεις μηπως να το αρχιζες?χαχχαχαχαχχαχαχαχαα

Εγω κοριτσια καπνιζω, το ειχα κοψει με την εγκυμοσυνη και δεν μου ελειπε αλλα τωρα... Μαλλον θσ το ξανακοψω γιατι κακα τα ψεμματα δεν κανει καλο!

γιασεμι κ γω το ειχα κοψει πριν 3 χρονια γιανα κανω παιδι στην πρωτη αποβολη κρατηθηκα στην δευτερη δεν με ενοιαζε τιποτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

οχι σπιτι ειμαι απο τοτε που παντρευτηκα πριν 4,5 χρονια

δεν ειναι ευκολο εδω που μενω να βρω δουλεια δεν θελει κ ο συζηγος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...