Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό,όλα καλά!Είμαι 5+5 ημέρες.Μου λέει στην αρχή θα δούμε σάκο μόνο,αλλά τελικά είδαμε κ το μωρό!Καρδούλα όχι ακόμα είναι νωρίς μας είπε.Είναι 2,3 mm.Είδαμε κ λεκιθικό ασκό.Την επόμενη Τετάρτη ραντεβού πάλι.

Μπράβο κοριτσάκι μου!!❤️Όλα καλά.. κι από εδώ και πέρα μόνο χαρές!! Αρχίζουμε και μαζευόμαστε αρκετές με μωρά το 2025, πρώτα ο Θεός..!

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Αχ μακάρι!!! 🤞 

Εξαρτάται κ από τον υπέρηχο που έχει ο γιατρός. Εύχομαι να το ακούσεις!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

να'μαι παλι,κοριτσια,εκνευριστικα τοσο που θα σκασω :oops::oops:.με πηρε η κουμπαρα μου τηλ.και θελει να ερθει με τα 2 της παιδια.σαραντησε και θελει να ερθει σε σπιτι να της δωσω ψωμι,βαμβακι,κερμα,ζαχαρη,εθιμο ειναι αλλα δεν το ξερω.καλα ως εδω.ας ερθει.πηρα τηλ.και αρχισε να ρωταει,μηπως ειστε αρρωστη,γιατι λεμε να ερθουμε,ο αντρας μου την δουλευε λεγοντας οτι εχει aids,φυματιωση.τελικα την ειπε οτι ειμαστε υγιεις,το θεμα ειναι οτι το κανει συχνα.λες και εγω δεν θα την μπω ''ξερεις ειμαστε αρρωστοι,μην ερθεις'',και οταν ερθει μην τυχον και βηξεις ή φτερνιστεις την εβαψες,νομιζει οτι ειμαστε αρρωστοι και οποιος αρρωστησει στο σπιτι τους,φταιμε εμεις.ασχετα αν η αρρωστια δεν ειναι κολλητικη,το ανιψακι μου που ειναι ιδια ηλικια με το δικο της δεν το φωναζω να παιξουνε για να μην κολλησει στο παιδι της την ανυπαρκτη αρρωστια.αφου λεω να κανω ενα τσεκ απ και μετα να ερθουν.icon8.gificon8.gif,ετσι θα ειμαι και εγω?μαμα μου!!:shock::shock:

Διαφημίσεις

είναι ψεκασμένη με baygon... μη τη φας...

όπως άκουσα και χθες στην τηλεόραση, αυτά δεν λέγονται λεφτά... λέγονται κλεφτά! :-D

χαχαχαχα...πολυ καλο!καλη αναληψη Mariaefi ο αντρας μας ειναι το καλυτερο ΑΤΜ!!!!!!!!!κοριτσαρες μου καλο μεσημερι παω για εναν υπνακο γιατι στο σχολειο σημερα πεθανα,ετοιμαζουμε γιορτη και ειμαστε υπ'ατμον!!!!!!!!σημερα ρωτησα ενα κοριτσακι τι θυμαται να μας πει απο αυτα που εχουμε συζητησει για τις 25 Μαρτιου κ μου ειπε οτι οι ελληνες πολεμησαν τους Κολοκοτρωνηδες!ακομα γελαω...:P

1a0fd6e0b8.png

να'μαι παλι,κοριτσια,εκνευριστικα τοσο που θα σκασω :oops::oops:.με πηρε η κουμπαρα μου τηλ.και θελει να ερθει με τα 2 της παιδια.σαραντησε και θελει να ερθει σε σπιτι να της δωσω ψωμι,βαμβακι,κερμα,ζαχαρη,εθιμο ειναι αλλα δεν το ξερω.καλα ως εδω.ας ερθει.πηρα τηλ.και αρχισε να ρωταει,μηπως ειστε αρρωστη,γιατι λεμε να ερθουμε,ο αντρας μου την δουλευε λεγοντας οτι εχει aids,φυματιωση.τελικα την ειπε οτι ειμαστε υγιεις,το θεμα ειναι οτι το κανει συχνα.λες και εγω δεν θα την μπω ''ξερεις ειμαστε αρρωστοι,μην ερθεις'',και οταν ερθει μην τυχον και βηξεις ή φτερνιστεις την εβαψες,νομιζει οτι ειμαστε αρρωστοι και οποιος αρρωστησει στο σπιτι τους,φταιμε εμεις.ασχετα αν η αρρωστια δεν ειναι κολλητικη,το ανιψακι μου που ειναι ιδια ηλικια με το δικο της δεν το φωναζω να παιξουνε για να μην κολλησει στο παιδι της την ανυπαρκτη αρρωστια.αφου λεω να κανω ενα τσεκ απ και μετα να ερθουν.icon8.gificon8.gif,ετσι θα ειμαι και εγω?μαμα μου!!:shock::shock:

