Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μην στεναχωριεσε τουντσ το απογευμα θα κλαιμε παρεα οταν ερθει ο αντρας μου κ δει το σπιτι οπως το αφησε το πρωι!!!!!βαριεμαιιιιιι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

το φανταζεσε!!!γιατρε βοηθηστε μας δεν μπορουμε να μας κοψουμε χαχα

Το γελάς; Αφού μου λείπει μέχρι και το ..μούσι του.

Σκέφτομαι ν'αφήσω εγώ μούσι.. για να νιώθω καλά.. :mrgreen:

το τραγουδι αυτο μου το αφιερωνανε παλια οταν ημουν κοριτσακι μικρο οοοολλοι γιατι εκλαιγα συνεχεια ημουν κ ειμαι πολυυυυυυ γκρινιαρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μην στεναχωριεσε τουντσ το απογευμα θα κλαιμε παρεα οταν ερθει ο αντρας μου κ δει το σπιτι οπως το αφησε το πρωι!!!!!βαριεμαιιιιιι

νοικοκυρά είσαι εσύ; Σα δε ντρέπεσαι!!! :cool:

χαχαχα τουντσακι ωραιο ακουγεται ετσι που τολες κ γω θα κανω μια κοιλααααρααα σαν την δικη του να τον αισθανομαι συνεχεια κοντα μου γιατι μουσι δεν εχει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα τουντσακι ωραιο ακουγεται ετσι που τολες κ γω θα κανω μια κοιλααααρααα σαν την δικη του να τον αισθανομαι συνεχεια κοντα μου γιατι μουσι δεν εχει

Και την τρίχα τη γλίτωσες και την εγκυμοσύνη την έχεις στο τσεπάκι δηλαδή... ;)

ντρεπομαι αλλα τι να κανω?δεν φταιω εγω δεν μπορω να κοψω τις ριζες που εχω βγαλει στον καναπε

πάντως λένε ότι ο άνθρωπος, ποτέ δεν πρέπει να αποκόπτεται από τις ρίζες του.. :mrgreen:

Διαφημίσεις

οχι τουντσακι οχι κλαμα

τερμα τα κλαματα παμε παρακατω ο δρομος ο δικος μας ειναι δυσβατος αλλα θα τον περπατησουμε δεν μασαμε εμεις εχουμε ανεβει κ βουνα

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!:-D

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!:-D

Εγώ μπροστά κοιτάω βρε κορίτσια, αλήθεια σας λέω.. Γιατί όμως δε βλέπω τίποτα, ε???:confused::?:(:cry:

IchNp3.png

Δίκιο έχεις. Ας εστιάσουμε στο τι θα γίνει για να μη ξαναγίνει... Να ξέραμε και τι πρέπει να γίνει για να μη ξαναγίνει, καλά θα τανε.. :rolleyes:

TOUNTSAKI MOY KΛΑΨΕ ΟΣΟ ΘΕΣ Κ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΞΕΣΠΑΣΕ.

ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...