Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Είμαι σαν κουνουπίδι πάλι... Νυστάζω! Αλλά στο γραφείο δεν μου παρέχονται όλες οι ανέσεις..:(

Μπας και έχει παρενέργειες το vibramycin? Αντιβίωση είναι. Μου την έδωσαν για 4 μέρες.. Νυστάζω τόσο που βαριέμαι να κοιτάξω το χαρτάκι με τις αντενδείξεις κ.λ.π. ή απλώς είναι ψυχολογικό;

Την υστεροσκόπηση mama4 θα την κάνω αμέσως μετά το Πάσχα. Πρέπει να είναι αμέσως μετά την περίοδο κι εγώ μάλλον θα αδιαθετήσω τη Μ.εβδομάδα.

ιπποκαμπάκι λες να κάνω δίδυμα; Τότε ξέχνα το πούλμαν. Θα το κρατήσω για μένα :wink:

Καλημερα τουντς μου!

vibramicin πηρα για 5 βδομαδες και εκτος απο ενα πρηξιμο στη κοιλια μου δεν ειχα κατι αλλο!βεβαια καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλα τι ωρα την πηρες??

νομιζω οτι ισως νυσταζεις γιατι κουραστηκες χτες και ειμαι σιγουρη οτι δεν κοιμηθηκες και πολυ καλα την Κυριακη το βραδυ.

Διαφημίσεις

Γκρινιάξτε όσο θέλετε...ΚΟιμάμαι όρθια.. Ούτε που σας ακούω.. :-)

Πάω να φτιάξω καφέ!!

Εκτός από νύστα, νιώθω πονάκια πάλι.. Για πρήξιμο να μη σας πω.. Με μάθατε τώρα :wink:

ΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΑ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.

Διαφημίσεις

Καλημερα τουντς μου!

vibramicin πηρα για 5 βδομαδες και εκτος απο ενα πρηξιμο στη κοιλια μου δεν ειχα κατι αλλο!βεβαια καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλα τι ωρα την πηρες??

νομιζω οτι ισως νυσταζεις γιατι κουραστηκες χτες και ειμαι σιγουρη οτι δεν κοιμηθηκες και πολυ καλα την Κυριακη το βραδυ.

αααα να το πρήξιμο...

Ξεκίνησα χθες την αντιβίωση ένα το πρωί κι ένα το βράδυ για 4 μέρες.

Αλλά μπορεί η νύστα να είναι και ψυχολογική. Γυρνάνε 100 πράγματα στο μυαλό μου και το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι... :(

Πάω για τον καφέ!!

tountsaki μου δεν πειραζει να κοιμασαι οσο μπορεις ο υπνος φιαχνει κ επιδερμιδα

μαμα4 η προγεστερονη ειναι αναλογα στην φαση του κυκλου που εισαι για 21 1,9 ηταν χαμηλη τωρα για την δευτερη θα μου πει το απογευμ κ θα σας πω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αααα να το πρήξιμο...

Αλλά μπορεί η νύστα να είναι και ψυχολογική. Γυρνάνε 100 πράγματα στο μυαλό μου και το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι... :(

Πάω για τον καφέ!!

κοιτα εγω το πηρα ομως 5 εβδομαδες και κατι αλλο δεν ειχα εκτος απο το πρηξιμο και ο αντρας μου πηρε για 2 εβδομαδες δεν μου παραπονεθηκε για κατι....!!

νομιζω θελεις λιγο ξεκουραση κουκλα μου!

tountsaki μου δεν πειραζει να κοιμασαι οσο μπορεις ο υπνος φιαχνει κ επιδερμιδα

μαμα4 η προγεστερονη ειναι αναλογα στην φαση του κυκλου που εισαι για 21 1,9 ηταν χαμηλη τωρα για την δευτερη θα μου πει το απογευμ κ θα σας πω

οντως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου!

βεβαια οτι εχει ανοδο ειναι καλο πολυ καλο!

πατουσιτσα και εμενα ο γιατρος μου μονο καλλιεργειες τραχηλου και μητρας με εβαλε να κανω και τον εμπιστευομαι απολυτα ,οποτε μπορει να μην υποψιαζεται κατι κακο!

αν παλι εσυ θες να κανεις καποιες εξετασεις(χωρις να αγχωνεσαι βεβαια!!) συζητησε το μαζι του οταν θα πας μετα το Πασχα(αν και πιστευω οτι θα εισαι εγκυουλα τοτε και θα πας για υπερηχο)!!

αααα να το πρήξιμο...

Πάω για τον καφέ!!

Πώς είσαι? Συνήλθες καθόλου?:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

μπαααα!

Τώρα ζεσταίνομαι κιόλας.. "Μου φούντωσε" που έλεγε κι η Καρέζη (η Καρέζη το έλεγε; ) Τις εξάψεις τις αναφέρει πάντως το φάρμακο.

Η νύστα είναι σίγουρο ότι είναι ψυχολογικό. Από τότε που βαρέθηκα να κλαίω, έπεσε η ενέργειά μου. Μήπως να αρχίσω πάλι το κλάμμα;

οχι τουντσακι οχι κλαμα

τερμα τα κλαματα παμε παρακατω ο δρομος ο δικος μας ειναι δυσβατος αλλα θα τον περπατησουμε δεν μασαμε εμεις εχουμε ανεβει κ βουνα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

οχι τουντσακι οχι κλαμα

τερμα τα κλαματα παμε παρακατω ο δρομος ο δικος μας ειναι δυσβατος αλλα θα τον περπατησουμε δεν μασαμε εμεις εχουμε ανεβει κ βουνα

ώρες ώρες, όταν με παίρνει από κάτω (όπως τώρα) δεν θα ήθελα να είμαι η δυνατή. Δεν θα ήθελα να είμαι αυτή με τον δύσβατο δρόμο που αξίζει μπράβο. Δεν θα ήθελα να είμαι η τυχερή που παίρνω σπουδαία μαθήματα... Ας μην υπέφερα κι ας έμενα ντουβάρι.. :(

Ξέρω ξέρω τι θα μου πείτε.. Και δίκιο θα χετε.. Θα συνέλθω σας το υπόσχομαι!

θα σου πω κατι που λεω συνεεεεεχεια σε μενα ανδριανη προχωρα μπροστα οχι επειδη το θες απλα γιατι δεν εχεις αλλη λυση!!!

πισω δεν μπορουμε να παμε

κ γω εχω πολλες φορες τα κατω μου οπως πολλες φορες εχω τα πανω μου αλοιμονο αν ειμασταν συνεχεια με ενα απο τα δυο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εμενα ο γιατρος μου με ειδε πριν απο 2 βδομαδες περιπου κ μας ειπε ν'αρχισουμε προσπαθειες σε 3μηνες καθως δε βλεπει κατι αρνητικο η κατι που να θελει ψαξιμο,εσενα θα σε δει μολις αδιαθετησεις??οι ιστολογικες δεν εχουν βγει ακομα?

Νικακι μου τωρα είδα το μηνυμα σου, έλειπα όλο το πρωι και μολις γύρισα , εμενα η γιατρος μου ναι θα με δει οταν αδιαθετησω και τότε θα μου πει και τ αποτελεσματα των ιστολογικών, οπότε θα περιμένω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...