Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπόν. Την παίρνεις, την πάς στη μαμά σου και σου στέλνει πίσω έτοιμα μαγειρεμένα τα φαγητά. Η δική μου έτσι λειτουργεί;)

:mrgreen: Αααα ώστε πράγματι είναι εύκολη στη χρήση!!!:mrgreen:

Αυτό που με τρομάζει είναι ότι νιώθω να παραιτούμαι...:confused::?:cry: Δεν έχω ξεσπάσματα πια (μακάρι να είχα), μόνο θλίψη.:confused:

μπράβο έτσι νιώθω κι εγώ.. Μήπως είναι κι αυτό στάδιο; Το στάδιο της αποδοχής ας πούμε; Ελπίζω να μην είναι μεγάλο σαν το ολυμπιακό στάδιο ας πούμε... γιατί αλλιώς τη βάψαμε!

μπράβο έτσι νιώθω κι εγώ.. Μήπως είναι κι αυτό στάδιο; Το στάδιο της αποδοχής ας πούμε; Ελπίζω να μην είναι μεγάλο σαν το ολυμπιακό στάδιο ας πούμε... γιατί αλλιώς τη βάψαμε!

Είσαι απίστευτη!! Τώρα κλάιω και γελάω μαζί! (πως θα φύγω μου λέτε, ρεζίλι θα γίνω):rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που με τρομάζει είναι ότι νιώθω να παραιτούμαι...:confused::?:cry: Δεν έχω ξεσπάσματα πια (μακάρι να είχα), μόνο θλίψη.:confused:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ.ΠΟΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ.ΜΗ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ!

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑ ΑΚΟΜΗ.ΣΑΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Μπορείς να παραιτηθείς από μια δουλειά, ή από διαχειριστής της πολυκατοικίας (τώρα δεν μου έρχεται κάτι άλλο). Αλλά από το όνειρό σου, δεν παραιτείσαι!!!

ytBLp2.png

Απλά σ'ευχαριστώ για ό,τι έκανες...:rolleyes:

εγώ τότε τι πρέπει να πω; που από χθες σας είχα όλες μέσα εκεί που γινόταν η σαλπιγγογραφία.. Αναρωτιόταν ο γιατρός "ποιες είναι όλες αυτές εδώ μέσα;" Δεν είπε τίποτα.. ΑΠό το μάτι του το κατάλαβα... :rolleyes:

Για πάμε όλες αγκαλίτσα παρακαλώ!!!!!!!!

Κορίτσια θα ακουστώ μελό αλλα πραγματικά σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Η επικοινωνία μας είναι μεγάλη παρηγοριά..:rolleyes:

Για την αγαπημένη μου χύτρα θα μιλήσουμε άλλη φορά!! έχω σχέση εξάρτησης μαζί της!:mrgreen:

Πάω να χωθώ στο κρεββατάκι μου παρέα με τις σκέψεις μου.. Σας φιλώ!:rolleyes:

IchNp3.png

εγώ τότε τι πρέπει να πω; που από χθες σας είχα όλες μέσα εκεί που γινόταν η σαλπιγγογραφία.. Αναρωτιόταν ο γιατρός "ποιες είναι όλες αυτές εδώ μέσα;" Δεν είπε τίποτα.. ΑΠό το μάτι του το κατάλαβα... :rolleyes:

Για πάμε όλες αγκαλίτσα παρακαλώ!!!!!!!![/QUOTE]

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...