Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χαχαχαχ δεν είμαι ονειροπόλα συγνώμη αχαχχα

Μωρέ καλά τα λες κι εμείς ακριβώς τα ίδια κάναμε, μακάρι να μπορούσα να κάτσω δύο τρία χρόνια με το παιδάκι μου σπίτι αλλά όταν χρειάζεσαι μίνιμουμ 3000 το μήνα πώς... παλιό ζωή δεν γεννήθηκα πλούσια🥰

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Vasdeli μου σ'ευχαριστώ..

Tounts θέλω να έρθω.... χωράω έτσι??

Είμαι χάλια... Και ξαναέβγαλα έρπη από την άλλη πλευρά..:?:(

Καλημέρα κορίτσια!:rolleyes:

Να δεις που θα χουνε φτιάξει φωλιά αυτοί οι παλιοέρπηδες! Θα σε ψεκάσω με baygon μου φαίνεται.. Κλείσε το στόμα...

Διαφημίσεις

Να δεις που θα χουνε φτιάξει φωλιά αυτοί οι παλιοέρπηδες! Θα σε ψεκάσω με baygon μου φαίνεται.. Κλείσε το στόμα...

Τι να μου κάνει το baygon παιδί μου!!:confused: Τώρα που πήραν φόρα αυτοί ούτε ο εξολοθρευτής δε με σώζει..:(:cry:

IchNp3.png

Κατέβα παιδάκι μου από τη σκάλα... Αμάν πια! Όλο εκεί πάνω είσαι...

Αν υπάρχει σκαλόπιτα, εσύ τη δικαιούσαι σίγουρα!!!!! :D

τι να κανω toynts? δεν εχουμε μαζευτει ακομα αλλα τωρα νομιζω ειμαστε σε καλο δρομο , γεμιζει σιγα σιγα το σπιτι ... αφου έβαλα και όλες τις κουρτίνες! πριν φανόταν τελείως γυμνό .Αντε μήπως παω κι εγω για δουλεια και πάψω να ασχολούμαι τοσο πολύ με το σπίτι αν και στη προκείμενη περίπτωση έπρεπε να ασχοληθω. 'Ηξερα ότι έμπαινα σε καινούργιο σπίτι οπότε....

τι να κανω toynts? δεν εχουμε μαζευτει ακομα αλλα τωρα νομιζω ειμαστε σε καλο δρομο , γεμιζει σιγα σιγα το σπιτι ... αφου έβαλα και όλες τις κουρτίνες! πριν φανόταν τελείως γυμνό .Αντε μήπως παω κι εγω για δουλεια και πάψω να ασχολούμαι τοσο πολύ με το σπίτι αν και στη προκείμενη περίπτωση έπρεπε να ασχοληθω. 'Ηξερα ότι έμπαινα σε καινούργιο σπίτι οπότε....

Είναι ωραίες ασχολίες αυτές. Και να δεις που γι αυτό δεν έχεις δουλειά σε αυτή τη φάση. Σου λέει το σύμπαν, άσ τη να τακτοποιηθεί πρώτα και μετά τη φορτώνω και με άλλα..... Ξέρει αυτό τι κάνει ;)

Τι να μου κάνει το baygon παιδί μου!!:confused: Τώρα που πήραν φόρα αυτοί ούτε ο εξολοθρευτής δε με σώζει..:(:cry:

Ναι αλλά δεν κάθεσαι να σε ψεκάσω... Κάτσε και θα δεις:mrgreen: έλα παιδάκι μου μη μου κάνεις νάζια...

Διαφημίσεις

καλημερα!!

αχ εχεις πολυ αγχος πατουσιτσα μου!!

το αγχος να ψεκασετε!!!

πες της τα... Εκεί ψεκάζω και νομίζει ότι ρίχνω στον αέρα... Δεν μας αφήνει παιδί μου να κάνουμε τη δουλειά μας.... Αμάν αυτό το κορίτσι....

πες της τα... Εκεί ψεκάζω και νομίζει ότι ρίχνω στον αέρα... Δεν μας αφήνει παιδί μου να κάνουμε τη δουλειά μας.... Αμάν αυτό το κορίτσι....

ετσι ετσι τσαχπινοματα μου !!!!

πατουσιτσα για κανε κανα ταξιδι προς Ηρακλειο!!

ανοικτη προσκληση εχεις!οπως και ολες σας!!

ετσι ετσι τσαχπινοματα μου !!!!

πατουσιτσα για κανε κανα ταξιδι προς Ηρακλειο!!

ανοικτη προσκληση εχεις!οπως και ολες σας!!

λέγε τέτοια εσύ... Και θα μας δεις καμιά μέρα μπροστά σου όλες μαζί.. Να δω τι θα μας κάνεις ;) (Για μένα δεν αποκλείεται πάντως να έρθω Κρήτη το καλοκαίρι..Ανάλογα και πώς θα ναι τα πράγματα τότε..)

Διαφημίσεις

λέγε τέτοια εσύ... Και θα μας δεις καμιά μέρα μπροστά σου όλες μαζί.. Να δω τι θα μας κάνεις ;) (Για μένα δεν αποκλείεται πάντως να έρθω Κρήτη το καλοκαίρι..Ανάλογα και πώς θα ναι τα πράγματα τότε..)

7 μετρα ειναι το μπαλκονι μου λες να μην χωρατε??!!ποτηρια εχω μπολικα για καφεδακι οπως και κουταλακια για παγωτακι!οσο αναφορα την ρακι σφηνοποτηρα μπολικα και τα καλτσουνακια καλα ναναι ο Κρητικος Φουρνος!!

Το ίδιο πήγα να πω!!

Αχ βρε tounts τι μου θύμισες τώρα!! Τις διακοπές μου φέτος (γαμήλιο ταξίσι:oops:) στην Κρήτη το πέρασα! Χανιά μία εβδομάδα και Ηράκλειο 2 βδομάδες.:rolleyes:

Mariaefaki στο Movenpick μέναμε, Αμμουδάρα μεριά..

IchNp3.png

Το ίδιο πήγα να πω!!

Αχ βρε tounts τι μου θύμισες τώρα!! Τις διακοπές μου φέτος (γαμήλιο ταξίσι:oops:) στην Κρήτη το πέρασα! Χανιά μία εβδομάδα και Ηράκλειο 2 βδομάδες.:rolleyes:

Mariaefaki στο Movenpick μέναμε, Αμμουδάρα μεριά..

Δεν χρειάζεται να της το λες..

Πόσο ύψος είπαμε ότι έχεις; Σίγουρα θα σε είδε!!!

Ναι MariaEfi.. Αυτή η ψηλέγκω ήτανε.. Η μαυρισμένη ναι... ;)

καλημερααααα ζουζουνες τι κανετε??παρακαλω το ψεκαστηρι για το αγχος να περναει σιγασιγα προς τα εδω...πατουσιτσα ερπη εβγαλα μολις εχασα το μωρο κ δεν θελω καθολου να το θυμαμαι,εχεις αγχωθει μαλλον κ γι'αυτο δε λεει να μετακομισει...!εγω ακομη δεν εχω αδιαθετησει κι εχω αγχωθει απο τωρα για την επομενη εγκυμοσυνη...φαντασου τι εχει να γινει οταν με το καλο μεινω!!!!!!!!!!αυτο το ασανσερ συναισθηματων κοντευω να το χαλασω απο το ανεβα-κατεβα σε λιγο θα θελει συντηρηση..χαχα:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...