Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μπορείς να παραιτηθείς από μια δουλειά, ή από διαχειριστής της πολυκατοικίας (τώρα δεν μου έρχεται κάτι άλλο). Αλλά από το όνειρό σου, δεν παραιτείσαι!!!

Από διαχειριστής της πολυκατοικίας; :D:D:lol::lol::lol::lol: Μα πού σου ρθε; :lol::lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα ακουστώ μελό αλλα πραγματικά σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Η επικοινωνία μας είναι μεγάλη παρηγοριά..:rolleyes:

Για την αγαπημένη μου χύτρα θα μιλήσουμε άλλη φορά!! έχω σχέση εξάρτησης μαζί της!:mrgreen:

Πάω να χωθώ στο κρεββατάκι μου παρέα με τις σκέψεις μου.. Σας φιλώ!:rolleyes:

χα χα νομίζεις ότι θα σαι παρέα με τις σκέψεις!!! Θα ρθουμε κι εμείς εκεί!! (Ελπίζω το κρεβάτι σου να είναι ευρύχωρο τουλάχιστον!)

άμα την πάω στη mama4 θα δουλέψει;

Σε άξια χέρια, σίγουρα θα δουλέψει. Μόνο που κάπου έπιασε το μάτι μου ότι η mama4 μένει Θεσσαλονίκη. Αν πούμε στο Νικάκι, μπορεί να στείλει τον φούρνο μικροκυμμάτων της και να τα φέρει delivery ζεστά

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Σε άξια χέρια, σίγουρα θα δουλέψει. Μόνο που κάπου έπιασε το μάτι μου ότι η mama4 μένει Θεσσαλονίκη. Αν πούμε στο Νικάκι, μπορεί να στείλει τον φούρνο μικροκυμμάτων της και να τα φέρει delivery ζεστά

σωστή!!!!!!!!! :-D

Διαφημίσεις

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΡΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣ!!!:D

ΑΣΕ PATOUSITSA MOY ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΕΣΑΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!

κοτζάμ patousitsa τα αυτιά θα γαργαλάμε; :rolleyes:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ:D:tongue:

Φιλάκια mama4! Καλή ξεκούραση! Κάνε και λίγες εκτάσεις των χεριών να ξεπιαστείς από την αγκαλίτσα!! Τί σφίξιμο καλέ ήταν αυτό:tongue:

ytBLp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ:D:tongue:

άκουσες ότι θα μαγειρεύεις για όλες και την κάνεις εεεε; Και αύριο μέρα είναι όμως.:rolleyes:... Καλή ξεκούραση!!!

ρε κορίτσια σας μυρίζει κάτι;

Ουπς!!! εεεεεε τίποτα... Απ 'έξω θα ναι... :cool:

Είπα και γώ, με δύο αγκαλιές και "δεν πήραν μυρωδιά"??? Όχι, δεν είναι απέξω, εγώ είμαι μυρίζοντας κάτι μπαχαρο-πιπερο-καρδαμο...κάτι. Αφού δεν το'χω στη μαγειρική, τί τα παίρνω τα μπαχαρικά και στα αρώματα??

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...