Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μαμα4 πατρα ειναι η πολη

τωρα για την προγεστερονη δεν ξερω ουτε κ γω να σου πω απλα οτι την 19 που εκανα κ βγηκε 1,9 ηταν πολυ χαμηλη τωρα θα διξει τι θα μου πει οταν του το πει η γραμματεας του

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ!ΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ!!

Διαφημίσεις

Εμένα βρε κορίτσια δε μου έδωσε να κάνω καμία τέτοια εξέταση.. Διαβάζω για ένα σωρό εξετάσεις που ούτε καν τις έχω ξανακούσει και νιώθω λίγο σαν alien:confused: Όλα καλά μου τα βρήκε εμένα ή σε σκράπα γιατρό έπεσα και χάνω το χρόνο μου άδικα περιμένοντας??:confused:

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΜΗ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!!!ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΟΡΕΙΑ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)!!

ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ PATOUSITSA!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΑΜΑΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ!!!

Θεσσαλονίκη μένεις πουλάκι μου?? Θα το πω στον άντρα μου να χαρεί! Σπούδασε στη Θεσ/νικη και έχει μια νοσταλγία για την πόλη άλλο πράγμα!!:rolleyes:

adnihoraki εμένα δε μου πέφτει μακρυά η Πάτρα, αλλά πώς να έρθω μόνο μου... είμαι και ντροπαλό...:oops::oops::oops:

IchNp3.png

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΜΗ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Μωρέ τον εμπιστεύομαι, αλλά ακούω για τόσα και τόσα προβλήματα... Είμαι τόσο τυχερή και μου τα βρήκε όλα τέλεια??:confused: Τελοσπάντων μάλλον ψάχνω λόγο να είμαι συνέχεια στην τσίτα:twisted:! Έτσι κι αλλιώς μετά το Πάσχα πρέπει να πάω για τον ετήσιο έλεγχο (τεστ παπ και τα σχετικά) οπότε θα τον ρωτήσω...:confused:

IchNp3.png

Θεσσαλονίκη μένεις πουλάκι μου?? Θα το πω στον άντρα μου να χαρεί! Σπούδασε στη Θεσ/νικη και έχει μια νοσταλγία για την πόλη άλλο πράγμα!!:rolleyes:

adnihoraki εμένα δε μου πέφτει μακρυά η Πάτρα, αλλά πώς να έρθω μόνο μου... είμαι και ντροπαλό...:oops::oops::oops:

ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ!!!:DΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Είμαι σαν κουνουπίδι πάλι... Νυστάζω! Αλλά στο γραφείο δεν μου παρέχονται όλες οι ανέσεις..:(

Μπας και έχει παρενέργειες το vibramycin? Αντιβίωση είναι. Μου την έδωσαν για 4 μέρες.. Νυστάζω τόσο που βαριέμαι να κοιτάξω το χαρτάκι με τις αντενδείξεις κ.λ.π. ή απλώς είναι ψυχολογικό;

Την υστεροσκόπηση mama4 θα την κάνω αμέσως μετά το Πάσχα. Πρέπει να είναι αμέσως μετά την περίοδο κι εγώ μάλλον θα αδιαθετήσω τη Μ.εβδομάδα.

ιπποκαμπάκι λες να κάνω δίδυμα; Τότε ξέχνα το πούλμαν. Θα το κρατήσω για μένα :wink:

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Είμαι σαν κουνουπίδι πάλι... Νυστάζω! Αλλά στο γραφείο δεν μου παρέχονται όλες οι ανέσεις..:(

Μπας και έχει παρενέργειες το vibramycin? Αντιβίωση είναι. Μου την έδωσαν για 4 μέρες.. Νυστάζω τόσο που βαριέμαι να κοιτάξω το χαρτάκι με τις αντενδείξεις κ.λ.π. ή απλώς είναι ψυχολογικό;

Την υστεροσκόπηση mama4 θα την κάνω αμέσως μετά το Πάσχα. Πρέπει να είναι αμέσως μετά την περίοδο κι εγώ μάλλον θα αδιαθετήσω τη Μ.εβδομάδα.

ιπποκαμπάκι λες να κάνω δίδυμα; Τότε ξέχνα το πούλμαν. Θα το κρατήσω για μένα :wink:

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ TOUNTSAKI MOY!!!ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!!:-D

ΚΑΛΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ?:confused:ΝΑ ΔΕΙΣ Κ ΤΙ ΚΑΛΕΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!:mrgreen:

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Καλώστην!!:P Δεν ξέρω να σου πω αν η νύστα που νιώθεις είναι παρενέργεια της αντιβίωσης ή όχι..:confused: Κατά τ'άλλα πώς αισθάνεσαι?:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ TOUNTSAKI MOY!!!ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!!:-D

ΚΑΛΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ?:confused:ΝΑ ΔΕΙΣ Κ ΤΙ ΚΑΛΕΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!:mrgreen:

Που το πάει που το φέρνει.. στην επιχείρηση πάλι!!! Μάλλον mama μου βαρέθηκε και θα μας το κλείσει το μαγαζί!!:mrgreen:

IchNp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

μακαρι,:P:p θα παρουμε δυοροφο πουλμαν.:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...