Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Κοριτσάρες επειδή βλέπω ότι απασχολεί πολλές από εμάς θέλω τη γνώμη σας κ εμπειρία σχετικά με την υστεροσκόπηση.

1. Είναι «υποχρεωτική» πριν από ΕΤ να γίνεται; Γίνεται στον ίδιο κύκλο με την ΕΤ;

2. Αν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα γιατί την προτείνουν;

3. Παίζει ρόλο η ηλικία για να την κάνουμε.

Έχω διχαστεί κ εγώ.. στον επόμενο κύκλο θα κάνω την πρώτη ΕΤ, έχω λίγες πιθανότητες λόγω σπέρματος και λίγων εμβρύων, κ δεν θέλω να πάρω απόφαση που θα βλάψει τη διαδικασία..έχω χάσει τον ύπνο μου..

Η υστεροσκοπηση βοηθάει πολύ, μπορεί να δει ο γιατρός αν υπάρχει κάτι από πίσω, δυστυχώς στον υπερυχο δεν φαίνονται όλα, για μένα καλό είναι να την κάνεις όπως επίσης και σκρατσινγκ ταυτόχρονα με την υστεροσκοπηση ,έχει κάποιο κόστος αλλά είσαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ANTE ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ....

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 11/2 ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΤΩΡΑ.....ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ;)

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:):):):)

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!:-P Καλή επιτυχία magdoula!!! Και καλή διασκέδαση επίσης!:wink:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ)

ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!!

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!!

ΜΑΓΔΑ θελω να κραταω μια πισινη εξαλλου ειμαι ηδη φοβισμενη απο την παλλινδρομη ομολογω..............

ΜΑΓΔΑ θελω να κραταω μια πισινη εξαλλου ειμαι ηδη φοβισμενη απο την παλλινδρομη ομολογω..............

Και γω το ίδιο!! Ούτε να χαρώ θέλω ούτε να το σκέφτομαι... Σκέφτομαι βρε κορίτσια τον Αύγουστο που έμεινα έγκυος. Ούτε που μου πήγαινε στο μυαλό. Μετά την τρίτη μέρα καθυστέρησης αποφάσισα να κάνω τεστ. Ούτε θυμάμαι αν είχα πονάκια ή άλλα συμπτώματα. Μονο μία διαρκή αίσθηση ότι θα μου έρθει περίοδος. Είμασταν και σε ταξίδι μέλιτος (Ηράκλειο Mariaefaki:tongue:) και δεν ήθελα να έρθει μη χάσω τα μπάνια μου!! Και τώρα το παραμικρό που νιώθω μου φαίνεται παράξενο!!! Τι σου είναι το μυαλό τελικά!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Και γω το ίδιο!! Ούτε να χαρώ θέλω ούτε να το σκέφτομαι... Σκέφτομαι βρε κορίτσια τον Αύγουστο που έμεινα έγκυος. Ούτε που μου πήγαινε στο μυαλό. Μετά την τρίτη μέρα καθυστέρησης αποφάσισα να κάνω τεστ. Ούτε θυμάμαι αν είχα πονάκια ή άλλα συμπτώματα. Μονο μία διαρκή αίσθηση ότι θα μου έρθει περίοδος. Είμασταν και σε ταξίδι μέλιτος (Ηράκλειο Mariaefaki:tongue:) και δεν ήθελα να έρθει μη χάσω τα μπάνια μου!! Και τώρα το παραμικρό που νιώθω μου φαίνεται παράξενο!!! Τι σου είναι το μυαλό τελικά!!!

Ηράκλειο εε?

και εγω τον Αυγουστο ειχα μεινει εγκυος ηταν να αδιαθετησω αρχες Σεπτεμβρη νομιζω 1/9 και δεν ειχα αδιαθετησει.......ειχα καποιες υπονοιες αλλα με τιποτα κατι σιγουρο και οταν ειδα το τεστ θετικο σαλταρα!!

χοροπηδουσα πανω στο κρεββατι!!!

