Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

TOUNTSAKI MOY KΛΑΨΕ ΟΣΟ ΘΕΣ Κ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΞΕΣΠΑΣΕ.

ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.

Μωρέ αν έβγαινε τίποτα με το κλάμα, θα έκλαιγα όλη την ώρα.. Δε βαριέσαι. Θα το χωνέψουμε κάποια στιγμή. Στο κάτω κάτω πάντα υπάρχουν και χειρότερα!

Διαφημίσεις

Μωρέ αν έβγαινε τίποτα με το κλάμα, θα έκλαιγα όλη την ώρα.. Δε βαριέσαι. Θα το χωνέψουμε κάποια στιγμή. Στο κάτω κάτω πάντα υπάρχουν και χειρότερα!

Έγώ ούτε αυτό δε μπορώ να κάνω πια...:confused:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Κάτι βγαίνει και με το κλάμα. Λίγο από στενοχώρια, λίγο από νεύρα, λίγο από απογοήτευση, λίγο από ανυπομονησία... Είναι κάτι σαν τη βαλβίδα της χύτρας (κάπου είδα να κυκλοφορεί η κουβέντα της)... Εκτόνωση...

Α, επίσης βγαίνει και όλο το μακιγιάζ;)

Καλησπέρα και από εμένα!!

ytBLp2.png

Βαρέθηκα! :evil:

Πόσες φορές έχω πει αυτή την κουβέντα!

Και πόσες φορές ξεκινώ από την αρχή....

Μην απογοητεύεσαι, απλά πρέπει να το υποστείς...

ΚΑΙ αυτό θα περάσει.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια σας ψυχοπλάκωσα.. Συγνώμη....:oops:

ε όχι και συγνώμη; Άμα δεν μπορούμε να πούμε τον πόνο μας κι εδώ πού θα τον πούμε; Αν έχεις κι άλλα, ρίχτα!

Κάτι βγαίνει και με το κλάμα. Λίγο από στενοχώρια, λίγο από νεύρα, λίγο από απογοήτευση, λίγο από ανυπομονησία... Είναι κάτι σαν τη βαλβίδα της χύτρας (κάπου είδα να κυκλοφορεί η κουβέντα της)... Εκτόνωση...

Α, επίσης βγαίνει και όλο το μακιγιάζ;)

Καλησπέρα και από εμένα!!

κάποια μέρα θα μου μάθετε πώς λειτουργεί (η χύτρα) γιατί μου φέρανε μία δώρο στο γάμο (πριν 2χρόνια) και την έχω άθικτη. Είναι τεράστια όμως. Πρέπει πρώτα να κάνω δίδυμα, να μεγαλώσουν και μετά να τη χρησιμοποιήσω.. Για να μαστε 4 στόματα... Έτσι δεν είναι;

Πόσες φορές έχω πει αυτή την κουβέντα!

Και πόσες φορές ξεκινώ από την αρχή....

Μην απογοητεύεσαι, απλά πρέπει να το υποστείς...

ΚΑΙ αυτό θα περάσει.

Θα περάσει κι αυτό όπως όλα.. Όμορφα και άσχημα..

Έγώ ούτε αυτό δε μπορώ να κάνω πια...:confused:

Patousitsa, συνάδελφε καρκινάκι, είπαμε, τα έχουμε τα δάκρυα στο τσεπάκι μας, αλλά όχι και με το ζόρι!! Η αλήθεια είναι ότι και εγώ όλο και σπανιότερα καταφεύγω εκεί γι' αυτά που έχουν ήδη συμβεί. Πιο πολύ μου έρχονται τα δάκρυα γι' αυτά που δεν έχουν συμβεί ακόμα, δυστυχώς...

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

ε όχι και συγνώμη; Άμα δεν μπορούμε να πούμε τον πόνο μας κι εδώ πού θα τον πούμε; Αν έχεις κι άλλα, ρίχτα!

ΑΚΡΙΒΩΣ PATOUSITSA MOY!!ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ?:tongue:

κάποια μέρα θα μου μάθετε πώς λειτουργεί (η χύτρα) γιατί μου φέρανε μία δώρο στο γάμο (πριν 2χρόνια) και την έχω άθικτη. Είναι τεράστια όμως. Πρέπει πρώτα να κάνω δίδυμα, να μεγαλώσουν και μετά να τη χρησιμοποιήσω.. Για να μαστε 4 στόματα... Έτσι δεν είναι;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ Κ ΠΡΑΚΤΙΚΗ!Κ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ!!:mrgreen:

Λοιπόν. Την παίρνεις, την πάς στη μαμά σου και σου στέλνει πίσω έτοιμα μαγειρεμένα τα φαγητά. Η δική μου έτσι λειτουργεί;)

ytBLp2.png

Λοιπόν. Την παίρνεις, την πάς στη μαμά σου και σου στέλνει πίσω έτοιμα μαγειρεμένα τα φαγητά. Η δική μου έτσι λειτουργεί;)

ΑΑΑΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!!!:confused:

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΝΑ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ Ε?

ΑΑΑΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!!!:confused:

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΝΑ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ Ε?

Εσένα αγάπη μου η μαμά σου σου κάνει τέτοια δώρα γιατί ξέρει πως θα χρησιμοποιήσεις. Της δικιάς μου ούτε που θα της πέρναγε από το μυαλό!!

ytBLp2.png

Εσένα αγάπη μου η μαμά σου σου κάνει τέτοια δώρα γιατί ξέρει πως θα χρησιμοποιήσεις. Της δικιάς μου ούτε που θα της πέρναγε από το μυαλό!!

ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΔΗΛΑΔΗ?:rolleyes:ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΖΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...