σιγά μην είσαι έτσι.. Η κοπέλα έχει πρόβλημα.. Σίγουρα το είχε και πριν αποκτήσει παιδιά. Μαζί με τα βαμβάκια και τα ψωμιά, δώσ'της και μια κάρτα κανενός ψυχολόγου... Θα βοηθήσει! ;)

μη σκιαζεσαι ιπποκαμπακι μου αποκλειεται να εισαι ετσι...δεν υπαρχει καμια περιπτωσηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά νευρίασα!!!:twisted: Εγώ όχι μόνο δε θα της έδινα τίποτα (αυτό το έθιμο πρώτη φορά το ακούω) αλλά θα την ξέκοβα σιγά σιγά:rolleyes: Μου φτάνουν οι δικές μου υστερίες. Δε μπορώ να ανέχομαι και των άλλων!!!

Επεξεργάστηκαν by patousitsas

IchNp3.png

χαχαχαχα...πολυ καλο!καλη αναληψη Mariaefi ο αντρας μας ειναι το καλυτερο ΑΤΜ!!!!!!!!!κοριτσαρες μου καλο μεσημερι παω για εναν υπνακο γιατι στο σχολειο σημερα πεθανα,ετοιμαζουμε γιορτη και ειμαστε υπ'ατμον!!!!!!!!σημερα ρωτησα ενα κοριτσακι τι θυμαται να μας πει απο αυτα που εχουμε συζητησει για τις 25 Μαρτιου κ μου ειπε οτι οι ελληνες πολεμησαν τους Κολοκοτρωνηδες!ακομα γελαω...:P

όπως εμείς πολεμάμε τους έρπηδες ένα πράγμα... ;)

Διαφημίσεις

Δεν αποκλείεται! Το τρομάξατε το κορίτσι!!:tongue:

Ελπίζω να είναι καλά πάντως:rolleyes:!!!

εσύ; δεν σε ακούω (διαβάζω) και πολύ καλά.. Tα γνωστά; ή έγινε τίποτ άλλο; (Κάτσε άνετα.. Να εδώ στην πολυθρόνα.. 100 ευρώ χρεώνω μόνο..) Να ξαλαφρώσεις εσύ, να δώσω και τα λεφτά στον άντρα της Mariaefis που τον μάδησε τον άνθρωπο... Να το παίξω κι εγώ ψυχολόγος που το χω καημό... Όλοι ευχαριστημένοι θα είμαστε!!! :tongue:

Ναι, κι επειδή η Mariaefi μάδησε τον άντρα της εγώ θα την πληρώσω??:tongue:

τσουτσούρωσες πάλι!!! Εντάξει! (άμα σε νιώθω πεσμένη, θα σου λέω να ανοίξεις το πορτοφόλι λοιπόν).. Το βρήκα το κουμπί σου! ;)

Λοιπόν γιατρέ μου γενικά είμαι χάλια.. Έχω πιάσει πάτο.. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω τώρα για να ξαναβγώ στην επιφάνεια.. Το θέμα είναι ότι δε θέλω να κάνω τίποτα.. Ή μάλλον δεν έχω κουράγιο να κάνω κάτι.. Είμαι εδώ και θέλω να είμαι εκεί... Κι όταν έρχομαι εκεί θέλω να ξανάρθω εδώ.. Δεν ξέρω τι θέλω... αν θέλω... Νιώθω κατάκοπη και έχω κι έναν έρπη κολλημένο στο στόμα μου που και να φύγει θα έρθει άλλος... Είμαι κουρασμένη... Κατάλαβες???:confused:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...