Εγώ 17 Αυγούστου αλλά δεν! Αχ, μακάρι να μην τα χάναμε Mariaefi μου...:-( 26 Απριλίου θα γεννούσα...:-(

και εγω 25 Μαη..........κλαψ!!

ασε να μην μας παρει απο κατω!!

θα ερθουν συντομα γερα μωρακια που θα τα παρουμε αγκαλιτσα!!!

Ναι βρε κοριτσάκι μου! Ας μη μιζεριάζουμε.. Μπορεί να έχουμε καινούργια σπόρια τώρα:wink: Δεν πρέπει να τα στενοχωρούμε:-P !!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

AX ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΝΝΙΩΘΑ ΕΓΚΥΟΣ!!! ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ:(:(:( ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ......

ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ, 3 ΣΕΠ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΧΝΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ 14 ΜΑΙ.... ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.... ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ....:(:(:(:(

YgXXp2.png

wbSJp2.png

AX ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΝΝΙΩΘΑ ΕΓΚΥΟΣ!!! ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ:(:(:( ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ......

ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ, 3 ΣΕΠ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΧΝΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ 14 ΜΑΙ.... ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.... ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ....:(:(:(:(

ελα μην στεναχωριεσαι θα ερθει και σε εσενα τομωρακι πολυ συντομα!!

αληθεια σας λεω νομιζω οτι ολες πολυ συντομα θα αγκαλιασουμε τα μωρακια μας!!

ετσι ετσι!!

μακαρι Patousitsa μου να τα εχουμε και να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!

αν σου πω οτι αποφευγω να παιρνω αγκαλια την κορη μου θα με πεις τρελή??

Όχι!!! Τα ίδια κάνω και γω, δε σηκώνω καθόλου βάρη, δεν τεντώνομαι και χθες που πήγα να δω τα ανίψια μου (4 και 2) καθόμουν στον καναπέ για να τα πάρω αγκαλιά:rolleyes: Τα καημένα έτρεχαν πάνω μου και γω έβαζα τα χέρια μου στην κοιλιά μου. Αλλά άμα καείς απ'το χυλό φυσάς και το γιαούρτι, έτσι δε λένε? Τη μεγαλύτερη πλάκα δε, την έχει ο άντρας μου:tongue: Ούτε το ψωμί από το φούρνο δε με αφήνει να κρατάω:wink:

IchNp3.png

Έλα Magdoula μου μη στενοχωριέσαι! Ας είμαστε αισιόδοξες και όπως λέει η Mariaefi σύντομα θα ανακοινώσουμε όλες μας τα ευχάριστα:-P! Άντε και σε περιμένει η... Καβάλα:tongue:! Πώς θα πάς με τέτοια διάθεση???

IchNp3.png

Όχι!!! Τα ίδια κάνω και γω, δε σηκώνω καθόλου βάρη, δεν τεντώνομαι και χθες που πήγα να δω τα ανίψια μου (4 και 2) καθόμουν στον καναπέ για να τα πάρω αγκαλιά:rolleyes: Τα καημένα έτρεχαν πάνω μου και γω έβαζα τα χέρια μου στην κοιλιά μου. Αλλά άμα καείς απ'το χυλό φυσάς και το γιαούρτι, έτσι δε λένε? Τη μεγαλύτερη πλάκα δε, την έχει ο άντρας μου:tongue: Ούτε το ψωμί από το φούρνο δε με αφήνει να κρατάω:wink:

Εμενα δεν εχει παρει χαμπαρι..........μονο προχτες που η μικρη πηδαγε πανω μου και της ειπα να σταματησει μην γινει καμμια ζημια τοτε με ρωτησε αλλα του θολωσα τα νερα γιατι δεν θελω να τον αγχωσω........

οταν ειχε παθει το ατυχημα με την μηχανη το πρωτο βραδυ που δεν ειχε τις αισθησεις του πληρως αρχισε να μονολογει και να κλαει για το μωρο που χασαμε......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...